52

Какъв свет човек?

преди 6 години

Който е писал заглавието е с ментални проблеми. Ходи го канонизирай тогава

51

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Е, г-н Президент, такава е работата на Евроромците от Позитано - да теглят чували с откраднати пари тук-там.

50

Келеш

преди 6 години

Абе ние нямаме ли 1 куп проблеми, че се занимаваме с бивш президент и някаква синоптичка? За един приАтел питам....

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен===========Това че продаваше българските интереси под път и над път ли? Тоя е за затвора.=Май го бъркаш с радев. Балгарския национален интерес е да сме в ЕС и НАТО и да се пазим от хибридната война на агресивната руска ***. И Плевнелиав точно това и правеше. Защитаваше БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС, а не руския.

48

65

преди 6 години

Не искали да са нескромни?.Вие вече сте смешни.Ако се бяхте скрили от медиите всичко щеше да е по-готино.Не забравяйте,че Щастието обича тишината

47

аз-ът

преди 6 години

но не искаме да не бъдем нескромни.---и преди и сега не го разбирах тоя....

46

от мен

преди 6 години

Не искат да афишират , а се кльофнаха при тоя кон Гала ! Смешници , супер са ми противни !

45

Тодор от Каблешково

преди 6 години

Грабнат от бурната вълна на патриотична екзалтация, и аз също плаках от умиление и възторг заедно с Деси и приятелките и! СВЯТ ЧОВЕК!!! СМЕЛА ЖЕНА!!! Георги Бенковски и Райна Княгиня!!! Докато пиша това писмо, знамето се развява пред обредния дом, пушките гърмят, придружени от ека на черковните камбани, и сватбарите се целуват един други по улиците!... А сега ме извинете, отивам да повърна!

44

Анонимен

преди 6 години

Интересно! Аз мислех че живее в посолството на САЩ, работейки като целувач на задни части, и че вече са го научили да им носи пантофите и вестника, и да спи на кравайче на пода! Или като подложка за крака на някой от евро парламента! В такива неща беше номер 1, и така ще бъде запомнен!

43

Анонимен

преди 6 години

Супер са!Хейтърите DGD.

42

Анонимен

преди 6 години

Мики Маус и Мини маус

41

Нерез

преди 6 години

Десито вече не е първа свежест, но още хваща окото. Както и да е, двамата седят доста неадекватно един до друг. Изобщо не си подхождат, Роската леко се излага с такава жена. Разбирам да я клати вкъщи, това го разбирам като мъж, но тези двамата ръка за ръка ... извинете.

40

Анонимен

преди 6 години

Радвам се че в България има и щастливи хора. За съжаление има и много завист и злорадство. Не знам, как този народ може поне малко да се облагороди. Иначе, в това му състояние, ннищо добро не го чака.

39

putyu

преди 6 години

а за участието в каолин с ивчо прокопиев няма ли да каже. А КТБ как и той намаза, светия

38

Анонимен

преди 6 години

Сега е моментът "сродните души" да се замислят, дали не са започнали да предизвикват досада у хората.

37

Анонимен

преди 6 години

Симпатична двойка. Желая им всичко най-хубаво!

36

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против тази двойка, само моля да не се преекспонира, защото освен първоначалната информация, че са заедно, нищо друго свързано с тях не представлява интерес за огромна част от хората. Нека са здрави и толкова!

35

Анализаторчев

преди 6 години

Да направим дълбок анализ на изречението,, Свят човек, смела жена"! Какво послание има към обикновенните 80%тови хора? Да помислим малко. Дали,, свят човек"означава че въпросната личност ще премине в един по хубав свят и леталния му край ще реши десетките проблеми, които с необмислените си бръщолевения ни натресе незнам! Или свят човек означава че въпросния наистина ще се осъзнае и ще вземе да се замисли за обикновенните хора, може да направи дарение и да се откаже

34

ммм

преди 6 години

Оставете хората на мира! Това се отнася най-вече за медиите. Всеки има право на личен живот.

33

Коце кмета

преди 6 години

Каква стремителна кариера: от комсомолски секретар, през милионер и преЦЕдент, та до гей и светец! По-яко дори от пожарникар през член на БКП,мутра и престъпник, та до американски агент и премиер!