61

....

преди 6 години

Направи ли ви впечатление, че всички от делегацията са като маносани. Вяли клиширани изказвания за пред журналята, а иначе дълбоко умислени и изтерзани. Не им се е харесало в Рияд. А Сакса дори не даде интервю....кво прай там, като какъв!?

60

сабя <> бухалк

преди 6 години

пъродияна Пъръданиятаснимката показва кой от хората в нея са играли мъжкия танц с бухалка

59

млрд

преди 6 години

Боката се уплаши за едни милиарди по техните банки. Видя, че в Ритц хотел бяха затворили няколко шейха и ги одръгнаха с няколко милиарда и нашият търчи да види какво става.

58

Препоръчан посетител

преди 6 години

До МинаващНЮЛАНД УВЕДОМИЛА БОРИСОВ, ЧЕ USA СЛУЖБИТЕ СА ОТКРИЛИ 450 МЛН. ДОЛАРА В БАНКА В САУДИТСКА АРАБИЯ НА ИЗВЕСТЕН БГ-УПРАВЛЕНЕЦ И НЕГОВ СЪРАТНИК С ТУРСКИ ПРЯКОР. ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ Е РАЗПОРЕДИЛ КОНФИСКАЦИЯ НА ПАРИТЕ.по искане на отдел Конфискация на имущество и пране на пари в Министерство на правосъдието, федерален съдия е разпоредил конфискация на парите на основание Наказателния кодекс на САЩ, глава 46 Гражданска конфискация, която освен процесуалните правила съдържа и списък

57

пашата

преди 6 години

Ние ще изнасяме суджук за камиларите, а те ще правят джамии у нас за без пари. Тия саби са само за фон, а и да ни напомнят за ятаганите. Евала, Борка, евала, Борисов. Чак царя помъкнал на околосветско пътешествие.

56

Анонимен

преди 6 години

Тия с джапанките не му ли навряха поне една къса сабя в задния *** на Суджук Паша?

55

Василев

преди 6 години

Бойко смело напред народа е с теб. Бойко е велик политик и държавник.

54

Божо

преди 6 години

Докъде се докарахме, Боже! Дотам ли изпаднахме!

53

...

преди 6 години

От Козяк пратиха Бибитко и компания в Риад. Царя не е ссмо гарнитура. Личи си че хич не му се е ходило там но... Нищо добро не чакайте от това посещение!

52

ПРОСТАШКИ ПР БОКОВ

преди 6 години

ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ - ЗА КОЛКО ДОЛАРА ВЪПРОСНИЯ ТЪ ПАНАР БОКО ПОДПИСА ДОГОВОРИ С РИЯД. КАТО ГО СРАВНЯВАТ С ТРЪМП ДА КАЖАТ. САЩ СКЛЮЧИХА СДЕЛКИ СЪС САУДИТСКИЯ КРАЛ ЗА 111 МИЛИАРДА ДОЛАРА + 350 МИЛИАРДА ДОЛАРА САМО ЗА ВОЕННА ТЕХНИКА И ТРЪМП ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО ТАНЦУВА СЪС САБИТЕ. ИНАЧЕ И НАШИЯ ТАНЦУВАЛ СЪС САБИ, НО ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ТАНЦИТЕ,ГОЛИТЕ ОБЕЩАНИЯ И ПРЪСТ В Г.З. Е, НЯКОЯ ДРУГА ГЕРБАДЖИЙСКА ФИРМА МОЖЕ НЕЩО ДА ПОНАМАЖЕ, НО ЗА ДЪРЖАВАТА ЗЕРО, НУЛА.НО ЩЕ МУ ПЛАТИ МАСРАФА НА РАЗХОДКАТА ДО РИЯД

51

Анонимен

преди 6 години

Как гледа умно, идея си няма какво си говорят на английски с царя :)

50

Минаващ

преди 6 години

Този Салман да не е онзи Салман дето затворил много пари в Булгартабак и КТБ, и после пил една студена вода

49

Анонимен

преди 6 години

Селяните са основата на една държава, основата, а не върхът на пирамидата.Без селяни няма държава.Относно "нашия цар" той е всичко друго, но не наш.Той е Сакскуборггота, както английската кралица и много други от тази фамилия нищо, че крал Джордж се е нарекъл Уиндзор.В Европа имаме реставрация на роялизма, дами и господа!След като не можете да живеете в комунизъм, Бог да пази Царя!

48

Анонимен

преди 6 години

Ха!Симеон говори арабски и превежда на нашия полиглот!Не знаех,че царя ни говори арабски.

47

Анонимен

преди 6 години

Всички селяни се преместиха от полето на интернет.

46

Анонимен

преди 6 години

М-да, прекратили са делото с-у Царя за Враня, Царска Бистрица и 16000дка рилска гора, от която вече въпросният си е докарал 5 млн лв от сеч.Въпросът е:Какво друго продаваме?П.П.Това за чипа е вярно.

45

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е мигала на парцали.

44

Анонимен

преди 6 години

Това да не е свързано със "сделката" на Царя за Рила?Оръжие едва ли им трябва след Тръмп.Най-добре да поиска от местните полицаи да дойдат да охраняват НДК по време на председателството ни.

43

Анонимен

преди 6 години

добре, че е Бойко та го канят насам-натам ... ако е другарката ***, само до СССР ще ходи да кани зелените човечета на путин с автоматите.

42

Анонимен

преди 6 години

добре, че е Бойко та го канят насам-натам ... ако е другарката ***, само до СССР ще ходи.