130

Анонимен

преди 6 години

Ами това са факти, и то важни за тази страна и народа и.Ама комунистите ще са против.Истината за тях не е никак удобна.

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95 продължениеЗа тези с минусите - да се отрича това, значи тотално да не се познава историята.

128

Анонимен

преди 6 години

До Трак до 117 124Това е насрещния влак.

127

.... до Циник

преди 6 години

...ние сме на всеки километър, и така до края на света! Свиквай, ***!

126

Циник

преди 6 години

И пак в темата са напълзели гнъсни комунистически изчадия.Вие пиявици червени няма ли вече да изпукате? Някой преди мен много точно го е казал - от 1944 до днес - ве е демокрацията - която мори народ и държава - вие сте! Как не можа Гешев да ви изтреби до крак!

125

...

преди 6 години

В учебниците да пише още, че Народният съд тепърва предстои!

124

подпиан ли е подписа

преди 6 години

за какво му на БиБ беше да оди у СА след като и Местан има френгия с която дедо Местан е клал българите, а?и колко изморен и застарял БиБуля изглежда, дано не са прокоткал нещо да подпише!

123

Факт!

преди 6 години

Много правилно искат заради камунизъма сме на тоя хал не можем се оправим стана 30 години!Преди комунизма сме били развита държава.София не се е различавала от Виена и Париж.С камунизъма дойдоха грозотиите панелките добре че петоху.ника махнаха поне!

122

роу

преди 6 години

ПЪРВО ТРЯБВА ДА НАПИШАТ ЗА УБИТИТЕ ДЕЦА ОТ ЯСТРЕБИНО ПРЕЗ 1943 И ЗА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА..ЗА ВАСИЛ И САВА КОКАРЕШКОВИ.. ДА ПИШАТ КОЛКО ОТ ТЕЗИ ОСЪДЕНИ ОТ НАР. СЪД СА ГЛАСУВАЛИ И ВЗЕЛИ НАГРАДИ ОТ 50 000 /петдесет хил / ЗА ГЛАВАТА НА ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ,,ДЕМОКРАТИЧНИЯ ТЕРОР''. ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ СА БИЛИ ЛИКВИДИРАНИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ПРЕДИ 1944г...ЗА ТОВА СА СИ ПОЛУЧИЛИ И ЗАСЛУЖЕНОТО...ТОВА Е ИСТИНАТА.И .САМО ДА НАПИШЕШ НЕЩО С/У ФАШИЗМА ИЛИ ЦАРЯ И ТЕ СЪДЯТ... АХ...

121

Трак

преди 6 години

Пиши го демократично

120

Анонимен

преди 6 години

Тука за разни анархии се говори. Едно общество няма ли ред, авторитет и цели..... пиши го.....

119

Трак до wc

преди 6 години

Какво те мъчи тебе , кажи си , ще ти олекне.

118

Трак до 144

преди 6 години

Ти забравяш едно , те всичките са били хора.Ти убивал ли си човек?Пред смъртта няма титли и медали има само живот.Няма оправдание за отнемане на живот-Няма.Посочи ми една война , която да си е струвала.

117

Трак до 142

преди 6 години

Лесно е да се кефиш на анархията , но друго е да я отстояваш.Живота на анархиста не е лесен , напротив , пълен е с лишения и жертви в името на идеята.Лесно е зад компютара , но държейки бутилка с олио , нафта и *** е друго.Истинско е .

116

До Анонимен 132

преди 6 години

Каква интелигенция, какви ги дрънкаш? Народният съд осъди няколко десетки просветени буржуи - министри, висши чиновници, но това, че са завършили в Берлин, Виена, Женева, Монпелие още не ги прави интелектуалци! Получили са заслуженото, за съжаление има и някои изключения. На смърт са осъдени 2735 души, повечето от които - полицаи, жандармеристи, военни, участвали в политически убийства, в чудовищни изтезания и издевателства.Такива съдилища е имало и във Франция, Белгия, Италия!Интелектуалци ли!

115

Истинската история

преди 6 години

На България трябва да се учи! Кога ще я напишат тюфлеците в БАН?!Не разни измислици съчинявани в масква...Да живее България!

114

Трак до 136

преди 6 години

Ти готов ли си да се жертваш за България.Или просто се дразниш

113

Трак

преди 6 години

Не си прав.Имаше много умни и кадърни хора , които работеха за благото на държавата , ако не бяха те , сега щяхме да сме на нивото на Молдова.Дядо ми се е срещал с шефа на GE при създаването на Балканкар , но не открадна и лев от България.

112

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не четох статията.Абе Господа,уморихме се от пропаганда отвсякъде.Дайте да направим нещо градивно,стига с тези празни приказки!Хората пропаганда не ядат,нито си пълнят хладилниците с нея.

111

Трак до 133

преди 6 години

Аз работя за себе си мнооого отдавна и съм достатъчно умен , че никога да не се притеснявам за пари.Това ви е проблема на русофилите , зависими сте от парите и това ви прави лесни за използване.