10

Анонимен

преди 6 години

Военната победа на Путин в Сирия е военно, стратегическо, дипломатическо и политическо поражение на Пиндистан като хегемон.Бивш хегемон.

9

Анонимен

преди 6 години

Асад е пътник,дори Путин намекна за това след срещата им в Сочи. Сега се търси лидер,удобен за всички ,който да защитава руските интереси в Сирия.Мисия невъзможна!!!

8

евродебил

преди 6 години

Ако Асад беше взел пример за "демокрация" от шариатската средновековна морахрия СА, може би нямаше да бъде обявен за диктатор. Да приеме салафизма, да забули жените, да почне да реже глави, ръце и крака на мегданя, да наказва разпространението на християнството със смърт... Даже можеше и да дочака "бат" БойкУ на гости.

7

****

преди 6 години

От тази статия,и тия набедени и злобни журналисти,струи голяма злоба,и завист,от победата на Русия,и най вече за гросмайстора на светоната политика,Путин.Направо запада настръхва кото си помисли,че Путин ще е избран за още един мандат за президент на Русия.

6

Анонимен

преди 6 години

Всъщност победата на Путин много повече доближава Сирия до мира, отколкото действията на САЩ и другите нерегламентирано пребиваващи сили. Победата на Путин ще доведе до мир ако останалите сили не пречат за изпълнението му.Ако САЩ и другите замесени продължават да подкрепят джихадисти, мир разбира се няма да има.

5

Анонимен

преди 6 години

В Украйна бунтовниците и хората дето не искат Потрошенко са проруски сепаратисти, а в Сирия хората дето не искат Асад са опозиция. Значи Асад е демократ щом има сопозиция а когато таЗи опоциция е с оръжие в ръка се нарича метежници и предатели и терористи. Запаа създаде ИД със неадекватната си външна политика.

4

Анонимен

преди 6 години

Браво Путин да даде на Асад една ядрена ракета и Асад да се загради с ограда по примела на СК сирийците дето искат демокрация да си седят в ЕС не е проблем.

3

гадост

преди 6 години

ООН не помогна на Сирия в борбата с ИД и терористите и дори пречеше като въведе санкции срещу правителството на Асад,предоставяте ли си Сирия се бори за оцеляване а те и налагат санкции за да я до унищожат и така да помогнат на терористите!!!

2

Анонимен

преди 6 години

На никой не му пука, Асад остава британците да си приберат свободната сирийска опозиция при себе си..

1

чудо

преди 6 години

Странно е издания от страните който сътвориха тази касапница в Сирия и подкрепяха терористите сега да пишат глупости за победата над терористите от Русия и техните съюзници.