41

Анонимен

преди 6 години

Как цели 63 процента от българите ще са недоволни от стандарта си на живот. Нали ГЕРБ на управлева и всичко е ОК - народа пие кафета , заведенията пълни, имаме хъб " Балкан" газ бол, икономика 3 % и нещо растеж, всички на тупат по рамото . Учедващо? Кво става?

40

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден чанти с пари хвърчат от балконите; Всеки празник по-дълъг от 3 дена - колона от автомобили от Софоя до границата с Гърция Сред държавите с най-висок процент собствени жилищаСред дъжватите с най-висок процент автомобили на глава на населението ОБАЩЕ 63% били недоволни. Що не си... ДА има бедни но броят им е далеч по-малък от представения - половината безработни бачкат на черно; 70% от хората на "минимална" вземат пари под масата.

39

танас барабата

преди 6 години

Доволен съм.Като гледам уядените политбизнесмени някак си ми се стопля сърцето.

38

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че най-големите некадърници са най-недоволни. Защо?

37

Анонимен

преди 6 години

Продай си кАмпУтера ШЕ ИМАШ ЗА ЕДНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ СОФИЯ.....или се цани на Пос..ирано!

36

Анонимен

преди 6 години

САМО?Недоволен от стандарта си не означава лош живот,просто искаш повече и повече а нашего брата българина си е доста алчно същество,то оттам и толкова проблеми със здравето от злоба защо той не е по по-най и вместо да се радва на живота то се чуди как само да мрънка и къде види камера почва да реве!Разбира се има и истински бедни хора,но те съвсем не са многобройни каквито и пропаганди да правят комунистите и медиите им,да не сме слепи ние които гледаме реално БЕЗ ДА СМЕ БОГАТАШИ ИМАЩИ МИЛИОНИ

35

Българин

преди 6 години

Колко още да работя та да почна да съм доволен 38 год стаж здраве не ми остана радвам се на сития стомах и малко почивка адаптирах се и вече мога да съществувам без отопление не съм излизал от софия 17 г. Вече имам чувството че извън софия няма нищо искам да вляза в затвора за да си отпочина но съм некадърен сега чувствате ли се щастливи

34

Анонимен

преди 6 години

До 54--> искам който не работи да се хваща на работа. Ако не иска да работи за местен "пишман бизнесмен" са си наляга парцалите и да работи собствен бизнес. Живкотово време свърши - стига сте чакали държавата да ви намира работа. Скачахте по площадите че искате демокрация - ами ето ви я! Който иска работи - който не иска мрънка по кафетата че нямал пари

33

England / Essex

преди 6 години

До До до до ЕсексЕ, ти явно ходиш до Лондон или Манчестър - рядко противни гета, не цяла Англия обаче е така.

32

Анонимен

преди 6 години

До 52гледал съм дълго и не само тук. На Запад няма да видите нито толкова кафенета на глава от населението колкото тук, нито тези кафенета са толкова пълни в делничните дни в часовете когато се предполага че трябва да се работи.

31

Анонимен

преди 6 години

До Дълго наблюдавам иВъпросния Бог го е казал в прав текст и не веднъж в Библията че трябва да се работи и ленността е грях. След като държавата е пълна с търтеи или хора вършещи нещата през пръсти как очакваш нещата да стават?

30

Дълго наблюдавам и

преди 6 години

Виждам,че всичко си ни е наред и народът е доволен........Може ли нормален човек да проумее,как един беден,безрабитен,обезверен,беззащитен,болен и опростял народ,ще продължава кротичко да си вегитира по този начин? Може ли някой да обясни този ганювски феномен?...Аз не мога.Обезверих се. Защо Бог толкова много ни наказва? Вярвам в Тебе Боже,но вече не те разбирам.Мисля,че за 700 год робство,не сме си научили уроците.

29

пародия

преди 6 години

До 34"Разбираш ли къде ти е заблудата" - тоест защото съм доволен от живота си, значи съм заблуден? Това е несериозно"А другите около теб доволни ли са ?" - тези които работят и преуспяват като цяло са доволни"Доволен ли си като погледнеш навън ?" - зависи от кое. Определено не съм доволен докато пътувам към работа да гледам хора дето дават 5 лева на Лафката на Пеевски за билетчета, още 5 лева за цигари и още 2 лева за кафето на което седят до обед и после мъркат че аз съм имал а те нямали

28

Румен

преди 6 години

С две думи:По-добре бедни и щастливи,отколкото богати и нещастни!Много ми хареса това!

27

пародия

преди 6 години

пичове, то бива мъзел но поне напишете нещо в графата "име", а не да седи анонимно. Как да се води дискусия с вас като не се знае този "анонимен" същия ли е като другия "анонимен" или е друг човек. Мислете малко

26

Анонимен

преди 6 години

До England / Essex"друга опция няма !!!" ето поредния стериотип от твоя страна. Как очакваш да живееш добре и да просперираш, щом не можеш да прескочиш собствените мисловни бариери които си поставяш?

25

до Пародията

преди 6 години

Ами то и Борисов и Цветанов са много доволни от сегашното управление.Симеонов и Каракачанов и те. Също и Цецка, Лилето, Десито с ниската лична хигиена и тя. Може и Главчев да е доволен, както и Владиславчо Горанов, който с 2870 лв заплата си построи палат в Бистрица на стойност 4 500 000.Няма как да не са доволни. Ти сигурно си като тях, макар и доста по-ниско в йерархията.Но на богатите и трохите са по-големи е казал народът.

24

Анонимен

преди 6 години

Просто поредната порция сТъкмистически дръндрън яринизми.

23

до 27

преди 6 години

Именно, герберастите са доволни защото са на държавната хранилка. Накичени са като ***, които нищо не правят и само смучат. А вземат и добри заплати.Обикновените хора блъскат по 12 часа на ден да могат да нахранят семейсвата си и да изпратят децата си на училище, пре това с много лишения.А герберастите се чудят къде да отидат на банкет, на екскурзия в чужбина, при това на държавни разноски.Затова няма как обикновеният човек да обича герберастите.

22

England / Essex

преди 6 години

До пародияАко не си от ГЕРБ, то старта ти е бил от мама и тате или си имал късмета да имаш скъпа земя по морето, друга опция няма !!! Стотици такива КЪСМЕТЛИЙ познавам, да, те определено са щастливи!