165

Анонимен

преди 6 години

Абе,че си прав,си прав !Ама Управление се пише с У...Мамка му,три думи си написал и си объркал едната ...

164

кога

преди 6 години

КОГА ОТВРАТИТЕЛНИЯТ *** ХРИСТОВ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА , БЕ НИНОВА ?????

163

оправление

преди 6 години

Всички сте един дол дренки.Българите вече не емигрират,а се евакуират от вас.

162

за165 Гошо

преди 6 години

Гоше,как пък точно там се случи да пуснеш телевизора :):):):)! Ама и ти май нещо като нея :):):)

161

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас става вече модерно да се правиш на патриот без да си такъв,даже напротив ,действията ти да са в полза на чужди държави .

160

Анонимен

преди 6 години

Нинова,емигранти са синът ти в САЩ и сестра ти -в Англия,а мигранти в на ББ изявлението НЯМА !Дали симпатизанчетата ти,които ти пращаш в Русия ,знаят,че рода ти е на ЗАПАД,М ?

159

Анонимен

преди 6 години

Тая няма задръжки! Ужас!

158

басси

преди 6 години

Тоя 80 %-ов *** не може изобщо да се усети, колко простее...

157

Анонимен

преди 6 години

Скрий се *** ,коз@

156

Потребител

преди 6 години

В началото Нинова ми изглеждаше типичен комунист и четях какви ги е казала само за да ми е забавно. Сега ми звучи просто като луда която заради една дума в един роман иска автора му да бъде изгорен на клада защото не я харесва. Не следя политическите новини но щом и на мен ми правят впечатление изцепките и смятай....Предполагам е твърде много да се иска от подобен мозъчен пигмей зряло държание и мисъл. Само още малко и ще започна да съжалявам комунистите.

155

съда

преди 6 години

ЗАТВОР ЗА КРАДЛАТА , ЛЪЖКИНЯТА , НЕГРАМОТНАТА, НИНОВА !!!! РОДООТСТЪПНИЦА И ИЗМЕННИЦА НА БЪЛГАРИЯ .......

154

НИНОВА,

преди 6 години

тотално се излагащ, НАПУСНИ, не ни харчи НАПРАЗНО парите, започни да РАБОТИШ НАИСТИНА НЯКАКВА работа някъде!Борисов е казал, че Левски МОЖЕ и да я прескочи, защото ОТ СКОКА МУ идва и прозвището ЛЕВСКИ( СКАЧА като ЛЪВ!!) Но си чела малко.( учи се и в училище.)А ТЪРСИШ как да всяваш КАВГИ.НЕ СИ ПОЛЕЗНА.НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ПАРИТЕ, които ТИ се ДАВАТ на вятъра.

153

Анонимен

преди 6 години

Според Нинова по този начин премиерът е сравнил Левски с нелегалните мигранти.++++Тая тотално е изпращяла. И оня Иво Дебилний ... кога ще напусне парламента ?

152

Гошо

преди 6 години

Телевизия почти не гледам, политици като говорят - не ги слушам, но случайно това с ББ и Левски го дочух. Не ми пука принципно какво говорят политиците, но този път реагирах, теглих му на ББ една, че и звуково-цветуща май беше. НЕ трябва да се поругават светини по никакви поводи! Оставете ги да са такива, каквито са останали в сърцата на хората! Не си и мислете по никакъв повод да се сравняване с тях. Не можете! След 4-8-20 г... вас няма да ви помнят, но НЕГО ще помнят!

151

Анонимен

преди 6 години

Факта,че едната тръгнала да дълбае с тази ограда половин година вече,другата пък видяла национално предателство в едно аргоментирано и рутинно изявление се нарича АГОНИЯ !Нинова, вие направихте национално предателство,когато се коалирахте с ДПС !Преди време писна и за една снимка от преди 20 години за хитлериски жест в музея.Явна шега на човека,който го сравниха с дявола.Б()*** червен,вместо да предлага икономическа алтернатива,тя тръгнала като шестокласник да търси под вола теле.

150

Анонимен

преди 6 години

Нинова е пълна откачалка и голям срам. наистина много *** в тази държава, след катоя я избраха за лидер на БСП.

149

гост

преди 6 години

ми те *** навремето са го обесили

148

Анонимен

преди 6 години

Луд умора няма...Тази ляга и става с мисъл за ББ.

147

4epa

преди 6 години

TOVA BAI GANKA LI BE6E !!!!

146

Анонимен

преди 6 години

Tази мазна па4авра още не е ли в затвора ?Докара Решетников да я съветва какво да прави и само по себе си това е наказуемо .Но те там в БСП всинца са от мандраджийско потекло , не я сменят от поста защото мислят като един , с една дума - предатели .