18

Анонимен

преди 6 години

От трети клас мечтаела да стане миска, от четвърти клас - да си хване богат чичко, а от пети клас - да си сложи силикон... и т.н.

17

Хайде

преди 6 години

вече стига с тая миска,че стана твърде тегаво,банално и досадно!?От една седмица с нея започват и завършват новините,като,че ли ние обикновенните мъже не сме виждали или чували за хубава жена?!След като вече показаха майка и,и баба и,хайде сега да покажат и прапрабаба и!?То пък каква била детската и мечта???Нали сега разбра,че всяка една мечта си има и цена!?!*** била болна,била недоволна,била това,била онова???Като е лягала в кревата и си е вирила краката,трябва да е била наясно и с цената!?!

16

Анонимен

преди 6 години

Мис България може спокойно да пуши под душа дълго боро без проблеми :) :) :)

15

Анонимен

преди 6 години

Сега напишете статия на тема -Защо младите бягат от България. Ами затова, защото от Миските до политиците всичко е купено и платено. Шуробаджинащина навсякъде, корупция, една миска не могат да изберат, как ще се борят с организираната престъпност и бедността на народа?Дали е грозна или не няма никакво значение, факт е, че имаше в пъти по-стойностни момичета, но парите не миришат.

14

Анонимен

преди 6 години

Толкова мило ми стана, като прочетох как 10-годишното момиченце е пазило мечтата си да стане Мис България ... И ето, 35 години по-късно, мечтата е реалност!

13

Анонимен

преди 6 години

Мечтаела си да е мис от трети клас! Ама то това същество сбъркано още от малко! И сега, видите ли, не четяло хейтърски писания. Живее си в свой измислен свят.

12

Анонимен

преди 6 години

До Пак Гей ВеганТо да беше само тази дума на рамо да ги носиш.

11

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Тази женица излиза напред преди да си чуе името. Грозна история жалък конкурс а жена ми е в пъти по-хубава

10

nina

преди 6 години

Още една платена статия за платената коронка..Няма ли да спрете да я навирате тази Мис Платена България 2017 в очите на хората?Толкова е заслужила ,колкото И Мейзер,И А.Петрова.

9

nina

преди 6 години

Още една платена статия а платената коронка..Няма ли да спрете д я навирате тази Мис Платена България 2017 в очите на хората?Толкова е заслужила ,колкото И Мейзер,И А.Петрова.

8

Бай Иван

преди 6 години

Дреме ми на пуловера. Народа си каза мнението за тази жена и то е ясно. Дори и тя самата го осъзна че не заслужава тази титла. Да си я носи където ще, но най-важното нещо винаги ще и липсва: одобрението на голяма част от българите.

7

Циник

преди 6 години

Ако вместо 2 литра силикон в ци ци те...си беше оправила носа, и "бръчките на гнева" около него - нямаше да прилича на вожда Седящия бик!Ама така е - акъл с пари се не купува!

6

Анонимен

преди 6 години

Предполагам, че всяко момиченце пред огледалцето желае да е най-красива на земята въпроса е в какво ще се превърне грозното пате в лебед или гарга. Проблема е когато лебедите са назад в класацията.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма ли това грозно и нахално същество да се скрие най-после? Няма такава наглост! И какво като била болна? Да си стои в къщи и да се лекува, сега и да я съжаляваме ли? Имала мечта! Колко красиви момичета има в България,но умните от тях не ходят на измислени конкурси.Да изчезва и да си живее с купената мечта.

4

petio raichevlipsvai

преди 6 години

ako ima metla-100 procentova BRUJA

3

Анонимен

преди 6 години

Браво на Тамара и нека не обръща внимание на хейтърите Тaмара е красива, а който не я харесва е гей или веган.

2

Анонимен

преди 6 години

Е, то е ясно какви са критериите. Чичко-паричко.

1

zeus

преди 6 години

Платена публикация. Дали щеше да е миска ако не си беше намерила правилното гадже?