46

Анонимен

преди 6 години

ВЕРМАХТ не са *** метъл група, а кросуър спийд метъл.И не са нищо особено. Има къде къде по-големи групи в стила.

45

Грую

преди 6 години

Циркът в българската политика подпомаган от медиите.

44

kvazi

преди 6 години

Поне е траНш група :)

43

Анонимен

преди 6 години

американска траНш метъл група-------------Нямам думи, Верка отново е култова

42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМного правилно колега но веднага се е намерил дрогиран в ранни зори софиискси евроатлантически гей и ви е маркирал минус

41

Анонимен

преди 6 години

А крумчо зарков кога ще си подаде оставка за неприемливите изказвания относно "лова на дядовци"???

40

до 37

преди 6 години

Кой си пък ти да ми казваш къде бъркам конституцията е една за всички и въпросния г-н дори да се яви със тениска на самия Хитлер това си е негова работа. A ти се омитай във СК там всички се обичат еднакво може и да ти хареса, нещо не те виждам да тръгваш

39

Анонимен

преди 6 години

служех в армията като танкист в харманлийския черен полк ,на танкове Т 54 ,та това което тогава ме впечатли бяха варелите с надпис ВЕРМАХТ на немски естествено,-използват се при поход и се свалят при бойни учения, казаха ми че са от войната,трофейни,и какво се оказа че в средата на 70г. социалистическа България използва германски трофей без да се притеснява че ще я обвинят за нацистка или наследник на онази Германия, а сега олеее на всеки ъгъл нацисти ако е така къде са партизаните другари

38

Анонимен

преди 6 години

А няма ли да споменете нещо за 77 годишната женица от Провадия изнасилена и убита от сапуните, срещу които се е борил така омразния ви чичо Адолф? На тия дето ще ми изтрият коментара им пожелавам същата съдба на техните майки!

37

Анонимен

преди 6 години

Почитането на арийската идеология и на нацизма е дълбоко вкоренена в българската психика и се предава от поколение на поколение. Дядовците ви бяха нацисти, бащите ви бяха нацисти, вие сте нацисти и синовете ви ще бъдат нацисти. Бългапина тайничко си мечтае да избие съседите си, да унищожи евреите и турците и руснаците, а после да развее байряка на вечната дружба с началниците от Германия. Не вярвайте когато българин ви каже че не нацист - дълбоко вътре в себе си е чист нацист!

36

123

преди 6 години

До Анонимен 32Не арийци ли?! Ти знаеш ли въобще какво означава българин, България. Защото имате си има значение.

35

до 123

преди 6 години

Не бъркай свободата на слово със задълженията които носи отговорен опст в държавата. Или ние сме на принципа : за облагите готови, за несгодите..има си рая....

34

Анонимен

преди 6 години

Младото поколение по един или друг начин влиза във властта и това са неизбежни процеси. Искам да видя в парламента фен на Сайпръс Хил, да влиза през входа с подозрително безгрижна стъпка и да е с прическа бухнала както са в по-ранните им клипове.

33

123

преди 6 години

МИ добре и к'во. Нещо лошо ли има. Щом може да има хора с тениски на сталин и ленин, защо пък да няма хора и с тениски на вермахта. Свърши тая глупост дето неше преди. Сега има свобода на словото. А да и хората не са равни.

32

до 23

преди 6 години

На такива като тебе все някой им е виновен ? Първо си неграмотен, върни се във първи клас и се научи да пишеш, после обвинявай някой. Никой не ти е виновен, че си ***. Oтиди в Германия стани един метач или нещо. Сегашна България е наследник на мутро-комунистите.

31

до 27

преди 6 години

Не се срамувай - ти не си българин, очевидно.

30

Анонимен

преди 6 години

До *** ***, ако вермахта беше спечелил щеше да е само въпрос на време да ни погнат и нас като неарийци! Радвам се че Русия успя да хобеди дядовците на третополовите! През 100 години немците трябва да бъдат смачквани профилактично за да не правят бели!

29

аршинолог

преди 6 години

Едните изнесоха България - няма проблем, другият носил тениска - скандал.

28

Циник

преди 6 години

Ако Вермахта беше спечелил .... сега вместо 20 годишни брички щяхте да карате Мерцедес... и вероятно да го произвеждате... отпуската щяхте да отмаряте на Бяло море, и Охридското езеро....ама нейсе - лъскайте портретите на Ленин и Сталин...и препирайте фланелките със сърпа и ***!

27

Петя

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с глупости! За тениска на рок група, новини, коментари.