11

Анадолец

преди 6 години

"От офшорките няма да намерите щото със тях Ердоган купуваше оръжия за ИД и те свършиха ама в сина му може и да има още няколко сметки. Разбиха ИД и Ердоган си закри сметките."Абе ***, всички терористични групи са създадени и се хранят от ФАЩ!!!Кво направи сащ с ид преди няколко седмици :-) :-) :-) :-) в Ракка...Льонсьо!!! Е заради такива като теб България е на такова жалко ниво!!!!

10

Великият везир

преди 6 години

До Босфорският фукльоВ Италия е забранено на сина на Ердоган да пребивава, заради пране на пари и т.н. - студентската му виза е анулирана!!!:)Тати му веднага да подава оставката!!!:)

9

Босфорският фукльо

преди 6 години

Ами да я подава или още не я е съгласувал с Пощенския си гълъб?!:)

8

Анонимен

преди 6 години

От офшорките няма да намерите щото със тях Ердоган купуваше оръжия за ИД и те свършиха ама в сина му може и да има още няколко сметки. Разбиха ИД и Ердоган си закри сметките.

7

Аха

преди 6 години

Ако бъдат намерени сметки на негови приятели и роднини?

6

преди 6 години

v tazi kochina svalqt registracionni tabeli za puknat migach te shte komentirat chujda panica are are stigo tolkova naglost

5

Анадолец

преди 6 години

Днес Ердоган имаше разговот по телефона и с Бойко... Разбраха се заедно да открият Реставрираната Желязна Църква в Истанбул, защо не пишете и за това!!!???

4

Анонимен

преди 6 години

Ти не крадеш пари Ердогончо, ти крадеш власт и суджук, ако намерят опозицията в затвора какво да направят със тебе ?

3

Анадолец

преди 6 години

Кълъчтароглу да да де сметка първо, къде отиваха парите, когато той беше началник на НОИ... Нои фалира, по негово време...представяте ли си...!!! Кълъчтароглу е пионката на тоя и оня... Колко избори загуби не подаде оставка, а вика все, че ако не спечеля ще подам оставка :-) :-) :-) :-) този ***...Ердоган ще те изкара от джоба си и ще те завърти кат пумпал бе Клоун!

2

Анонимен

преди 6 години

Опозицията вече е в затвoра всички които могат да докопат власта са набедени за терористи, а турците се притесняват за сметките на ислямо фашиста Ердоган ха ха ха.

1

шматка

преди 6 години

Поредния тарикат.Абе Ердогане не си толкова глупав да откриеш сметки на твое име.Турците и те не са толкова глупави че да се вързват на сърцераздирателни изказвания