119

Ха ха ха

преди 6 години

До патриотПатриоте, мини поне един курс по правопис бе, бате! И не се мъчи да разсъждаваш, че хич не ти се отдава!

118

БГ

преди 6 години

Русия показа на света какво би очаквало всяка една държава усмилила се да започне война с нея. Време беше и руснаците да пострелят. Защо в Русия няма терористични атаки? Повече от явно е че и лудите бягат от тях

117

Дам!

преди 6 години

Какво се случи с тази Германия? Защо се лашкат от едната крайност в друга? От краен нацизъм до... Дойче Веле?! При Сталинград ли Германия загуби не само II СВ, но и целия потенциал на нацията си? Ето го резултата! Нацисткият Фьолкишер Беобахтер беше сменен от еврейската Дойче Веле! Две медии - един и същ похват! Две медии - един и същ враг - Русия! Изводите оставям на вас!

116

патриот

преди 6 години

Цялата работа е че руснаците имат застояло оръжие и вече никой не купува от тях защото са некадърници . Друг е въпроса че по този начин Путин и компания краде от руския бюджет...И какъв успех. Материалните жертви от руска страна са повече от жертвите на ИД. Друг е въпроса че пострадаха стотици цивилни от руските бомби ....алкохолици кво да се прави.

115

Идеалист

преди 6 години

Не зная победителя. Зная губещия - Европа!!

114

Анонимен

преди 6 години

Като прочетох,че успехът на Кремъл изненадал авторът на тези редове,веднага погледнах най-долу и прочетох,Дойче веле.Не знам дали тая медия така упорито се занимава с проблемите на Германия,политическата криза милионите емигранти,атентатите,изнасилванията и другите проблеми на страната,както се занимава с Кремъл,Путин и положението на българските роми.

113

Фактите

преди 6 години

Всички знаем,че Сирия беше една прекрасна държава,преди САЩ да решат да сменят Асад.Преди много време Путин им предложи да се смени Асад по мирен път и да се постави компромисна фигура.Но САЩ разбират само от война и терор.Те създадоха така наречената Сирийска опозиция,която да свали Асад по кървав път.После създадоха ИДИЛ и Сирия беше срината.От там тръгна и вълната емигранти,повлякла и цяла Африка и Афганистан.Покрай сирийците Европа се напълни с всякаква ***.

112

Гост+

преди 6 години

Към аномалния отдолу: Иска да се отърве от Сирия за да си насочи вниманието към България. БИ викаш: Путин отвсякъде го викат за помощ срещу агресорите - Либия, Судан, Ирак, дори Афганистан. Как да откликне навсякъде?

111

Анонимен

преди 6 години

Недоразвитият вярва или иска нас да накара да вярваме, че от съкращаването на числеността на руските войски в Сирия, произтича логическия извод, че Путин иска да намали влиянието на Русия в БИ. Глупости!

110

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Както винаги ще падне в капана,това са типично шопски ценности

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 181: Всъщност аз даже не схванах същността на тази статия. Няколко общи приказки без никакви изводи. Също като онзи *** дето казал "Ей, мойто цигaнe винаги познава какво ще е времето! Или, казва, ще вали, или няма да вали! Един път досега не е сбъркало!"

108

Анонимен

преди 6 години

Ей, няма край евроатлантическата подлост. Загубих си времетода чета тази боза, за стигна до края и видя, че е от Дойче Веле. Друг път си признавахте още след второто изречение:-)

107

Анонимен

преди 6 години

жалките напъни на гейче веле.. сащ е на колене пред русия, саудитите са на колене пред иран и йемен, йеменците направиха армията им на смешна стотици американски танкове изгориха с дотопни съветски ракети :D

106

Рок енд рол

преди 6 години

До Трак. Освен това как разбра какво са ми познанията по история и откъде и колко съм я учил, след като аз не съм писал почти нищо като исторически факти? Изказал съм само мнение без да се впускам в исторически подробности. Или може би Вие сте голям капацитет? Нека чуя авторитетното Ви мнение и основанието Ви да ме поучавате? Дипломиран историк, може би? Щото аз почти всеки ден си говоря с такъв - просто имам много приятели, специалисти в различни области. Та Вашата специалност е...?

105

Рок енд рол

преди 6 години

До Трак. Аз нямам самочувствието, че съм историк. Понякога просто темите са ми интересни и бих искал да науча нови неща, да чуя и друго мнение. Когато се изказвам като специалист ( професионално, извън форума, разбира се) тогава си държа на мнението. Тук просто обменяме информация, без да имам претенции, че съм прав или че много разбирам.

104

Рок енд рол

преди 6 години

До Трак.Извинявай, не разбрах какво имаш предвид?

103

Трак до рок енд рол

преди 6 години

Стига си учил история от съседа , вземи почети малко.

102

Рок енд рол

преди 6 години

Русия ни е освободила, каквито и да са били мотивите. Затова аз винаги ще съм благодарен! Не искам да влизам в спорове, просто моят дядо, дето се е бил на Шипка, ако не е дошла помощ от генерал Радецки, е щял там да си умре. А и без Русия е нямало да има и българско опълчение. А че нашите опълченци на този връх са показали невероятен кураж и пример за родолюбие - това едва ли има българин, който да го оспори!

101

Рок енд рол

преди 6 години

"Aбе Рок ен ролчо,ти русофоб ли си,или русофол,че не ми стaнa ясно?"... Не знам дали питаш мен или аналноподатливия. Аз съм българофил. Потомък на опълченец. Не мога да мразя Русия. Сега, разбира се, политиката е сложно нещо - и русофили и русофоби имат своите аргументи. Аз не съм съдник нито на едните, нито на другите - нямам това право. Никога не бих обидил човек, без той да ме е обидил. "Карате ни сенте наши"(в карате няма нападение) - докато не ме нападнат!

100

Рок енд рол

преди 6 години

Игнорирайки аналноподатливия, исках да кажа, че дали на някой му харесва или не, САЩ успяват, фактите го показват, да убедят ( по-скоро трябва"убедят" да е в кавички) доста други да се бият и умират за техните интереси. Просто това са нещата, които виждаме и четем всеки ден. Политиката на тоягата и моркова не е от вчера и САЩ я прилагат доста успешно.