27

Виж ти

преди 6 години

Хак да му е тази красавица:)Не може да се отрече, че този път Днес.бг, са подбрали снимка съответстваща на заглавието им. Браво! Учите се.И докато от ЕС правят срещи на които нищо не казват, а хептен нищо не правят, то в Сочи се срещнаха лидерите на Русия, Иран и Турция и договориха основните рамки на следвоенна Сирия. Нито един европейски лидер не бе уведомен, камоли пък поканен, това говори за Залеза на Европа.На Европа и предстои тепърва с изненада да разбере колко се е променил света.

26

Трогателно

преди 6 години

Доналдчо ми напомня на малките кученца на каишка. Лаят защото ги е страх от голямото животно, което преминава от другата страна на улицата. Типично поляче :)

25

Скандал!

преди 6 години

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, вече има политически затворници. По заповед на Рахуй! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

24

проктолог

преди 6 години

Много странен вкус има Туск, ако нарича креатурата до него красавица!

23

Виж ти

преди 6 години

Тези не усещат ли колко са жалки! Празни приказки на квадрат. Не обещават членство, но отчитат желанието:)) Няма да има подкрепа за Украйна в конфликта с Русия, но ще и стискат палци и никога няма да Признаят, че Крим е руски... обаче той е руски. Не само това, даже и ще го признаят. А когато ходеха на Майдана и подкокоросваха украинците към европейско бъдеще. Такива долни *** като западняците няма никъде.Цялата украинска икономика работеше в синхрон с руската, сега без Русия, Украйна не може

22

ТHE Патриот

преди 6 години

ЕС е на умирачка !Брюкселските тирани долу!

21

превод

преди 6 години

През соца трябваше да уча и бачкам в съюза като нормалните хора, а като дойде демокрацията се нагуших с власт и пари на издръжката на цял съюз, така че избирам да не пускам кокала.

20

г

преди 6 години

До Т.е.те половината Европейска комисия е братна ако е за въпрос, с Ферхойген и Юнкер начело

19

Послушкото Тусс

преди 6 години

До г Поляците са комплексари и позьори и се правят на интересни. Позьори са защото нито са толкова морални и набожни, нито са много демократична или примерна страна, а също така дълбоко вътре в себе си осъзнават че без Сталин нямаше да имат обща граница с Германия до Берлин. Много набожни, а знаем славата на лесните им жени. Също така са комплексари защото исторически който не ги е хванал той не ги е мачкал. Също така са лицемери защото уж са в съюз с Германия, а ги мразят в червата.

18

г

преди 6 години

но да оставим анти-Руската истерия в ПолшаБългария има основание да мрази и Гърция и Сърбия и Румъния - големи територий от България бяха дадени на тези държави от западните "велики сили" , но в България никоий не мрази нито Сърбите, нито Гърците нито Румънците !за сметка на това се опитват на ни обяснят че Русия ни е враг !Странно е защо мразим Турците за това че ни взеха Охрид а не мразим Гърците за Солун или Сърбите за Ниш и за Охрид или Румъния за делтата на Дунав

17

масква радная

преди 6 години

До Анонимен 22На времето един нашенски генерал говореше български със "съветски" акцент!Тоя е от същото котило!

16

Анонимен

преди 6 години

Там,където е жънал комунизма -реколта нулева !!!

15

до 17

преди 6 години

ТОP e за аматьори.

14

Анонимен

преди 6 години

Малко лицемерно ми звучи тази статия,на фона на съседната,в която се казва,че за бездомниците от ЕС няма помощи,а само за пришълците от други континенти,което е дискриминация към партниорските държави. От страна на англичани и американци няма да забележите такава дискриминация,не се учудвам,че англичаните напуснаха,пожелавам им много успех в новия път!

13

Анонимен

преди 6 години

Ако СССР не се беше разпаднал, бат ви Дони щеше да разправя как предпочита съветската красавица. Абе в общи линии ви е ясно какъв тип човек е.

12

Тайна

преди 6 години

Няма да коментирам как си изкарват прехраната голяма част от източноевропейките в странство... Доналде, ако знаеше проблемите на сънародниците си щеше да си поръсиш пепел върху главата. Нормално е да предпочиташ ЕС... все пак ЕС те направи милионер и те пази с охрана 24/7... какво разбираш ти, наивен брюксски идеалист вярващ в мулти-култи глупости.. пудел на Меркел, заклеймен като предател от поляците.

11

Анонимен

преди 6 години

Да знаеш, пич, колко им пука на руснаците, че точно ти и "красавицата" до теб не признавате Крим за руски. Много олекваш със заявления от типа "никога няма...". Никога не казвай никога, защото ще мине година две и никой няма да си спомня името ти и как си изглеждал. Искате да останете в историята с Фултън 2, но нямате капацитета и разбирането за настроенията на обществата. Ще ви излезе крива сметката.

10

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЯ НЕ Е ЕВРОПА.

9

Анонимен

преди 6 години

Тоя цяла Полша го мрази, така че е нормално за един продажник да избира чуждото.

8

Анонимен

преди 6 години

До утреТор ли си монтира?