11

Б.Б.

преди 6 години

Като няма "Южен поток" ще има "Турски поток" ......България е над тези неща ! Важно ГМО да се вкарва че фармацефтите зазляха !

10

Обичам експерти

преди 6 години

Два забележителни момента, които вашите "експерти" не коментират:- Путин е говорил по телефона с Тръмп, с шейха на Катар, на Саудитска арабия, с президента на Египет и този на Израел. Тези страни са на уведомителен режим. Нито с един лидер на европейска страна Путин не е говорил, нито пък с някой от ЕК. Тоест, ЕС е напълно изолиран от процеса в Сирия.- Всички етноси, вероизповедания и опозиция са поканени на срещата. Ако кюрдите не се явят, и който и да е друг, то те ще се считат за терористи.

9

Анонимен

преди 6 години

Незавидна сирийска съдба. Тия са ги налазили едновременно четирима "освободителя" едновременно. Ние още търпим последиците от един.

8

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

СЪДБАТА НА СИРИЯ--- Е В РЪЦЕТЕ НА ТОЗИ--КОЙТО ИМА ПАРИ, ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО Й!АКО СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ПЛАТИ МАСРАФА ....ПРОСТО СТЕ НАИВНИЦИ!РУСИЯ --ИМА НУЖДА ОТ БЕЗПЛАТНИ ... СОЦ-"РОБИ НА ТРУДА", КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА 0,10-ЦЕНТА/МЕСЕЧНО!РУСОФИЛЧЕТАТА НАЛИ ИСКАТ "РАБОТА"?ЕТО ИМ ЧУДЕСНА "БРАТСКА ПОМОЩ" ...ЗА РАБОТА , В СИРИЯ!!ДЕРЗАЙТЕ , ТОВАРИЩИ...ХА,ХАХААААААААААА

7

въй

преди 6 години

Сталин ако беше жив щеше да нарита Путин като куче.Седнал между двамата фесове да преговаря.Много изложи Русия,време е за пенсия.

6

Меркел

преди 6 години

Много се притеснявам че тези тримата няма да приемат еднополовите бракове ! Това е тероризъм , съдизъм и богохулство ! Срам !

5

Калеко Алеко

преди 6 години

Нормално е Турция и Иран да имат отношение към Сирия, защото са съседни държави, които са засегнати от събитията там, що се отнася до товарищ путин, неговото място също е при Шаховете и Султаните, защото е Аятолах на белите араби от сибирската джамахирия ... !!!

4

Анонимен

преди 6 години

До БацеХахах това беше много жалко.Легни си, баце, почини си като хората и утре се пробвай пак.

3

Анонимен

преди 6 години

Тези имат ли пари за възстановяване ?Колко ще издържи Асад ?

2

Анонимен

преди 6 години

"Съдбата на Сирия в ръцете на Путин, Ердоган и Рохани"Значи Сирия се е разминала с най-лошото- съдбата й да зависи от САЩ.

1

Баце

преди 6 години

От Путин какво заивси, че не ми е ясно?