51

Анонимен

преди 6 години

Ами много хора имат проблеми, но малко изкарват пари от тях. Да разбирам гледната точка, но това е голям човек, който носи отговорност за постъпките си.

50

Анонимен

преди 6 години

Дебора е една объркана душа.Снощи са я пребили пак горката,гледах я тази сутрин.Жал ми е за нея.

49

Анонимен

преди 6 години

Коя е Дебора, че съм назад?

48

:)

преди 6 години

Най-накрая да напишете нещо, което да не е стил долнопробна чалга.

47

Анонимен

преди 6 години

В началото беше интересно, защото беше нещо ново; след това постепенно премина в абсолютна долнопробна порнография. Всъщност това предаване ако не е по нова, никой няма да го гледа!

46

Анонимен

преди 6 години

Като му се пие на момичето да си пие, какво лошо има , много е готина

45

Анонимен

преди 6 години

Много силна статия.Едва ли има човек на който не би харесала.

44

Джурналист

преди 6 години

А за Динко? Гаврят се с него - с името му, Господин, с прякора му *** и най-вече със свинските опашки, което си е чиста проба нарушение на човешките права, ако не беше 'шоу'. Нова тв за 10 години едно реалити не можаха да направят, а разчитат на помията от брадърите

43

Васил

преди 6 години

Браво за статията!

42

Анонимен

преди 6 години

Момичето очевидно има проблем, и затова пие, то тя си го каза няколко пъти. Изглежда объркана и уплашена, но не виждам някаква злоба в нея. В България е пълно с хора, които имат подобни проблеми. Отношението на Биг Брадър беше недопустимо. Ако не си помагаме един на друг, няма кой да ни помогне.

41

Бай Танас

преди 6 години

Къде е славният СЕМ да спре тази помия. Това го гледат и деца

40

xfh

преди 6 години

Абсолютно точно казано!! Жалко за момичето, просто я смазаха!! Това предаване трябва да бъде премахнато от ефира, няма такава пошлост!

39

Анонимен

преди 6 години

Тя знае, че има проблем с алкохола. Избора да пие пред цяла България е нейн, при положение, че знае какво се случва след това. Дано си извади изводи и се опита да се промени, след този пиянски резил.

38

Петя

преди 6 години

Българина само търси да унижи по някакъв начин .Никой не проявява съчувствие ,момичето има проблем,който трябва да и се помогне да го реши,но повечето злорадстват и се радват на нещастието на човек с проблеми.Други като ББ търсят сензация унижават момичето,като и поставят подобни етикети,вместо да и помогнат още повече натрапват на "Драгия зрител" проблемите ,който има .Права е че ги напсува те се гавриха с нея.Погледнете другите участници и си вадете изводи,отношението на ББ е друго .Фънки.

37

sis

преди 6 години

Биг вип...и т.н брадър -режисирано интригантско предаване ,което с издевателството си довежда до психическо разтройство,смазване,унижаване,полудяване.....с цел зрелища,примитивизъм ,опростачване и материална изгода.Според брадъра целта им оправдава средствата,но и това знаем чий девиз е!!!!!!

36

Край

преди 6 години

Не е умна - ама какво от това. Ума е дар божи и не е даден на всеки. Доста е объркана обаче няма злоба в това момиче. Търси алкохола като патерица на нездравата си психика. Не казвам че такива хора трябва да се издигат на пиадестал, но в нормално общество те също си имат мястото. МИЛОСТ трябва.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Тези хора са влезли там, за да се гаврят с тях. И са получили ХОНОРАРИ за това. Айде стига с тоя фалшив морал. Дебора била жертва на гаджетата си - ами ако ги псувала като се натряска, то е ясно, че ще яде шамари.

34

не е така

преди 6 години

Авторът тоталтно изкривява истината и вие се вързвате. Момичето се изложи неколкократно и впреки многобройните предупреждения на брадъра продължи да се налива. Когато човек е пиян му падат повечето задръжки и си проличава какъв е наистина. Простъкът става по-голям ***, а свестния човек става още по-свестен. Айде стига сте ни занимавали с това объркано и простовато момиче.

33

СПАРТАК

преди 6 години

Отлична статия! Тук мнооооого мнооооого, ама наистина мноооооого рядко се срещат такива.

32

Анонимен

преди 6 години

Лесно е да съдим, трудно е да обуем нечии чужди обувки и да извървим неговия път! Не защитавам това девойче, но искам да подчертая дебело, че никой няма право да се гаври със слабостите на другия! И алчните от нова телевизия и сие за пореден път доказаха, че нямат никаква ценностна система! Дано си харчат парите със спокойна съвест! Статията наистина ми хареса.