47

Анонимен

преди 6 години

Абе дайте видео как бежанците се давят в Средиземно море. Или как полицай гони чернокож в Америката.

46

Анонимен

преди 6 години

Браво на това момче, дано да е живо.В Северна Корея мразят живота, като свойство на осъзнатата природа.

45

Анонимен

преди 6 години

Башибозука и еничарите платени от сорос нямат право да пишат в български форуми!

44

Жоро

преди 6 години

Бай Тошовата държава фалира два пъти.

43

Анонимен

преди 6 години

По-големи *** от кoмундетата няма. Дори еничарите не са били толкова подли и мръсни като тях. Всички български кoмундета заслужават живот в Северна Корея!

42

Анонимен

преди 6 години

Абе краварите, като видяха че нищо не могат да направят на Ким, почнаха да заливат света с долна и евтина пропаганда!

41

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До До Гранични войскиИмаше един ненормалник в един форум дето се хвалеше че е газил невинни чехи по времето на пражката пролет с камион. Жив е още гадuната

40

Осман

преди 6 години

Не е дезертьор. Той бяга от Корея в Корея. И двете държави са населени с корейци. Явно не му харесва системата и решил да опита да види как е в другата Корея. Стой с години полугладен с миризлив шинел да видим колко ще издържиш. В името на какво? Аз не защитавам американците но това в северна Корея е ад. Е, човек свиква на всичко с времето.

39

Анонимен

преди 6 години

"Като толкова мразите Америка, става дума за Кимчовците, що правите тука?"Пич, "тука" е България, Европа, не е "Америка". От Козяк май са ти забравили опорките.

38

До Гранични войски

преди 6 години

Ти колко източно германци застреля по границата?

37

дъртото комунист

преди 6 години

Предполагам,че целият граничен наряд изтървал беглеца вече е разстрелян,както и техните семейства, роднини ,приятели.Трябва да се обърне внимание на огневата подготовка на граничарите.Следващият път,ако го изтърват да избягат след него . Даже да го изпреварят.Иначе.../виж първото изречение/

36

Анонимен

преди 6 години

Като толкова мразите Америка, става дума за Кимчовците, що правите тука? Хайде, той ви чака да се влеете в армията му, да заместите войника, в тялото на когото да открити ужасни ***. Моля, отидете и си получете порция ***, за да усетите сладостта от живота при Ким. Нали щял да оправи Америка, да и види сметката? Хайде, побързайте, да победите САЩ. Сега ви е паднало, после може да нямате тази възможност.

35

Анонимен

преди 6 години

До Осман:Избягалото войничета не е дезертьор.Османе, Ти български разбираш ли?? Я погледни горе, какво пише! С. Корея е в състояние на ВОЙНА, а това е ВОЙНИК, КОЙТО БЯГА при враговете на РОДИНАТА МУ!Ти как го наричаш това, ако не дезертьор?

34

Анонимен

преди 6 години

Момчето явно се е заблудило, с такова желание да бяга от "рая" на земята в "прогнилия" капитализъм. Неговите другари се опитваха да го убедят по комунистически, разбирай прострелвайки го 4 пъти, да размисли.

33

Гранични войски

преди 6 години

За тия дето не са служили войници. Знаете ли през 1985-1985.г колко млади войничета граничари ги върнаха в ковчези при майките им? Гледаш го ходи някакъв по кльона, докато му викнеш "стой" и онзи под наметалото един ред със сгъваем автомат. Така турския спецназ си натренираше аскера. След няколко случаи и нашите почнаха така, първо стреляш, послед питаш. Не сте чували са това, друго си е да гледате на сорос "Граница"

32

varg

преди 6 години

Колко чиста,подредена и добре охранявана е Севернокорейската граница.Истинска демокрация.

31

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея им пазят границата, а Южна Корея и ООН се правят на демократи. Видяхме ги как пазят граници и мир в Сирия, Ирак, Афганистан. Когато милиони севернокорейци залеят Южна Корея, веднага ще построят ограда и ще ги гонят с гумени куршуми. Видяхме го в Европа - Сърбия, Унгария, Австрия.

30

Осман

преди 6 години

Избягалото войничета не е дезертьор. Просто не му е харесал "развития социализъм" на прасето. Всички които живеят в Северно Корейския "рай" са по 50 кила със дрехите. Вожда е над 100. Понеже захар няма, недостига и валутата от Русия която плаща за севернокорейските работници, вожда е забранил алкохола. Като няма алкохол направо го забранява. А той си пие френския коняк и кубинските пури вкарани нелегално.

29

Анонимен

преди 6 години

Е като видя охраненото отроче на другарката *** (лъжерешетникова) Нинова така неистово да бяга от САЩ, тогава ще им повярвам на комуноидите.

28

Анонимен

преди 6 години

Кутев какво пие, водка или шампоан?