344

7 дни спорт

преди 6 години

И двамата са таланти товае добре.Аз имам среден 3 по бг и литература,защото не бях чел повечето от задължителните книги и мразя всичко задължително! На Калин обаче съм прочел 3 и съм падал от смях-такъв *** няма.

343

Анонимен

преди 6 години

Калин е симпатяга, но май и той страда от синдрома на мрънкащите интелектуалци. Нашите интелектуалци бяха научени от комунизма да лежат от кълка на кълка, да ходят на лов с първия и на почивка на станциите на съюза на художниците и съюза на писателите. Те бяха галеници и промените им дойдоха доста грубо. Затова и досега любимият им рефрен е за народа-*** и за кинти, които държавата, незнайно защо трябвало да им дава.

342

Arsenal

преди 6 години

Калино,ако си добър писател колкото Гришо на тенис ти също щеше да си богат,но...уви щом си беден значи не си актуален.Със здраве.

341

Виготура

преди 6 години

Колко народ гледа мача на Григор и колко народ чете книги? За всеки влак си има пътници. Не може да сравняваме компоти с дънни платки. Изкуството не е за всеки ***.ак, докато тенис всеки може да гледа и да се присламчи към чуждия успех. Аз например се гордея с българските деца, които печелят олимпиади по цял свят.

340

Анонимен

преди 6 години

Тоя връзкар от социализма се мисли за писател!Без болшевишката ти порода щеше да си обикновен психопат!Но сега си важен психопат!Канят те,продават ти глупостите дето наричаш литература!

339

Владо

преди 6 години

Наградният фонд се дава от световна организация допринесла за развитието на тениса. Тези два милиона не са откраднати от българският народ. Да си жив, здрав и щастлив, Гишо!

338

888

преди 6 години

Калине, има защо да си задаваш такива въпроси,но не е виновен Григор че играе тенис с името на България! Знаеш много добре,че спорт и литература са различни неща - съответно и критериите за оценка и признание са други! Жалко е само че винаги се намират сънародници да оплюват успехите на българи! Когато някои постига нещо в името на майка България,това е нещото! А който оплюва е просто завистлив!

337

Анонимен

преди 6 години

Не се сравнявай с Елин Пелин и Йордан Йовков , ***... Кой знае колко си некадърен...сигурно и 10 паунда са ти много....

336

ШибиРиби

преди 6 години

Това са несравними неща, защо този писател се самосъжалява. Парите в спорта са много парите в литературата (с изключение на Хари Потър) са малко и в Европа идват от фондове или държавни субсидии. Кой купува и чете български вестник че да има пари за разкази. Ми те със сигурност могат да си ги намират онлайн фри. И стига с тая демагогия че кючеците и концертите за бг общностите зад граница носят международно признание. Това са локални събития без медийно отразяване.... Не че се захласвам по спорт

335

Анонимен

преди 6 години

Имаше един дето заложи апартамента си, за да реализира идеите си във филм и да спечели нещо. Не да пише разказчета за 20 лева парчето.

334

Анонимен

преди 6 години

На този и 10 паунда са му прекалено много... май сега всички некадърници жадни за пари и слава ще си ги мерят с Григор, само и само някой да ги забележи, че съществуват...

333

До Калин Терзийски

преди 6 години

Интересно е защо преди няколко месеца не повърна стомашното си съдаржимо върху 16г. Българче което спечели 1000 000$ след турнир по компютърна игра ??? И много други такива примери. А още по интересно ми е защо подяволите никога през живота си не сам чул чул някой да се вазмущава че някой си е дал 400 000 000 ? за...картина????? ЕТО НА ТОВА КАЗВАМ АЗ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.Наздраве.

332

Дааа

преди 6 години

Ами то всеки пишещ във FB на шльокавица и маймуница си е писател, че и нобелов лауреат!!!

331

Анонимен

преди 6 години

Кайо е участвал мъртво пиян в риалити и литературни четения,но това не го прави бездарен писател-напротив прави го ИСТИНСКИ.Може би щеше да има парите на Григор,ако вие си бяхте купили поне половината от книгите му.

330

Анонимен

преди 6 години

Не съм му чел нищо,имало е защо!Мачкай Гриша!Терзийските глупости те правят велик в моите очи!

329

Р

преди 6 години

Честно казано глупости е писал Терзийски!Една новела или разказите см му чел и съм бил напълно прав!Тъпо ***!

328

до 350

преди 6 години

По-добре да се хване секретарка ПР на Военно-въздушните, направо първа дама ще се изстреля... пустите пари и чорапочащници

327

123

преди 6 години

Аз едно не разбрах обаче, кой наложи модата писателите да приличат на битници и да пият за трима. Това ли е образът на истинският писател. Аман от чада на комунизма.

326

Анонимен

преди 6 години

Има остър дефицит на внимание, че чак страда тоз писател. Ами хвани се със синоптичка, ама пак пари трябват... пустите пари

325

Анонимен

преди 6 години

Човекът е огорчен,но това е положението.Просто трябва да приеме нещата.Такива са времената,защото всичко се е вмирисало на пари.