21

Патриот

преди 6 години

Чехия били "за".... Добра агентурна работа на ***. Внедрени агенти по върховете на управленията в европейските държави...

20

баста

преди 6 години

С кого да имаме нормални отношения ? С жижето предводител на армия от ***? Айде нема нужда! Справка разкритията на парадайс пейпърс за милиарди наливани от рашките в т.н. социални мрежи. Отделно безбройните мижитурки които тролят де къто сваря. Ами само под тази статия повечето постове смърдят на самагон.

19

до "до скептик&

преди 6 години

Няма как да е "изтъркана", щото не е "опорна точка", ами очевидна реалност, за нормалните, подкрепена с изказвания на висши американски служители. Като Уесли Кларк например.

18

Анонимен

преди 6 години

Български патриот - човек яростен, че Русия му открадна 50 000 спасени евреи. Горд със спасяването на евреите и още по-горд със свастиките и антисемитските надписи на Альоша. Човек готов да брани с оръжие страната си, но никога не държал оръжие в живота си... абе голяма работа, то нали е също като епилатора, пък и фитнес+анаболи прави истинския боец, не някаква *** казарма.

17

ким сун

преди 6 години

сирийците били натрапници..чакай малко Путин не се ли бори за сирийския народ,аз съвсем се обърках..кой защитава Путин в Сирия

16

Кьорсуфра

преди 6 години

Още в края на втората световна воина Европа е разделена на свери на влияние.Така че никой не може сам да реши и хоп нов конфликт.Сирия е пресен случай.Там първо бяха ,, ***,, а после влязоха Руснаците.

15

Анонимен

преди 6 години

Като гледам от 1 до 13 коментар, то Иво Христов не е много точен, д....те надхвърлят 80%.Прищяло им се на българските "патриоти", Путин да върне Крим, не знаят, че всеки момент ние може да загубим цяла България и единствената държава която евентуално може да попречи на това е Русия.

14

Анонимен

преди 6 години

До скептикИзтъркана, опорна точка, другарче.

13

Анонимен

преди 6 години

Леко дадупен?Или да?

12

скептик

преди 6 години

Обаче, нормализирането на отношенията между Русия и Европейския съюз НЕ отговаря на интересите на сащ. Немското ноу хау обединено с руските ресурси е кошмар, който те няма да допуснат дори с цената на ТСВ. Щото падат в канала.

11

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

В интерес на цивилизацията е евразийската бърлога да бъде напълно и трайно изолирана от цивилизования свят.

10

до 6

преди 6 години

Мантрата, Сорос - вездесъщия злодей е любима на съветските ***.Влиянието на този близо 90 годишен финансов шмекер е спорно и като размер и като резултати.Но едно е безпорно, влиянието на Путин, над 20 години диктатор на империята на злото - РФ е изключително деструктивно, както за пияните му поданици, така и за съжаление по света.

9

Българин

преди 6 години

Е, не е ли Китай общият икономически противник?

8

Анонимен

преди 6 години

Путин се спомина , това е двойникът му .

7

ким сун

преди 6 години

Асад и неговото семейство са демократично избирани вече 30 години в ислямска Сирия.И още,няколко милиона сирийски бежанци избягаха към Европа и Турция,но не към Русия,тяхната спасителка.Русия не прие нито един сирийски бежанец,нито едно дете останало без дом,но спаси Асад.Все пак вожда е важен,народа да се спасява,по руски.

6

Анонимен

преди 6 години

Ето така се прави !А не като безродните подръжници на сорос - готови да продадат и майките и децата си, само и само да грабнат жалките сороски центове!

5

Анонимен

преди 6 години

Какъв лицемер е тоя милиционер от КГБ, официално казва едно, а тайничко подкрепя Каталуния и Брекзит и планира следващата хибридна акция срещу ЕС

4

Анонимен

преди 6 години

много е лесно - връщат Крим на Украйна и ще има нормализиране на отношенията

3

Ме

преди 6 години

Никой не е за санкциите. Ще отпаднат като са изпълнени условията. Крим обратно в Украйна, спиране на войната в Донецк и Луганск. Нищо по-просто ...

2

каров

преди 6 години

Ей нахален милиционер !!! Подмолен и нагъл лъжец А да си стои в държавата - *** , която е негова заслуга ....