17

Русофил

преди 6 години

До АнонименДа приятелю, да го напуснем, да отидем и целунем ръка на Путин и така нацията ни ще пребъде под крилото на майка Русия.

16

Анонимен

преди 6 години

ДАНО ТУРЦИЯ НАПУСНЕ СКОРО НАТО! СЛЕД НЕЯ Е РЕД НА ГЪРЦИЯ, А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА И БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАПУСНЕ ТОЗИ ПОЗОРЕН ТЕРОРИСТИЧЕН ПАКТ, ДОНЕСЪЛ ТОЛКОВА ВОЙНИ И ЗЛИНИ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА!

15

Су-57

преди 6 години

Време е третополовите да си изядат боя, настъпиха велики сили и много интереси, като си играят на някакви феодали спрямо суверенни държави и народи.

14

Анонимен

преди 6 години

България ще остане единствения член на НАТО и Соломон Паси ще плаче всеки ден

13

много добра новина

преди 6 години

и дано през 2018 да се сбъдне !! след излизането на англия от ес , започване създаване на европаейска армия това е третата добра новина за тази година...а да не забравя и провала на меркел да състави правителсво. а турците могат и да имат най-голямата армия след сащ в нато но срещу обединена 450 млн европа просто издиша...а ако се присъединят към нас и руснаците...ами може и да остане без европейска територия ердо

12

Анонимен

преди 6 години

ше излезете и после кой ще ви дава оръжия за без пари ... а като ви спихне армипта, глей кво става :) мустака ще надува пишкaтa на малкия гном :)

11

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 5На ясно ли си колко по добре е да си рая отколкото мужик. Справка Достоевски, Ботев, Раковски и З.Стоянов. Но ако сме плътно с НАТО не ни заплашва нито съдба на рая нито на мужици. Разкарай се с тази Русия ако толкова я искаш ето ти вокзала и с чемадана заминавай за Москва. Няма да тъжим.

10

Анонимен

преди 6 години

Ако,Турция излезе от НАТО , и тръгне по пътя на национал-мюселманизма ,и се опитва да променя граници.Тогава НАТО или Русия,а може и заедно ,ще поставят Турция там ,където й е мястото.В някоя част от Анадола.

9

Анонимен

преди 6 години

Една по една ще почнат да излизат членките на тоя фашистки съюз за мокри поръчки. Последни ще излезем ние, след като вкараме Македония първо.

8

Анонимен

преди 6 години

Без Турция НАТО няма да бъде толкова силна. Всъщност Турция е втора след САЩ по отношение на численост на войници и техника в организацията. Имат няколко хиляди танка и над 1500 изтребителя и над половин милион редовна войска.

7

Анонимен

преди 6 години

някой да е изненадан? НАТО се разпада, Испания се разпада, ЕС се разпада, сещайте се какво се готви

6

излизат

преди 6 години

Все си мислех, че ще ни пердашат скрити зад член 5 от Вашинктонския договор, но явно ще ни пердашат по официалния път. Ако излизат он НАТО, първо НАТО да ги обезоръжи, както направи с нас, иначе Кипърския сценарий е въпрос на време.

5

Анонимен

преди 6 години

Само президента Путин може да ни оправи. Без майка Русия сме просто една смешна, долна рая.

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Е да ама те имат 700 000 войници и 3 милиона запасняци....и затова си провят квото си искат. Докато ние с десетина кемафи от НШЗО не ми се мисли какво ще правим....

3

Анонимен

преди 6 години

Заради покупката на руските С400 се хванаха за гушите.

2

Анонимен

преди 6 години

Турците никога не са искали в НАТО. Поне голяма част от тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Турция ще изрита нато, а в базата в Инджирлик, ще се дислоцират руски стратегически бомбардировачи Ту-160.Да пазят европейците от себе си.