100

Реалист 2

преди 6 години

... Така че в продължение на коментара ми от преди малко... НЕ ВИЖДАМ ЗА КАКВО Е ТАЗИ ВСЕНАРОДНА РАДОСТ ! Това НЕ Е НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ! Това е един спортист , играещ за себе си и за пари ! Да. Успеха е голям ! Но лично за него и за близките му ! Ако беше ГОЛЯМ БЪЛГАРИН щеше да играе РЕДОВНО за България в "КУПА ДЕЙВИС" , както го правят Федерер за Щвейцария , Ноле за Сърбия , Гофен за Белгия , Нишикори за Япония... А НЕ в супер важен мач ДА ОТКАЖЕ и после да му гледаме селфитата от Монте Карло !!!

99

Гиб Мелсън

преди 6 години

Поклон пред труда на Григор а не поклон пред таланта му. Много хора имат талант за различни неща, но ги мързи и не се трудят. Всичко се постига с много труд!

98

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

БРАВО ГРИШО !!! БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ !!! А ХЕЙТЪРИТЕ БЪРШАТ СЪЛЗИТЕ СИ !!!

97

Анонимен

преди 6 години

Утре очаквайте някоя водеща политическа сила да се отърка в успеха и да намекне, че без нея това нямаше да е възможно.

96

Реалист

преди 6 години

Поздравявам Григор Димитров за победата , за точките , за третото място в Световната ранглиста , за Никол , и за 2-та милиона по банковата му сметка. Наистина е повод за ГОРДОСТ. Но най вече за него и близките му ! Какво общо има обаче ... България ? Освен , че все още играе под нашия флаг! А НЕ като Каратанчева да се продаде за някой долар повече и да стане ... КАЗАХстанчева ! Димитров нито тренира. Нито играе. Нито живее в България. ЗАЩО ОТКАЗВА ДА ИГРАЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА КУПА "ДЕЙВИС" ?!?!

95

Боко Тиквата

преди 6 години

Тоя човек благодарение на мене стана шампион. От еййй такъв го знам и лично аз съм го учил на тенис.

94

Волгин, бягай от БГ!

преди 6 години

Гришо, дай някой долар на този предател Волгин да се пуска по течението на Волга и да се маха завинаги от България!

93

До Един Българин

преди 6 години

Така и не сгряхте, че му е през оная за България !

92

Волгин

преди 6 години

Жалко! Тоя мач го бЕх играл "хикс" . Той ПА не излезе. Срещата си беше са равен. И двамата бЕха много добри !

91

Вапцаров

преди 6 години

Това е най-великият турнир, няма АО, няма Уимбълдън, няма ЮСО, камо ли Ролан Гарос! Това е най-великият турнир! Какво тук значат няколко си шлема?

90

Един Българин

преди 6 години

... СТРАХОТНА СЕДМИЦА , СТРАХОТЕН ТЕНИС ТРИЛЪР , СТРАХОТЕН ГРИШО ..... !!! И аз , като него , почти се разплаках след тази уникална победа ! :) ... Пожелавам му да е здрав ... да продължава в този стил ! :) ... И да е ЧУЛ МНОГО ДОБРЕ ДУМИТЕ НА ГОФЕН точно преди награждаването ... ЧЕ ЗА НЕГО Е ОГРОМНА ЧЕСТ ДА ИГРАЕ ЗА РОДИНАТА СИ !!! ( Следващия уикенд предстои финал в Световната група с участието на Белгия... ) ... ГРИШО , АКО ИГРАЕШ ТАКА И ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА КУПА "ДЕЙВИС" - ЦЕНА НЯМА ДА ИМАШ !!! ..

89

Анонимен

преди 6 години

Човека забогатя с няколко милиона в повече а гладните панелджия се радват за личния успех на човек който не му дреме и не би се върнал да живее в България, дори и български не може да говори вече ! Аман от льохмани в тази прогнила държава !

88

Gnusmus

преди 6 години

Волгин е прав.Освен коричката хлебец, имате и зрелища.Как хубаво се преглъща коравия залък с такова блааажно зрелище....

87

Анонимен

преди 6 години

Утре очакваме Тиквата да заяви, че лично той е разпоредил на Гришо да спечели турнира и му е дал безценни съвети как да победи Гофен.

86

Анонимен

преди 6 години

Бг публиката в Лондон,повикаха поразвяха по някой байряк и утре на чиниите...:)

85

Анонимен

преди 6 години

ГРИГОР И НИКОЛ СЕ ВЕНЧАВАТ ЗА НОВА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ,ТАКА ДА ЗНАЕТЕ.НЕКА ДА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ.

84

ГлиГан

преди 6 години

Браво на Шампиона! Трети в листата - изравнява постижението на Мануела Малеева! Ама нито една медия не споменава този дребен факт! Защо?

83

анализатор

преди 6 години

Браво Гриша - догодина номер едно !

82

Анонимен

преди 6 години

Браво Гришо,трудно е д асе опише този успех,наистина.Мечтаеше,само да играеш на този корт,а грабна титлата.

81

Българин

преди 6 години

Горд съм, че съм Българин!