96

Анонимен

преди 6 години

Сиреч вече не трябва да се казва суджук, а салам или наденица, здраво са я загазили депотатите с хамалския език на саламджиите от ГРОБ.

95

Анонимен

преди 6 години

До luckymanБългарските евреи са често рентиери...

94

г-н Сеирджиев

преди 6 години

С нетърпение очакваме словесните престрелки междуКорнелия Нинова и Цвета Караянчева!

93

АНТИ

преди 6 години

Ние ние ние сме ГЕРБригада,лъжем ***, грабим го, даже с наслада,всичко поскъпва най-щедро,туй е развитие-евро !

92

По разпореждане

преди 6 години

По разпореждане на другаря Борисов Цвета Каранянчева каза, че трябва да се спре с хамалския език в НС. Другаря Борисов веднага разпореди да бъдат изпратени 16 линейки за помощ на пострадалите от хамалския език на Цецо Апартаменто.

91

Анонимен

преди 6 години

Защо само в парламента, оствака за дискриминация към всички останали институции и граждани там сте да работите за гражданите не зад кулоарите в НС пътници сте гробажии.

90

luckyman

преди 6 години

До АнонименИ кво толкоз се пънеш и си мислиш, че казваш нещо? Естествено, един евреин ще е адвокат, банкер, фабрикант, "заемодател"... .няма да е миньор я?

89

ля ля

преди 6 години

трябва да се обърне вниманиейце за поведението и етикета на убавците - избранници!

88

Анонимен

преди 6 години

До антифейкРуско-турските *** се изнервиха нещо? Направо бяс! Гледам си измислят факти в биографиите на вождовете си вече... ..сигурно си мислят, че е дошло време да си върнат статута на активни борци? ...в друго време бяха за раздържавители, приватизатори, "първи частници", "първи банкери"... ...но, иначе си остаА ти си смешен,първо защото нямах пълнолетие през социализма/комунизма и второ,че не съм партиец и няма как да имам нещо общо с тях,но историческите факти са си факти.Адвокат е

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84 проблеми с бащата няма синът му Карл е.....в семеството )

86

Анонимен

преди 6 години

сня4и тябва да отрежем езика на ТОНИ КУТЕВ той с неговото СЯ и всяка трета дума......

85

антифейк

преди 6 години

Руско-турските *** се изнервиха нещо? Направо бяс! Гледам си измислят факти в биографиите на вождовете си вече... ..сигурно си мислят, че е дошло време да си върнат статута на активни борци? ...в друго време бяха за раздържавители, приватизатори, "първи частници", "първи банкери"... ...но, иначе си остават първи грабители!

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкакво ми натискаш минусите,бе?Аз ти пиша от родното място на Карл Маркс,минуса е за теб.

83

Анонимен

преди 6 години

Всичко е цъфнало и вързало,та опряха до езика.То има и друга крайност - да говорят без да казват нищо.

82

Един от Северозапада

преди 6 години

До luckyman Ти остави, кой какво е приватизирал, и това ще се разглежда , разбира се, но ще се разглежда, и кой е подписвал за приватизацията. Току виж изгоря Костов, Софиянски, че и Борисов, като бивш кмет на София...Аз не си спомням бившите комунистически функционери, от БСП/БКП , да са подписвали така ударно, а може би и добре финансово убедени и мотивирани, за продажбата или ликвидирането на каквото и да било?

81

Анонимен

преди 6 години

Ех,79,тази лула в устата не те прави интелектуалец,по-важното е какво имаш под черепната ***.Разследване на приватизацията е пушилка ,която цели да замъгли и разсее публиката от днешните далавери на ГЕРБ,които един ден,ако имаме късмет да си изберем читав гл.прокурор ще бъдат обект на разследване и подобаващи наказания.

80

Анонимен

преди 6 години

До luckymanбащата на Карл Маркс е бил съдебен съветник,адвокат,бе !И е приел християнството.

79

Анонимен

преди 6 години

Учудващо е не хамалството, а нискокачествената грамотност по бг ез. Парламент и всички медии барабар са каруцарска обида за бг ез. Ужас, ужас, ужас, ужас.

78

Бандит

преди 6 години

Добър изказ,отлична граматика и знания по География .Това трябва ,за да застане някой и да лее слово.

77

Един от Северозапада

преди 6 години

Кой забележителен полиглот, доктор на науките , беше казал:"Аз съм ***, и вие сте прости, за това се разбираме!"??? Толкова сложен и усукно интелегентен език има тоя полиглот, че след 12 часа се налага да обяснява, че не е искал това, а точно обратното, или хък се налага бек вокалите му да разясняват, какво е искал да каже простия на хептен простите си избиратели? Той и за това си мълчи , осъзнавайки че "по-добре да мълчиш и да те мислят за ***, отколкото да отвориш уста и да рзсееш съмнен