91

До 110

преди 6 години

Тоя дето ви е писал минус е сороски драскач на двойна съботна доза.

90

Анонимен

преди 6 години

Путин е политик номер едно в световен мащаб.

89

:)))))))))))

преди 6 години

да, бе точно така Русия съществува от 1700 година:)))))ти нещо от история се опитваш да разбираш,но...не ти се получава:))))

88

Анонимен

преди 6 години

За какво му е голяма армия на Путин. Врдме е да пусне роботите и всичко ще е супер

87

Анонимен

преди 6 години

До да Московия от кога е знаешли ? 80 години преди САЩ --ФАКТ

86

Влади

преди 6 години

Вече сме го гледали - СССР дотолкова увеличи разходите за въоръжаване, че съветската икономика рухна, а комунизма отиде на кино. През 90-те Русия просеше помощи от Запада и беше по-ниска от тревата, беше жалка.Сега пак пощуряха да се въоръжават - ракети, самолети,подводници, без да отчитат, че бъдещ враг не им е Запада, а Китай и вътрешната заплаха от азиатци-мпсюлмани, които са залели руските градове, като икономически мигранти.

85

Анонимен

преди 6 години

До да тя па русия една стара стара -- има няма 80 години по стара от САЩ

84

Анонимен

преди 6 години

До :) казахти боряшника е вреден -- 40 милиарда бюджет бе 4.3% бвп на русия сега ще го дигат на 60милиарда или 5.7 % от бвп ама направо ни впе4етли БГ е с Бюджет 1.1 милиарда или 1.3 от бвп САЩ е с 570милиарда 3,3% от БВП загрявяшли колкото ние имаме ресурс да прегазим русия толкова има и тя срещу САЩ

83

Гост+

преди 6 години

И с 2 пъти по-малка армия могат да се справят с днешните си врагове.

82

Ганчо

преди 6 години

До 88 - извинявайте мисля, че се изказвате неподготвен , или нямате представа от икономика. На Русия, каквато и да е, трябва да се гледа с уважение - една от седемте най-развити държави.

81

да

преди 6 години

къде намесваш римляни,ацтеки, Русия.. култури с история и Америка-еднодневката, стара колкото наша възрожденска къща :)))успокой целувките на хонорар от амбасадата :)))

80

:)

преди 6 години

с 5 пъти по-малък военен бюджет Русия бърше пода с бракуваната американска армия нон-стоп !!!факт, признат открито дори от американски военни !!!!

79

Анонимен

преди 6 години

До да сериозно спри боряшника ... следващата стъпка е да ни расправяш как русия е победила римската империя и атцеките ...

78

да

преди 6 години

на срещи по света Путин се ръкува дори с охраняващите полицаи,а пр.стакът от Вашингтон дори изблъска свой колега по време на снимка..разлика в нивото, възпитанието и културата...от земята до небето !!наречи го американец и не го обиждай повече

77

:)

преди 6 години

през 2 дни статия от уплашения Запад за руската армия :)))))))ама много уплашени горките, направо треперят :)))

76

да

преди 6 години

толкова е слаба Русия, че попиля прехвалената Америка от Украйна до Сирия и обратно,а много скоро и в Северна Корея:)))поражение след поражение за щатските позьори !!!не го знам джудже ли е,великан ли е Путин, но го уважава цял свят, а когато чуят името на Тръмп и смеха е неудържим :))))

75

Анонимен

преди 6 години

Джуджето пак избива комплекси. Колко е велико само .

74

Анонимен

преди 6 години

Руски окупатор-войник в Украйна маже филия с го мно . Друг солдат го вижда и му прави забележка: Важи по тънко да има за цялата руска армия..

73

великия кенеф

преди 6 години

Руските новини винаги са с "ЩЕ"..ха.ха..ще..ще.ще

72

Анонимен

преди 6 години

До 83И сега ако можеш само да обясниш кое точно и е великото на русия евала ти правя... мизерна държава без икономика освен да изася газ и калашници. Икономически са още в 80-те години а цивилизационно още са крепостни селяни. Кое по-точно и е великото? Че била имала армия ли? То май и вие като другаря Путин още сте в началото на 20 век ментално.