150

4

преди 6 години

До до 155Мисълта ми беше, че ЕС е един хеликоптер, който кръжи над една пропаст и скоро горивото ще свърши! :) Що се отнася до нашето "членство" ние сме им нужни само за плацдарм за бъдеща война за крадене на нови ресурси (Русия), както и да им осигурим транспортните коридори по които да минават стоките им (за това строим магистрали). Но българина трябва да е адски кух да вярва, че като е в ЕС и щели сме да станем като тях с техния стандарт и т.н.

149

до 155

преди 6 години

е аз работих доста годинки в милано а сега съм в австрия . в италия наистина се работеше яко ...но при австрийците е по нормално....не се бърза и се работи по качествено но все пак се работи доста повече от България . но хората тук са по спокойни , любезни и нещата са приемливи

148

4

преди 6 години

До до 150Аз работя в Англия бе приятелю :) Тук ни скъсват задните части от бачкане (ако не си бил няма как да ти го опиша) , но пак е по-добре от София, където получавах повече, но хората са побъркани :)

147

до 150

преди 6 години

винаги се чудих как ще продължиш след казаното , че границите са отворени...но вместо да кажеш , че ще работиш на запад ти предпочиташ да мързелуваш и да продадеш нивите на баба си . но не всички паразитираме като теб...2 млн българи работят в ес и не слугуват на местните чорбаджии

146

до 149

преди 6 години

ее ти не помниш ли рязкото вдигане на заплати и пенсии...защото аз помня хиперинфлацията....всички бяхме милионери....то ако се става богат печатайки безконтролно никой нямаше да работи

145

Не ПИЙте бирА

преди 6 години

Всичката БИРА/ ПИВО в магазините е ОТРОВНА подават гражданите пазете се..Много бири имат нарочно разтворени канцерогенни спец съставки ..От водопроводите тече специално отровена течност подавана вместо лечебна питейна вода..

144

4

преди 6 години

ЕС е една тарикатска заблуда, където ти казват: Виж колко е яко при нас. Може да се присъединиш. Показват ти лъскавата витрина и ако си достатъчно глупав или продажен или и двете лапваш въдицата! После ти казват: Ако искаш да си в ЕС трябва да подпишеш тези документи. След това започва разграбването, експлоатацията и разрухата. Но пък хубавото е, че има отворени граници и винаги може да си купиш Пасат на 15 г. с парите от продадените ниви на баба си... Ние паразитираме върху това което заварихме

143

АМАН От престъпници

преди 6 години

ОСтанахме НАЙ БЕДНИ В СВЕТА .Терористи на власт менкат доказано престъпни групировки маскирани като партии с цел ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪлгария..До 1989 бяхме много по добре от англия франция и Великобритания.Имаше нужда от блокиране на ненужните разходи вкл за големи обекти и рязко вдигане на заплати и пенсии..

142

НЕма пари от Брюксел

преди 6 години

Измамиха народа с тн Европроекти Оказа се че НАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ на власт ограбват десетки милиарди живи лева от народа и ги насочват към ненужни корупционни обекти за пране на милиарди..ВНушават че тези пари май били ограбени от други народи и подарени на терористите от София за прахосване..

141

Ликвидират народа

преди 6 години

Обезлюдяват огромни региони вкл Цяла Северна БЪлгария.Инсталирват все по опасни тежко терористични оръжия за масово и индивидуално поразяване вкл в лични и други документи..Освен зомбиращи холограми вече слагат СПИН активатори и ПСИ активатори..АКтивирана с пси активатор в лична карта е Мария Недялкова сега евро комисарка//ЩЕ уврежда тежко Европа с тн '"дигитализация"". В личните карти и цигарени кутии вече има микрофони и обемни скенери .ОКоло жертвата се вижда обем като около Ким ЧЕн ЪН.

140

ПОвредиха децата

преди 6 години

УБиват трайно природата с милиони автомобили с налепени тежко терористични високо вредни холограмни оръжия и с включени режещи земята ни високовредни радиоактивни скенери денем и нощем..Има активирани милиони аномални зони..Увреден е климата трагично..Прецакаха милиони деца с терористични и педофилски камери инсталирани в училищата..

139

Крадат билиони евра

преди 6 години

НАглите престъпници ОКоло БОрисов и Цветанов годишно ограбват хиляди милиони за вили и палати с басейни яхти и джипове подарявани на избранници по списъци..Вижте оперативна програма "развитие на селските региони" към тн МИнистерство на земеделието и горите

138

Ликвидират народа

преди 6 години

Исключително нагло вредна Оперативна програма Околна среда прецака водоснабдяването на милиони БЪлгари завинаги.Похарчени са десетки хиляди милиони левове по корупционни канцерогени водни цикли/тръби от канцерогенен черен мазен полиетилен ниско налягане.Изградени с а ненужни сметища за хиляди милиони ограбени от народа. МНого опасни тн пречиствателни станции седят като бактериологични бомби със закъснител.Тровят с хлор милиони вкл и бирата е отровена..

137

Анонимен

преди 6 години

България е в ЕС и НАТО.Въпросът е затворен.

136

Анонимен

преди 6 години

Колко хубаво било брей само дето според статистиката 75% от българите живеят с доход по-нисък от стойността на издръжката на живот.

135

Крадат Билиони Евра

преди 6 години

Нагли престъпници менкащи на власт доказано престъпни групировки ограбват от БЪлгарския народ десетки милиарди живи левове годишно в името на ТЯХНОТО ЕВРОПЕЙСКО БЪдеще..Милиардите се ограбват през тн Оперативни програмки разработени за Станишев и отлично отиграни по времето на диктатора БОрисов..Крадат се нагло милиарди през нагло вредни корупционни обекти .

134

Европейският съюз

преди 6 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

133

anonimen

преди 6 години

До Анонимен 138Да, така е, около 10-12 фамилии(кланове)управляват финансите на целия свят(Ротшилд, Рокфелер, СаксКобуртготи и др.), те са на върха на пирамидата, под тях са още 300 фамилии, като Буш, Клинтън и др.само Русия, Китай, Иран, Венецуела, КНДР и някои други малки държави не са успели д подчинят тия масони-мафиоти от най-висок ранг.

132

Анонимен

преди 6 години

До До 134И аз гледах в Тубата,но никога не повярвах напълно,че няколко фамилии управляват света,а то ще се окаже,че е истина. Какъв ли ресурс трябва да има човек,за да го направи?Лелеееее!

131

До 134

преди 6 години

Не е справедливо,но тук вече сме далеч от компетенция или възможност за пряко въздействие.Нито ЕС ,нито България,нито ГЕРБ,нито БСП имат връзка с това.Става въпрос за значителна духовна степен на човешката еволюция,където алчността и морала вземат превес .Неистовата жажда за световна диктатура .Поинтересувай се за около 10 фамилии ( предимно еврейски ) ,които управляват света.Нещата са доста сложни и нереалистични,но си е баш така.Вземаме толкова,колкото ни отпуснат властелините.