507

Анонимен

преди 6 години

Па то времето извън клетката скоро ще стане повече десетилетия отколкото в клетката, обаче овцете, сър, не могат да свикнат с тая свобода и не се радват на мафията, беззаконието, корупциято, престъпността, банковите фалити, безработицата, бедността, наркоманията, проституцията, чалгаризацията, просяците, бездомниците....

506

Анонимен

преди 6 години

Попитах Гугъл какво е ребрандиране и се оказа, че означава преименуване. Патриотите предложиха летище София да се казва Васил Левски, Герб искат да го дават на турци на концесия,ако го ребрандираме ще се казва летище Джин Гиби. Младежи, как трябва да ребрандираме България.

505

Анонимен

преди 6 години

Всяко село имаше лекар, линейка и шофьор, зъболекар, аптека, детска градина и училище пълни с деца, кино в което всяка седмица сменяха по 2 филма, читалище и библиотека а хората четяха, не само Тихия Дон. А днешените 80процентови ако чуят Стайнбек или Фолкнър (не че ще чуят, няма къде да чуят днес това) ще си мислят че това са вид хамбургери или някакви енергийни напитки.

504

Анонимен

преди 6 години

И при хората, както и при животните, живели дълго време (още от раждането си) в затвор/покрита клетка се наблюдава феноменът при отварянето на клетката/падането на оградите, след време, тези същества доброволно да желаят пак да се върнат в затвора/клетката.просто те нямат развит инстинкт за оцеляване в природата/конкуренцията и си искат някой да ги пои и храни....па ако ще и да ги води в кланицата после.Овце сър!

503

Анонимен

преди 6 години

Докато всеки български гражданин не разбере, че сега трябва да се направи един ребраднинг и да се разбият старите комунистически стеротипи никога няма да се оправим. Прибалтийсктите направиха един ребрандинг и разбиха старите стереотипи на бивши страни от съветския блок и дръпнаха, а ние още не сме направили ребрандинг да разбиеме старите стереотипи на бивша страна от съветския блок и затова не можеме да дръпнеме.

502

Анонимен

преди 6 години

На 4 хилки заплата съм.

501

Анонимен

преди 6 години

След и преди.

500

Анонимен

преди 6 години

Получавам нелоша заплата, но изобщо не е впечатляваща, особено на фона на тези в София. Парите са ми достатъчни да си плащам сметките, в магазините има голямо разнообразие и мога да си позволя да си купя повечето неща, ако искам мога да взема нова кола от по-нисък клас, или 2-3 на старо, мога да отида на почивка където си поискам наоколо и дори по-далечни дестинации - и вие ми говорите колко хубаво било при комунизма???

499

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

докато всеки един бг гражданин не живей в чужбина.и не работи зад пределите на бг .няма да разбере какво означава за него род и родина.всички българи работещи в чужбина казват закакво мие такава демокрация.когато неможем да живеем в родината си и да работим станахме бели роби на запада.по хубаво беше в соца всичко имахме ..да вярно че бяхме затворени в златна клетка но имахме повече плюсове .а сега имаме 90% минуси.имахме качествен котрол сега тази дума е забравена.болните са без лекарства

498

Анонимен

преди 6 години

Меровингий си е баш прав!Коз анд ифект!Причина и следствие!След светлия социализъм - остана неука тълпа квалифицирана да бере ягоди!Всички скандинавци...холандци....и прочие...владеят от малки почти перфектен английски. а вие "образованите през соца" владеете на Марко ге гата!

497

СОЦ ПРИДОБИВКИ

преди 6 години

Като младо семейство държавана ни даде възможност с кредит от ДСК да закупим държ жилище.При раждането на 2-рото ни дете ни намалиха от кредита 3 хил лева . Общата стойност на жилището беше около 13 хил лева. СЕГА КАКВО Е ..... НЯМА ДЕЦА НЯМА ЖИЛИЩА , НЯМА ЗДРАВЕ ....... МИЗЕРИЯ

496

Ало другарите

преди 6 години

До факти.Всичко това го имаше,но тоя горе забраняваше да се съобщават такива новини,по единствената национална телевизия.по онова време работех в Балкан турист,и съм видял с очите си комунистите на какво са способни.Те и техните деца бяха недосегаеми.Водеха момичета от сиропиталищата и се гавреха с тях по най грозния начин.По тяхно време дойдоха геноцид,убийства на невинни хора,затрити семейства,фалити,ограбиха народа, наркотрафик,измами с валута. Не случайно тоя режим е наречен терористичен!

495

Анонимен

преди 6 години

Е с този Мировингий от Матрицата ме разби. С тази тестова система хептен са ви идиотизирали.

494

до 523

преди 6 години

На село не съм живял...и когато аз "излязох от ***" посткомунистическа - ти сигурно си търчал под масата!Милионите не "бягаха" щото на браздата ги стреляха!Ако през ( примерно 85 ) бяха отворили границата - нямаше да са 3 000 000 избягалите аа 7!Разбра ли другарю!

493

до "ф"

преди 6 години

"стандартът на Запада беше много висок." и сега е висок, защото от векове не са спирали да крадат от по света и у нас. За радост на зомбитата, по света и у нас.

492

Анонимен

преди 6 години

Брато при над 400 милиарда дълг Гърция не обяви фалит, а само се повтаря.че 1992 г. при 1.5 милиарда падеж към парижкия клуб и 1996 при отпуснат заем от 5 милиарда от МВФ България е била във фалит. Всичко е политика, а към България тя от над 100 години е доста лицемерна. ако

491

до 514

преди 6 години

Елементарно Уотсън ! Същите червени мундари ( дето ги хвалиш ) си присвоиха цялата ти Родина за грошове!Същите червени мундари те карат да им работиш за 300 евро, и си купуват Бентлита и Мерцедеси!Докато тези факти не проникнат в зелените ви кухи кр ат уни...нищо няма да ви е ясно!Както казваше Мировингий от Матрицата:"Коз анд ифект" Причина и следствие!Прехваленото ви образование от онова време - ви остави "подготвени" само за едно - да сте нискоквалифицирани роби!

490

До 509

преди 6 години

За това, че ти не си излизал от село не ти е Кри "комунизма"! Имаше няколко стотин хиляди българи работещи зад граница. Отделно тираджии, моряци, летци и т.н. и никой не е имал зор да бяга.... да живее в картон под наем и на помощи в "богатия" запад!

489

каквото посееш

преди 6 години

Когато сееш глупост,жънеш катастрофа!

488

Пенсионер

преди 6 години

До АНОНИМЕН 501 Прав си.Как демокрацията почти навсякъде успя , а у нас не? Защо допуснахме комунистите да ограбят държавата ?Лош човешки матрял.Не ни е виновен нито Сорос , нито Путин.