60

Анонимен

преди 6 години

Е щом тоя е Спасителят,.... ай със здраве.

59

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Защо пък Слави ??? Щом сме решили да изпростяваме до край, давайте направо да избираме Митю Пищова - той поне е искрен по негов си начин...

58

Анонимен

преди 6 години

Всчики българи със самочувствието на перфектни шофьори, перфектни лщбовници и перфектни политици.

57

Анонимен

преди 6 години

Слави клоуна ли е алтернатива? Я не ме разсмивайте.

56

от славчо

преди 6 години

гостенин, пробвай в комбайната с майка си, нана най на, 7-8 и ще е паднала,сбирай си сълзите в капачка от ракия, за крадец не ставаш, будала си, никога няма имаш ферари

55

П.Петров

преди 6 години

За голферите Кънчо,Минчо и Първанчо е ясно, че са продажни. Истинският въпрос е, за кого работят сега, че лансират Славчо Учиндолски, за да знаем точно за кого работи Славчо? Гергов, Първанов и кой още ...Кога сте видели някой по бТВ да изрази собствено мнение, застрашаващо властта и имиджа на олигархията и да остане в ефир ? Иво Инджев - засегна Първанов и изхвърча. Виктор Николаев и Ани Цолова, засегнаха Доган и Пеевски и изхвърчаха.А защо Трифонов стои близо 20 години в ефира на бТВ?

54

червен шпионин

преди 6 години

Последния, който пречеше за безконтролното ограбване, беше бай Тошо !След него стана страшно разбойническо време !!

53

Гостенин

преди 6 години

Ама яко треперят, щом са активизирали толкова много тролчета да плюят. То, че българина е способен да изкара кирливи ризи на майка си даже е така, ама тук нещо ми идва прекалено странно...

52

"Възраждане&quo

преди 6 години

Време ни е за Възраждане"!

51

Анонимен

преди 6 години

хората от 30 години все търсят, а това което им се предлага е поредната патерица на статуквото. слави на колко беше, на 60? да не би да е спрял да се занимава с политика откак разправя вицове?

50

Край

преди 6 години

Наивниците мислят че ЧЕСТНИ хора ще ни оправят. Няма такива. При тази система не краде само който не може. Сменете системата. Слави ви даде възможност с референдума.

49

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на Слави и екипа му!Това са хора с по-високо его и пубертетен цинизъм.Нямат свои мисли, подбират такива от другите и си ги присвояват.Те са тясно профилирани и живеят на топло с много пари.Това е его не с пожарникарски маркуч, а с виола!Нямат политическа култура и пребиваването им в телевизия толкова години, нищо ,че е частна, е показателно, че СЛУЖАТ.Оркестърът е много добър, но за политиката са боси.Не трябват декларации, харвардци, а ЧЕСТНИ хора!!!

48

Не разбрахте ли, че

преди 6 години

НЯМА радост за бедния човек в България ?!

47

Анонимен

преди 6 години

49 Ние пък ГЕРБ и Реформаторският блок заедно с патриотите ще подкрепим Митьо Пищове, поне 21 санта любовна писалка да дъни българите, че нашите 9 не са достатъчно.

46

йойо

преди 6 години

Не слушам чалга. От това което съм видял и не харесвам Трифонов като човек. НО харесвам Трифонов като родолюбец, като човек който не се страхува да излезе срещу мафията , не си мълчи а работи против статуквото. Затова и неговия проект ще има мойта подкрепа.

45

Сеирджия

преди 6 години

Айде да видим ако набере малко скорост, как цацаратурата ще му отвори една папчица :))))))))))))))) Нещо много хиени се навъртат на политическият труп на "обеднелите патриоти". Нещо пак тройна коалиция се задава. Бай Доган потрива треперещи от алкохол ръце!

44

АНТИ

преди 6 години

Още когато отмениха смъртната присъда,работата ми стана ЯСНА !!

43

Анонимен

преди 6 години

43 2009-та взеха властта, добре 9г. и започнаха абсурдите. Като например Бат Бойко лично разреши проблема с МВР като им даде гориво, вместо досегашното ограничение на еди колко си литра за 24 часа. Ама никой не помни че точно той вкара това ограничение през 2009. Не мога да изброя всички такива абсурди, просто е физически невъзможно. Това че срокът е по-малък не говори добре, дори ходи към по-зле.

42

Анонимен

преди 6 години

Ние от БСП и ДПС ще гласуваме за нашия Слави! Той винаги ни е подкрепял и ние отново ще го подкрепим.

41

П.Петров

преди 6 години

До ГНЕВЕН 39То бива интелектуална немощ, то може, ама чак да оставиш на учиндолския се.ляк да избира, кой да те управлява е ТВЪРДЕ НИСКО НИВО!