115

Униформа

преди 6 години

"Обувки и дрехи ще струват минимум по 1-2 хиляди евро " модните бутици по Витошка по колко си мислиш струва един моден артикул в бутика или луксозна дамска чанта на някоя евро чиновничка в стил Ким Кардашиян с депутатската задница и цоциална министърка , другари и другарки фешъна е с пари за останалите униформи и зеле / ориз.

114

Баш фирмаджията

преди 6 години

До 101Още на другия ден ще уволнят всички и ще затворят. Те пари си имат, ами ти какво ще правиш? Ти сигурен ли си, че като си работил си изкарал за месеца продукция за 1500 лв., колкото са разходите за 1000лв. чисто?

113

Анонимен

преди 6 години

затова няма бъдеще ЕС - всички работят, единен пазар но заплатите в БГ(благодарение на политиците) - смешно нискитоест, не са скъпи яйцата и стоките - заплатите са НИСКИ !

112

Куйович

преди 6 години

До анонименШий кесията, някой да ме застави да правя нещо, били то вдигани на заплати, в собствената ми фирма! Я виж календара коя година е!

111

101

преди 6 години

Затова минималната заплата трябва да стане 1000 лева, да видим тогава що ще правят чорбаджийте и изедниците

110

Анонимен

преди 6 години

еми то с Герб 8 години, какво да е положението в БГ - мизерия,нищета и емиграция

109

Анонимен

преди 6 години

може да живеем ззле, ама пък сси имаме Тиква и Суджуци

108

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН. ВЪРНАХА МИ ЖИЛИЩНИЯ БЛОК И МАГАЗИНИТЕ НА ДЯДО МИ, СЕГА СИ ПРИБИРАМ НАЕМИТЕ И СИ ЖИВЕЯ ЖИВОТА.ХОДИМ СИ ИЗ ЕВРОПА, ВЕЧЕ ПОГЛЕЖДАМЕ И КЪМ АЗИЯ, ДА ДАДЕ БОГ ДЪЛГИ ГОДИНИ НА МЕН, ЖЕНАТА И ДЕЦАТА. ДОБРЕ СМЕ СИ.

107

Анонимен

преди 6 години

До КуйовичА при Борисов и ЕС колко са ви заплатите?

106

Анонимен

преди 6 години

Решението е да се вдигне минималната заплата поне на 1000 лева.Чуждестранните фирми използват това че в България се работи за без пари и сключват сделки с българските фирми.После стоките се продават с огромна надценка и акционерите в чуждестранните фирми печелят много.

105

анонимен

преди 6 години

до 106:Куйович:Да ,ама и цените не са същите,нали?А и къде да идем като сте си плюли в устата и едни и същи заплати давате на всякъде.Държавата да се намеси и да ви застави да увеличите на работниците си заплатите,не на мин.заплата,а както е в Европа.

104

Handel

преди 6 години

Сега всеки може да замине да работи зад граница. Както му харесва. Мецду другото всички сутеренни помещения в парижките крайни квартали са пълни с малки шивашки работилнички. Вървиш по тротуара покрай сутеренните прозорци и чуваш жуженето на машините.

103

анонимен

преди 6 години

Че то и в България е същото.И тук третират работничките като робини,без права,с ниски заплати,само,че нямаме синдикати,които да представляват интересите ни,защото шефовете не ги допускат или им плащат по-вече и те ,естествено бранят техните интереси.Ако има такава организация,моля да заповяда в България,да оправи и нашите бакии.

102

Работодател

преди 6 години

Като не сте доволни от заплатите и условията на труд напуснете бе, отидете на друго място на висока заплата и на по-добри условия на труд, защо стоите да пълните джобовете на работодателите, напуснете, нека им фалира бизнеса на работодателите без работна ръка, кой ви спира, прав ви път, махайте се!

101

Куйович

преди 6 години

До панализаторПри Луканов и Жан колко ти беше заплата, бре налъм? Никога не си имал по - висока заплата от сега, нали!

100

Анонимен

преди 6 години

Де-юре и де-факто всички българи бяха акционери (СОБСТВЕНИЦИ) във фирмата акционерно дружество НРБ - Народна Република България. Генералният секретар на БКП, учителят и чистачката получаваха равни дивиденти. След 1989 г. същите тези акционери бяха рязко лишени от дивиденти в собствената им фирма и превърнати в сборище от наемни работници които се тресат от страх да не останат без работа и да ги изхвърлят на улицата а децата им да гладуват.

99

Даниел

преди 6 години

"Това си е ваш проблем. На който не му изнася - да си тръгва. Навън има достатъчно хора, които чакат да заемат вашите места. Вратата е ей там!" - манипулират като за световно, гадовете!

98

Анонимен

преди 6 години

След 89та година в България робите страдат от тежка безработица, чорбаджията вече не се грижи за тях, сами трябва да се изрхранват, да си осигуряват подслон, сами си пищат CV и ходят на интервюта заедно с още 10 кандидата се натискат за 1 място да работят като животни, този който не го вземат на улицата да рови в кофите за огризки от храна.

97

панализатор

преди 6 години

Борисов и ГЕРБ са виновни за това положение.Когато се говори вдигане на заплатите веднага скачатсега да прикрият скандала искат ревизия на приватизациятастар номер който този път няма да хване дкишБорисов също има приватизационни сделкиПо големи *** от ГЕрБ нямаТова да унищожаващ собствения си народ е най големия геноцидкнигата Венету е била преди 200 г. историческиПожарникаря да влезе в настоящият векимам поръчка за изготвянето на плаващ затвор който е на модули и се увиличав

96

Един българин

преди 6 години

До: номер 94Преди Гражданската Война в САЩ робите са се радвали на нулева безработица: Тоест всички роби са имали работа, били са хранени редовно, никога не са оставяни гладни (освен ако не ги накажат за нещо), и са полагани и медицински грижи за тях да не се разболяват. Така е било и с кравите.Така беше и по времето на Тодор Живков с българите.Ние сме свободни граждани! Ние не сме роби! Не искаме някой да се грижи за нас "безплатно"!!!