28

жалки и гнусни

преди 6 години

Единственият аргумент на бойковчетата, за обвинение в корупция е....ами и вие, крадяхте.....Боже, опази хората в тази държавица , в която управляващите се защитават от обвинения в корупция с това---кой повече е крал....няма оправия....бягайте от БГ.....иначе - Ваш кумир ще бъде - Боко Тиквата, идеал на еманципирана жена - Нинова член на всички партии и стремежът Ви към съвършенство - Доган хидроинженера.......

27

До Факт

преди 6 години

Че е прав професора, прав е, ако греши някъде, то е в процентите!

26

...

преди 6 години

Значи не, че нещо *** виждал съм е въпросната ограда! Намира се на 5-6 км от селото на баба ми и дядо ми! Ако с таква ограда ше вардиш граница, то по-добре аз да ги изям и изпия тези 200мл лева повече работа и по-качествено работа по охраната на границата ше свърша! Инак наистина който не вярва да иде да я погледне, не знам как е по-нататък в странджата, но е така както покрай селото то някой е откраднал много пари!!!

25

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ОТ ГЕРБ КРАДАТ МИЛИОНИ.ТОВА НЕ Е НОВИНА.ВАЖНО Е ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОТКРАДНАТОТО-НА КОГО КОЛКО СЕ ПОЛАГА И ОСОБЕНО ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ВОЖДА (СИКАДЖИЯТА)

24

Казват

преди 6 години

им, че ги крадат, те - ама едно време и комунистите крадяха. Чугунени тикви си заслужават участта, оправия няма.

23

Факт

преди 6 години

Я кажете сега не е ли прав професора като ни нарече д.ебили,прав е....

22

Дони

преди 6 години

Хайде сега, Елито да отиде до Каварна и да направи филм за дървената пътеката на плажа, построена от БСП кметицата.....също за 500 Евро на метър. Излиза, че оградата е даже евтина...

21

Анонимен

преди 6 години

Значи ГЕРБ само от оградата са откраднали до 100 милиона лева

20

Пробив

преди 6 години

Вия вижте как замитат скандала с бежанците от гарата ,такава голяма група пресича цялата страна и никоя служба за сигурност не ги засича и спира!!!а и на гарата гражданин е подал сигнал,няма полиция няма МВР тези който все искат пари за нищо не стават.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20 Онзи оградата не е просто скъпа,тя е прескъпа и за тези пари трябваше да е като по татово време тогава и пиле не можеше да префръкне.

18

Анонимен

преди 6 години

Комунистите когато не могат да крадят се изнервят.

17

Анонимен

преди 6 години

Не може на всеки подхвърлен пучи масал от червените калитковци,някой да върви и да се обяснява,че няма сестра!Нали няма нормален индивид в БГто който да си мисли и въобразява,че където е било най сладко за крадене и за обсебване,червенужковците са си кротували и хей тъй за спорта са го дали доброволно по християнски на по бедните си и равни с тях братя да се облажат и захлебят с тях?!Червения крадец първи надава вой и вика дръжте дрогарят ми,а мен не ме гледайте!Такава е и РУСАВЕЛКАТА!

16

Анонимен

преди 6 години

Ама тя е с диамантени нишки,да не може да реже,плетена е ръчно от 300 спартанци,това са все неща,където оскъпяват

15

Анонимен

преди 6 години

Ограда с тел 500 евро за метър!!! При тази цена нашите управници с техните оградаджийски фирми и ограда на Дунава ще сложат.Прокуратурата ,защо спи,ами не се самосезира?

14

Анонимен

преди 6 години

Нали ревяхте срещу бежанците? Сега, защо оградата била скъпа? Няма угода за тези разсипници комунистите.

13

Burzum

преди 6 години

Двеста милиона за тел ....акам ти на държавата и на трите морета и на централния нападател и на халфовете и на всичко....

12

Анонимен

преди 6 години

А ти какъв си?!Крадлива БКП щука или акула?!Нещо голямо презрение към копърките,явно ти си по голяма и по хищна риба,ама тогава не мога да разбера завистта към трохите на копърките?Знайно е че за акулите таблицата за умножение почва със стотици милиони и завършва с десетки милиарди

11

Анонимен

преди 6 години

Ето за това няма да се оправим като народ, вместо да питаме правителството защо цената е два пъти по-висока, от тази в богатата Гърция, ние се занимаваме с въпроса дали Йончева е накадърна журналистка и гадна комунистка. По-скоро ако изнесените факти са черно на бяло истина, трябва да се потърси сметка на НФСБ и Симеонов, ако пък са лъжа, трябва да се съди Йончева. Но странно до момента никой не се опитва да я осъди за клевета, въпреки че Симеонов щеше да я бие в ефир.

10

Анонимен

преди 6 години

Ква ограда бе емигрантите цакат белот на покрива на влака.

9

Анонимен

преди 6 години

Цялата гербераска *** е насъскана да брани вожда си, а те даже не разбират, че вождът им е едно крадливо недоразумение, което им бърка по джобовете и им се смее!