6

Анонимен

преди 6 години

Не може един град като София да се остави в ръцете на една смотана даскалица от едно село, гл.архитект и шеф на транспорта, пейзаньору от дълбоката провинция. Защо не си стоят на село и пасят патките, а се пънат тук да оправят града? Не ставате, пейзаньори, не стига, че не можете но и крадете ужасно!

5

уе

преди 6 години

Не може ли Фъндъкова и нейната банда да си вървят. Ама и да поемат материална отговорност за избора на фирма изпълнител. Просто женица не се справя.

4

Фандъци и Тикви

преди 6 години

Суджук даден - суджук приет. Балъците - кучета ги яли. Фандъкова е оправила родата за 10 поколения, Тиквун до края на Вселената! Милиарди откраднаха само от София!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Ужас ... абсолютна свинщина.Нека да позная обаче - виновни пак няма да има, нито пък усвоените от гереберастки фирми милиони ще бъдат върнати.Е тетка Юрданка може да ги глоби с п 2-3 хил лева.

2

Истината

преди 6 години

Сагата ГЕРБ продължава, за съжаление. След тези България ще е като страна от Третия свят!С парите похарчени за София в последните години, градът трябваше да е по-красив от западните столици. Вместо това продължава да е уникална клоака.

1

zeus

преди 6 години

Усвояване по герберски, стабилни са само паричките под масата ;)