33

Анонимен

преди 6 години

Всички чакат Борисов да нареди, Борисов да провери, Борисов да даде и пр. Защо ли са останалите министри , един куп служби и един куп държавни служители.

32

Българина

преди 6 години

Що не нареди с такъв ентусиазъм за Хемус? Или за заплатите?

31

Анонимен

преди 6 години

Е това е! Малко калпав асфалтец, тук-там някоя заличка, площад или чешмичка, Баце знае как да се движи по линията на най-малкото съпротивление и да омайва простия материал. За сложните и тежки неща, от които зависи държавата наистана да се вдигне на крака като корупцията, съдебната реформа, мизерията, ромската престъпност, монополите хич не го и търсете...

30

шматка

преди 6 години

До 32От къде знаеш за сметките на Боко бе ***.Той отчет ли ти дава.Айде карай си рикшата а политиката я остави на разбиращите.Как са ви политическите партньори ог ДПСКарадайъ научили българския вече.Умее ли да се целува.хахаНа другите избори 10%ще са ви мечта.Недостижима

29

Анонимен

преди 6 години

Абе, Странджов, я ми кажи какво точно работи Падишаха? И като толкова много работи, защо праща Цецо Цървула 2-3 месеца по стеснява да пазарува изборите? И като е толкова работлив, защо 1.5 милиона вече отлетяха? Защо всеки който има възможност бяга от тук? Защо сме все най-бедни и най-болни, защо здравеопазването се срива, а образованието си е направо нула? Бандитизма се върна, морал няма, корупцията в навсякъде.Уж работел за нас, а сметките му в офшорките милиарди. От къде са тези кинти?От нас.

28

шматка

преди 6 години

*** и техните ортаци ДПС слагат минуси.Абе смешници вие сте история.За да искате вот на недоверие пак се прегърнахте.Не се ли усещате че продължавате да дълбаете надолу.Смешни ***.

27

шматка

преди 6 години

До странджатаНа кого да представя новия министър.На леля Нинова ли.Че коя е тя бе брат.Сдухана лелка която не посмя да отсрани Иво Д.ебила.На нея могат да и представят *** чорапи ама да дпуго айде моля.

26

Анонимен

преди 6 години

Е, там много жрици се навъртат. Може да е заради тях. Селяните могат да се пребиват, таман няма да взимат пенсии.

25

Предложение

преди 6 години

А бе, досега защо никой не се е сетил да им построи на тия с гонките няколко части писти? Колко му е инвестицията - парче евтина земя, малко асфалт, здрава ограда, да не влезе някоя кокошка, една пожарна и една линейка постоянно да са там и един принтер за декларации, че ония сами си поемат отговорността и т.н както е по закон.А после само прибират таксите, нека си правят гонките там.

24

Анонимен

преди 6 години

Сами по себе си, камерите никога не са спирали гонките по пътищата и абсолютно не могат. Просто ги правят по-скъпи, или ушев захлебва. Ама то не е като да си чел винету.

23

Емо

преди 6 години

Какви камери бе? Аз като издрифтя с Мегана след последния тунинг, само като барна с гумата края на пътя, и пръскам всичко с кал чак до Плиска!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Др.Червен суджук , защо др. Нинова не си направи пиар на подобно събитие . Въобще какво е съградила през нейно управление на нещо . Нищо , защото е една най обикновена с.ел.с.ка к.лю.ка.р.ка .

21

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Борисов ще работи и на Коледа...

20

Анонимен

преди 6 години

Нали в неделя гледал мачове,какво прави на Околовръстното? А онзи ден не счете,за нужно ,да отскочи до Парламента,да представи новият си министър,а сега отишъл да пречи на хората ,да си вършат работата.Премиер тип,,бай Тошо"/***/

19

Анонимен

преди 6 години

Само не ми правете магистрала до Варна ,че да не ми се сипе софийската селяния всеки ден. Тукашната ни е достатъчна.

18

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Като стар и компетентен политически наблюдател искам да направя кратка политическа прогноза... - при нови парламентарни избори - поумнелите и вече обединени десни ще вземат полагаите им се около 15 процента и есе влеят към техните естествени съюзници от ГЕРБ... - заедно с патриотите и Воля ще сформират едно стабилно мнозинство, като ролята на БСП и ДПС е стане незначителна... - това ще бъде коалицията, която ще управлява България за в бъдеще...

17

Анонимен

преди 6 години

Боко уточни за какви камери става на въпрос! Нали знаеш,че сме прости и неразбираме. За тв камери ли?А от коя телевизия да са?

16

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо може да репа да яде пред Монокнижника. То бива популизъм, но чак толкова. Омразата и ненавистта той добре ги усеща, защото е страхлив. Като му видите кервана, гавази, полицаи, доктори, кво ли не. И защо толкова, ако е нормален ръководител, честен, отговорен и некорумпиран? А защо министъра му Цветков придаде над 200 000 книжки? Колко от парите се прибраха от Баце? Тетрото му вече не важи, кой му вярва. Резултатите му усещаме по цените и инфлацията. Краят му наближава. Ще има съд!!

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Всяка материална придобивка изградена от ПП ГЕРБ бе трън в очите на комунистите... - спомнете си как саботираха магистралите - пречеха на отчуждяването, тръбяха, че има исторически находки, загрижеха се за голите охлюви и блатните кокичета... - не ще комунист магистрала /особено построена от ГЕРБ/ - иска кози, партизански пътеки...

14

До шегуваш се нали

преди 6 години

По скоро се гаври !