18

Анонимен

преди 6 години

Прилича на провокация от наша страна, защото сърбите са добри приятели с Русия, а тя както се знае е най-голямата заплаха из галактиката. Та значи отиват наши лекари да лекуват горките сърби, а властите ги натискат... Това разрешителни, приравнения нямат значение, според нас. То за един митинг от 10 човека за 10 минути се иска разрешение, а нашите отиват като туристи и очакват в Сърбия да няма държава. Е да, но има. И виж сега колко кофти са сърбите с тая тяхна Русия. Плитка история.

17

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда турски лекари да идват. В Турция обмислят закон всички, които имат роднини в Турция или са просто етнически турци от България да могат да се лекуват безплатно в турски болници в Турция.Друг е въпросът, че като отидеш там да се лекуваш могат да те обвинят, че си от ФЕТО и да лебжиш в затвора до живот.

16

Анонимен

преди 6 години

Гадно племе са сърбите, винаги са ни мразели и още ни мразят.

15

французин

преди 6 години

Едва ли някога някой ще разбере българите. А дали е и нужно?Както казва един чужд философ не е нужно да се разбират странностите на българите. Защото може да се окаже, че сте загубили цял един живот и нищо не сте разбрали.Та така и в тази тема. Човек предполага, че веднага ще се скочи да се защитава българщината и българите, живеещите в Босилеград българи и българските медии, както би направила всяка нормална нация, но не би. Коментарите са точно обратното на това, което трябва. Шашава работа.

14

Анонимен

преди 6 години

До Алекс2Луди ли сте? Турските лекари и медицина са на много високо ниво, а съответно и цени. Ще дойдат в бг друг път, а ако дойдат ще бъде много добре, че нашите в института за спешна помощ не могат да сложат една диагноза и опращат хората.

13

Анонимен

преди 6 години

Могат да идат отново в Либия не е проблем и да вземат и Сугарев със себе си.

12

Алекс2

преди 6 години

Не знам ама вярно ако го бяха съгласували с тяхното МЗ може би нямаше да има проблем ?Поставете се на тяхно място...ако в България почват да идват турски лекари ? Не е ли провокация ?

11

Анонимен

преди 6 години

Тия лекари нормални ли са изобщо ? Как ще отидеш в чужда страна и без разрешение ще лекуваш. Ако бяха отишли в Германия да правят така сега щяха да са вече в затвора с ефективни присъди.

10

Анонимен

преди 6 години

Не се спряха българите със совалките във съседните страни Албания, Македония с Гърция се скараха заради паметника където са сложили северната част в нашата територия. Това е груба намеса във вътрешните работи на суверенни страни . Сърбите имат пълното право да ги арестуват тези защото много добре знаят че целта на българия е Сърбия да признае малцинството там и има мераци за покрайнините . Този път няма да им се получи . Сърбите не са балами .

9

Анонимен

преди 6 години

Тия сърбета само албанците ще ги оправят!!! Да не знаят много че ще отидем на разходка до Белград, тпя път без немците.

8

Анонимен

преди 6 години

Даже сърбите са постъпили доста деликатно и коректно, защото е било възможно направо да ги арестуват и да заведат дело за неразрешени лекарски практики.

7

Анонимен

преди 6 години

Аха то тъй става отиваш някъде и почваш да лекуваш тия нормални ли са въобще ? Всяка държава е строго специфична във САЩ дори отнеха разррешителното на един лекар, защото отказа да има компютър.

6

Анонимен

преди 6 години

Не е същото. Автомонтьора не е положил хипократова клетва.Иначе до някъде съм съгласен с теб, но нещата при нас са наобратно. Докато има много болни у нас те отиват да лекуват на вън безплатно, докато гореше пожара у нас, хеликоптера изпратен при съседите да гаси техните пожари.

5

Анонимен

преди 6 години

Между другото дипломите и съответно квалификацията на нашите лекари важат само за територията на ЕС. Сърбия е не е страна членка, така че на формална основа може да им се откаже да извършват прегледи на граждани на Сърбия, без необходимите удостоверения. То Сърбия не е такъв разграден двор като нас.

4

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са долно племе още от едно време ни мразят. При бунта на Константин 15 век точно Сърбите са тези които издават позициите на армията на народите на турците.

3

до 1

преди 6 години

Не се знае, може и да го праеят, но и да не го правят си е тяхна работа. Всеки си избира какво да прави в свободното си време и докато е в рамките на закона, няма никакъв проблем.Един автомеханик като отстрани безплатно проблем на съсед, роднина или закъсал по пътя трябва после и на всички в гаража си ли да го прави без пари?

2

Анонимен

преди 6 години

браво на лекарите за тази акция, но мога да разбера Сърбия за параноята, която ги гони. Вече загубиха доста от територията си и са на път и да губят още. Ако турски лекари започнат да обикалят погранични села в България и на нас няма да ни е приятно, нали?Тази тема е доста деликатна и ако се потърси предварителен контакт с властите неприятни ситуации могат да се избегнат. От тази акция има само недоволни сега, наистина жалко.

1

Анонимен

преди 6 години

Тези лекари много добри, а в Бг правят ли безплатни прегледи?пп.в районното дали са им пускали сръбска музика.