109

Анонимен

преди 6 години

Зачетох коментарите по-долу, отново всичко типично за този форум, адеквати, неадеквати, комплексари, многознайковци, както си знаем. Понеже в тази статия е пропуснато, да дам още малко хляб за коментари: двамата шефове, които Мечкаров съди в англия са французи, т.е. и те не са местни.

108

до Професора

преди 6 години

Къпя се почти всяка неделя през лятото защото е горещо и се потя. През зимата два пъти в месеца-------Мъ шЪ сЪ разболейш бе ПрУфесоре!!!!!!Нидей така, бе човек!Пръй кът мене - веднъж през зимата и два пъти през лятото!-)))))

107

Русев

преди 6 години

Ха точно англичанин да го каже това.Та те масово нямат смесителни батерии в баните.Като питам колегите защо е така-е някаква традиция било,останала от преди.Добре де,а как си правите водата с желаната температура?- Запушваме сифона и смесваме водата в мивката.Баси смешниците.

106

123

преди 6 години

Тъпите англичани са няма такива нагляри. Да не говорим, че точно тея все още имат две отделни кранчета за топла и студена вода. И миене там хич не е приоритет.

105

БГ мениджър

преди 6 години

Да добавя, че съм работил много пъти с англичани по различни проекти. Това са хора с хапливо чувство за хумор, интелигентни, и небрежни към живота като цяло. Ако не можеш да им влезнеш в хумора и не си им на нивото, започват да се държат подигравателно. По принцип миризливите натегачи, като този описан в статията, винаги са обект на присмех и надменно поведение. С готините хора, които са им на нивото се държат по съвсем друг начин.

104

"-"

преди 6 години

Сега Мечкаров съди банката за щети на стойност 2,75 милиона паунда.-----Само така!!!!Стискам палци на момчето ни!Мам---цата им дребно-британска!

103

БГ мениджър

преди 6 години

Така като чета тук става въпрос за натегач, който живее като скот, няма собствен живот, няма интереси, там е само да бачка, и да се натяга за по-висока позиция. Обикновено такива хора идват по-бедните държави и градове. Същото можете да го видите и в София с хората от селата. Такива са нахални, агресивни, сервилни, и като цяло са доста досадни. Имаме подобен типове в офисите в Бизнес парка в София на килограм. Напълно одобрявам реакцията на английските си колеги, аз също бих постъпил така.

102

Анонимен 2

преди 6 години

В България много хора имат алергия към водата , така че забележката си я заслужаваме , но да не забравяме , че на англичаните трудно се угажда / не ни смятат за хора/ камо ли да очакваме уважение.То нашите политици смятат ,че сме *** , а какво остава за другите.Там сме за да получаваме пари.

101

от личен опит

преди 6 години

през първата ми година от следването на изгнилия остров, работех обикновена нощна работа в склад, за да си плащам вноските за университета. един уелсец се блъсна в мен, докато чистех някакъв прозорец и си заля с течност за стъкла 15-паундовата фланелка от пазара. реакцията му беше: 'тази фланелка струва колкото 10 български деца'. не помня да съм шамарил някой друг така през целия си живот, излезе от склада чисто гол, само по окапаната си фланелка. и добре че нямаше камери. британски ***.

100

До долния

преди 6 години

Като цяло си прав за VP и Senior, но не срявнявай синиър във водеща инвсетиционна банка, където едва можеш да се докопаш да влзеш и синиър в някаква фирмичка за правене на уебсайтове. Да, много хора стават VP, защото това е поредна стъпка от кариерното израстване, но от одобрен стажант до VP има бая повече път, отколкото човек би останал с впечатление от коментара ти.

99

ivailo

преди 6 години

Аз пък съм чувал, че в Англия много семейства за да пестят вода пълнят ваната, и първо влизат децата, после жената, и накрая мъжа има удоволствието да се топне в бульона от вода, секрети и косми :))

98

Анонимен

преди 6 години

"Като цяло, VP (Vice President) е след Senior"Е то senior го пишат всеки, който се е задържал над 5 години на една работа. Голямо израстване - няма що.

97

Професор

преди 6 години

Къпя се почти всяка неделя през лятото защото е горещо и се потя. През зимата два пъти в месеца.

96

Анонимен

преди 6 години

Тия дето стават вицепрезиденти в Англия, тук са на трудовата борса и им предлагат работа за хигиенисти, просто защото тука няма свободни места за президенти и вицепрезиденти.

95

Анонимен

преди 6 години

Понеже не може да се разберете за йерархическите позиции: ползвайте любимата си интернет търсачка и вижте как са,! Като цяло, VP (Vice President) е след Senior, с перспектива към Managing Director. VP си е доста добра кариерна позиция, а MD вече е бая сериозно.

94

Анонимен

преди 6 години

До 95Световната банка има ли собсветници и акции ?

93

Анонимен

преди 6 години

Той фонът си е добър, ама трябва и да се чете. Делото продължава почти три години вече.

92

Анонимен

преди 6 години

Някой виждал ли е некъпан вицепрезидент? Да ставаше дума за обикновен некъпан инструменталист в Германия да повярваме...ама то вицепрезидент в кралството.

91

Анонимен

преди 6 години

Напълно го подкрепям, нека съди долните ***! Вярно е, че в този бизнес, и не само нещата на запад са доста по-сложни, но в онова 'политкоректно' западно общество, такъв тип просташки заяждания следва да са тотално недопустими. И там, и тук, хората с позиции са свикнали на общо основание да им се лижат задниците, да се заяждат безнаказано, но понякога е нужна твърда реакция срещу такива буклуци - евалата на човека и дано ги осъди!

90

Анонимен

преди 6 години

Тя и Сталинка Георгиева нали стана вицепрезидент в Световната банка, значи ли това, че има дялове?