132

Анонимен

преди 6 години

Европейците не се продават за жълти стотинки. Колко усилия хвърля Русия да им извие ръцете, да купи цели държави и пак не се получава...Ами в крайна сметка пазара си е европейски и страните членки определят неговото бъдеще ! И си личи, че всичко е достатъчно премислено и балансирано. Поздрави !

131

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Северозапада е ад- "...бих отишъл в Русия..." Ако ще и в Монголия да идеш пак ще си същия цър вул , щото ръцете са ти заврени в зад.ника...

130

Анонимен

преди 6 години

Децата бягат на там защото това е стратегията -там са по-добре платени -не че тези деца искат да напуснат средата и семейството в което са израснали ,уж всички сме в ЕС но там заплатите са други икономиката се развива а тук е пущинак по селата най вече, защото който е пътувал знае че там и селата са населени и хората там имат работа и отдих и живеят добре Стратегията на планът Ран -да ни затрият като личности дано да не успеят

129

Анонимен

преди 6 години

Компании от Канада и САЩ добиват нефта и газта в цял руски Сибир.Дори това не могат да направят самите руснаци.Ако не е Якутия, Русия щеше да е изчезнала досега.

128

Анонимен

преди 6 години

И какъв е руския отговор...?Мънкат и се цупят, но нищо не могат да направят, защото като банановите републики живеят само от продажба на природни ресурси.

127

Анонимен

преди 6 години

Никой не отива в Русия,а всички искат да я завладеят.От Наполеон,през Хитлер,та американските демонократи днес.Що така бе Миме,обкръжавате и притискате руснаците от всякъде.Не ви ли е комфортно да си седите на зад..ците във вашите си държави?!

126

Анонимен

преди 6 години

Всичко, което ползвате в тоя момент е измислено, създадено, сътворено от западните учени, инженери и мислители.Много от нещата са произведени в Китай, Но по западни технологии!Никой вече не кара руски коли. Китайски също.Всеки иска западна или Японска. Може и южнокорейска.Но не и руска.Значи ... трябва да си даваме сметка кои са водещи в живота ни!Русия дърпа света само назад - вижте С. Корея, Венецуела, Куба...

125

Анонимен

преди 6 години

Изкефих се на руския отговор - част от него е публикувана в аспекто. Материалът е добре поднесен.

124

Запада е Рай

преди 6 години

Затова децата ни, както и руските деца бягат натам.Никой не отива в Русия.Това е показателно, че децата са по умни от възрастните хора в Северозападна България, които искат в Русия. :)))

123

тъпоумие

преди 6 години

До Сравнение само...Ами произвеждат,защото трябва да се храни турската армия,барабар с еничарите,откраднати като деца от майките.Робът е в по-изгодна позиция.Бачка,но няма кръвен данък и данък четка за зъби,а и трябва да го храниш.

122

Анонимен

преди 6 години

А ми той Брюксела -зелето де може да не хареса почвата -пак ли с него ще се съобразяваме .Ние Балканите винаги сме били миролюбиви и добри докога обаче ще търпиме тези от районите дето са били племена когато ние сме били държава -пленила брюкселския рицар Балдуин.

121

Анонимен

преди 6 години

България е получила 17 млрд евро повече, отколкото е платила към ЕС.Има още пари, които идват чрез 6 програми, очакват се 22 млрд евро.Чрез проекти трябва да ги усвоим, от нас зависи да си свършим работата добре.Но дойдат ли комунисти на власт - парите се спират веднага заради кражбите!Това го преживяхме вече 2 пъти.

120

Северозапада е ад

преди 6 години

Като запада е рай,защо не ходите в рая,а седите тука да ни поучавате.Айде нема нужда,моля ти се.Бих отишъл в Русия и бих поканил руснаци да се заселят.По-добре,от турки и арабески.А вие-марш на запад да им опъвате чаршафите и да им миете тоалетните.

119

Сравнение само...

преди 6 години

През турското робство българите ходят да учат и работят по света, без ограничения.Имат бизнес, търговия, фабрички, занаяти, ниви и ***, произвеждат!През Руското робство си закотвен, нямаш собственост, нямаш бизнес, живееш където ти кажат. Нямаш пари, свобода, средства за производство, магазините са празни, не можеш да пътуваш или учиш, работиш където пожелаеш ти...

118

Б

преди 6 години

ограбват ни евреите от Брюксел !!!за 10 години в Европейския Съюз бедна България плати 29 милярда !5 милярда членски внос14 милярда санкции и глоби от Европеската комисия а за още 8 милярда Европейската Комисия още ни съди !наистина ли вярвата на гнусната еврейска лъжа, че Европа дава пари на България !?ако е така защо живеем по-бедно година след година !?защо след 25 години "демокрация" в момента хората живеят по-бедно отколкото живеехме през комунизма ?

117

Анонимен

преди 6 години

Друго си е американска офшорка с капитал на американският министър на икономиката да вкарва руски втечнен газ с кораби за Брюксел и да го плащат........европейци като американски такъв!!Амаааа,кьорав карти не играе!!Бой и е...не се връщат!!Имал си бол пари,платил си,като ти е толкова акъла!!И,защото същите тези от Брюксел се набутаха и сега за отмъщение ще накарат цяла Европа да последва техният личен пример!!Както преметнаха и Украйна с американски въглища,произход и натоварени от Донбас!!

116

Запада е Рай

преди 6 години

Защо не се изселите в Русия като е толкова хубаво там?Защо децата ви са на Запад.Защо и всички руснаци бягат на Запад.

115

Анонимен

преди 6 години

Търговията ни с Македония е по-голяма отколкото с Русия.Русия не ни е нужна, тя само ни ограбва от 150 години насам.

114

Анонимен

преди 6 години

Кой и работи на Америка, като тя е най-голямата икономика ?Всички искат да работят За Щатите, понеже им е гарантирана печалба и просперитет.Никой не работи за Русия, затова е затънала в бедност и алкохолизъм.

113

Б

преди 6 години

До Анонименкакво стана с еврейските обещания за просперитет и благоденствие !?ето вече 10 години сме в миризливия ви евреиски кибук наречен Европейски Съюз и сме по-бедни отвсякога !колко пъти гадовете от Брюксел ни извиваха ръцета !?и до сега 90% от Българския износ е за Русия и Турция - гадовете така и не ни допуснаха до пазарите си, а Американските ви господари дори визите не ви отмениха !разтрел за тези които продадоха България на западните гадове !