43

43

преди 6 години

Те искат така да се наричат - ром, ромка, ромче и роми. Има една друга дума, с която са известни в цял свят, но в днеса се цензурира, нищо че е правилната. Не виждам нищо притеснително. Мохамеданите, понаци са толкова турци колкото ромите в Пазарджик са мюсюлмани.

42

истината

преди 6 години

Да не забравяме че точно православните християни помогнаха на турските ислямисти да разбият и превземат Константинопол. Защо са го направили ? Защото Констатинопол поиска от папата православните и католиците да се молят заедно в името на християнската сила виждайки растящата османска сила на изток.Православните не се съгласиха на мир с латинците и католиците, затова получиха османско иго което реже главите на друговерци,Злото което сам си направиш и Господ неможе да ти го направи. Това е .

41

Венета до 24

преди 6 години

Коя история четете вие? Върху какво се основава(върху мечти или факти) Къде може да се проследи? Знайте шутовете на национализма ги яде винаги обикновеният народ независимо от етноса(желанията на хората не са много различни)! А онези, другите, за които етническата карта е просто една далавера, те почти винаги ще бъдат недосегаеми! Първо решете дали искате да мразите себе си; изборът ви ще предопредели дали ще мразите и другите около себе си! Игра с цвят кърваво червен се е заформила в Европа...

40

Анонимен

преди 6 години

35 Гробът на княз Кубрат е в Украйна. Доказано е че е бил християнин. Канас не значи хан, а княз. Канас уд Биги е княз от Бога по славянски. Счита се че при Борис е имало второ покръстване, преди това българите били монотелити. Освен това има древни текстове в които различни тракийски племена са наречени българи. Преобладаващият ген тук е тракийският.

39

Анонимен

преди 6 години

Моля обективните българи да коментират следния факт - значи всички държави около българия, претендирате че има българиски малцинства, което е доста спорно все пак,но в същото време упорито отказвате да признаете наличието на поне десет малцинства в пределите на България.Дори и турското, което е може би около 1/3 от цялото население и около 1/5 от територията на България.Това не е ли демагогия все пак ?

38

Анонимен

преди 6 години

Лай,нар гаден. Тоя Местан ако го видя някъде, ще го направя инвалид.

37

Анонимен

преди 6 години

Тенгри е бил бог на прабългари и прототурци! Факт!

36

Анонимен

преди 6 години

Ако хан Кубрат е бил княз, това обяснява разпада на Стара не много Велика България! Когато турците идват тук фактически България я няма. Има няколко села около Търново и толкова и те васални на Мурат! Еврейката натрапила сина си за цар и законният наследник се отделил във Видин докато го бастисат и него.Сегашна България няма нищо общо с тази отпреди 1000 години.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33И Гърция така отвори вратите за "понтийските гърци",дето не знаеха и думица гръцки!Всичко в тоя свят е политика,а ние тук се дърлим за глупости!

34

Анонимен

преди 6 години

Патриотката Каракачанковска

33

до 35

преди 6 години

Хан Кубрат е бил християнин, това се знае отдавна ... за това е говорил е още проф. Васил Златарски, който разбира се, ти изобщо не си чувал. ***.

32

Анонимен

преди 6 години

Бе то хубаво да се приберат малцинство в Кърджали и да не ходят по Парламента, но....! Той утре ще иска да измести Бойко, а вдругиден презедента.

31

Анонимен

преди 6 години

Най-дългия вицТурчин и цивилизация!

30

до 29

преди 6 години

Хан Кубрат - християнин. Ти чуваш ли се какво говориш.И кой го е покръстил в дивите руски степи - може би Цар Борис Кръстител, който обаче се е родил 200 години по-късно.Явно в гравата ти е пълна боза.

29

До 3

преди 6 години

И от какво ще е свободна областта Кърджали? И като се "освободи" как ще зaживеят хората, ще им де налага исляма, ще направят жените пингвини, ще се премахне класическото образование им ще се изучава корана? Ще вият джамиите пи 5 пъти на ден, дзурли и тъпани на всеки сюнет, баси свободата. Явно си голяма тъ::АК да си мислиш, че когато си бил свободен да избираш дрехи и поведение, да имаш право на избор, ще дойде някой евнух и ще налага ретроградното, ще връща в Средновековието.Това сега става в Т

28

Анонимен

преди 6 години

В България Българи останаха ли на всякаде брадчедите са повече.

27

Най-късия виц

преди 6 години

Бай *** - европеец

26

до 33

преди 6 години

В степите на Средна азия са живеели Българи! И ?

25

до 29

преди 6 години

А какви племена са живяли в степите на Средна Азия, бе умнико.Или ще ми кажеш, е късокраките с кончетата са дошли от Брюксел, от централата на ЕС.Ха-ха, комплексирани смешници.Защо се отричате от прародителите си бе. Не ви харесват май нещо.

24

До 20

преди 6 години

Какви смешки само... Кан Кубрат е християнин, българин. Бъркаш елементарно посоките север - юг, защото Кубрат идва от север, любимите ти турци от юг. А ти си един провокатор, нищо повече, който няма право да говори за България, защото явно не си прочел една истинска историческа книга.