36

до 35

преди 6 години

Не само американците мислят за това , ако се намери метод да бъде взривена луната, значи имаме метод да се справим с голям астероид които наближава земята.Но на този етап не разполагаме с подобни възможности.И ако тази новина беше вярна ,това щеше да е на първа страница по всички новини.

35

Анонимен

преди 6 години

Руски учени разработват ракета способна да закара космически апарат до луната с цел разграбване на лунните мандри!

34

Анонимен

преди 6 години

Това е понеже знаят, че злия Путин е задействал план за взривяването на Луната, както и за разграбването на всички мандри по цялото земно кълбо!

33

Анонимен

преди 6 години

Значи Луната е следващата цел на ИД.

32

Анонимен

преди 6 години

Ей, американски учени - за взривяване на луната мислят!

31

Анонимен

преди 6 години

До BotoНапротив материала е готин, но журналистката описва само последвията които са изненада за нея самата ,но не и за нас.А всъщност учените са разработили симулацията на планетарно оръжие, и симулацията се е справила с това.Което е много яко ако не е измислица, защото засега хората разполага само с ядрени оръжия(най мощното) но те не могат да свършат тази работа.Т.е симулативно имаме по мощни оръжия от ядреното.Но журналистката е изпуснала същността.

30

LosHo

преди 6 години

Баси апокалипсиса! Тези учени да ходят да плуват с акулите

29

Анонимен

преди 6 години

Супер големия астероид отпада защото само ще отклони траекторията на луната като билярдни топки, но не може да взриви луната.

28

Анонимен

преди 6 години

Някои така наречени учени си нямат дуга работа явно и не спират да откриват топлата вода. За Луната разбрахме, а от мен предложение за ново изследване, ако взривят Слънцето човечеството пак ли ще изчезне.

27

Boto

преди 6 години

И аз се учудвам на повечето коментари.Хората са почнали да правят симулации на взрив на Луната не щото им пречи а защото така се прави НАУКА. За щастие при тях няма и помен от комунисти и там хората са хора а не скотове които се чудат как да се оплакват.Ако го нямаше интереса към новото немаше да пишеме тука а щехме да се криеме от тигри у пещерата

26

Анонимен

преди 6 години

Как симулацията е успяла да взриви луната?Може да са използвали оръжията от някоя игра с планетарни извънземни оръжия.Ами трябва да се създават и такива работи.Но хората са си геймъри- учени.

25

Анонимен

преди 6 години

Сега трябва само да измислят начин как да взривят луната, Защото с атомни бомби няма да стане само ще се вдигне прах на луната а и няма да е много приятно за разходка на астронавтите по луната защото ще има радиация, ама те и сега астронавтите не се разхождат по луната.Предполагам че за стимулацията са използвали някъв супер голям астероид.Но в този материал не пише най важното каква е тази симулация която взривява луната, а говорят само за последствията от това,Защото темата за планетно зриво

24

Минаващ

преди 6 години

Абсолютно съм солидарен с повечето коментари. Не мога да повярвам с какво се занимават някои хора по света. Какво им пречи Луната, та са тръгнали да я "взривяват" и после да ни обясняват "Видите ли, това и това ще стане". Има абсолютен баланс в природата, но човешката цивилизация прави всичко възможно да унищожи всичко, без да помисли за поколенията напред. Та ядрени ракети, та превъоръжаване, та уранови бомби, войни, Чернобил, Фукушимаи... Остана сега и Луната да се "взриви", да пази Господ!

23

(-_-)

преди 6 години

Едно време, в дивия запад каубоите като се натряскат яко излизали навън и стреляли по луната.. тия "учени" са техните наследници.

22

до Суека

преди 6 години

Пишеш несвързани глупости! Ти кога преброи колка са се завърнали от четата на генерал /адмирал/ Ричард Бърд?

21

Krom

преди 6 години

До ГАДОРЯН - не го отричам. Мисълта ми (доколкото виждам не е приета добре) е, че науката е в основата на превъзходството и лидерството. В Древен Рим - оръжията и машините са били технологично много над тези на галите, германците и другите древни народи. Респективно - Рим е доминирал. А тази новина - ами, хората си усъвършенстват компютърните модели. Днес изглежда безсмислено, но утре - кой знае? Всеки прогрес и развитие е по-добър от застой и нищоправене. Лично мнение, не ангажирам никого.

20

хм!

преди 6 години

Откакто лудия Тръмп дойде на власт, учените МУ изследват въпроса около взривяването на Луната. Сериозни планове се въртят в тази глава!

19

ъгк

преди 6 години

На Луната релефа й се променя,това е видимо и с просто око.Дали от астероиди,или от изкувствена дейност не знам.Но това ,че съществува подобна хипотеза е доста тревожно.Занете конспирациите за извънземни раси и за сключените им договори със САЩ и Айзенхауер.Интересно е ,че дори и такъв натурален български писател като Елин Пелин има книжка за Ян Бибиян и лунетяните.............

18

Анонимен

преди 6 години

Това се знае ,много отдавна, и не е нищо ново още от развитието на астрономията и физиката е ясен този факт, единствено са направили подробна симулация на това събитие.

17

Суека

преди 6 години

Единственият начин нещо лошо да се случи и на Луната и на човечеството е някой *** като КРАВАРИТЕ или ВОДКАДЖИИТЕ да изстрелят няколко ракети в тази посока за да направят тази глупост друг начин няма !!! Ама те толкова и им е акъла видяхме още 50-те години около АНТАРКТИДА какво ги надробиха ген.Бърд и неговата чета от над 5000 човека които отишли да търсят нацистка база и се завърнали у дома само 2000 и кусур човека ... други избити до крак :D !