6

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъдедоминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяванена монопола върху сигурността от страна на алианса в региона.Тия имат стратегията на мутрите от 90-те, ако не им плащаш да те "пазят" ти унищожават бизнеса. Колата, ако не е застрахована при тях ти я крадат и т.н.

5

Анонимен

преди 6 години

Демек, човекът ви гарантира, че ще сте официално прифронтоваци. Не знам, с тия 3 фланга де трябва да пазим, а и молдовците могат да ни отворят четвърти. Тежки години идат за натовския полигон БГ.

4

хаха

преди 6 години

Абе Лингорски, откога икономистите се занимават с военна стратегия? НЕ СЪРБИЯ, България ще бъде плацдарм на кофликта на НАТУТУ с Русия. Виж къде се намира! Ха сега познаъ защо Нато искат само тренировъчни бази на наша територия? Изучават бъдещия театър на военните действия - затова! Тук ще падат бомбите на двете страни. Ади гледай си сметките и балансите

3

До 1

преди 6 години

Нашите интереси никога не могат да съвпадат с тези на САЩ.... САЩ искат заона на нестабилност на границата с Русия. Ние искаме обратното. Докато се водим от техните нище продължаваме да изчезваме бавно но сигурно......

2

Анонимен

преди 6 години

БЕ И ТОЯ ЛИГОРСИ УЖ ФИНАНСИСТ,А ПЪК СЕ ИЗВЪДИЛ (ЕКСПЕРТ) ПО ВСИЧКО И ЗАТОВА И СИГУРНО (НЕ)ЗАВИСИМИТЕ НИ МЕДИИ РЕДОВНО ГО КАНЯТ СЪЩИЯ ДА СИ ИЗЛИВА КАШЕРНАТА ПОМИЯ ПО АДРЕС НА РУСИЯ.

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъде доминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяване на монопола върху сигурността от страна на алианса в региона.Бог да ни е на помощ, защото нашите интереси не съвпадат с тези на САЩ.