43

Анонимен

преди 6 години

До 43 Престъпник не съм парите си изкарвам честно и не се оплаквам адвокат имам мощен семеен приятел хора имам в родата сериозно и приятели семейни големи бандюги но с кражби,измами и далавери не се занимавам така съм възпитан!!Оръжията са само за самоотбрана когато се наложи в краен случай не за престъпна дейност.Чао!!

42

до 44

преди 6 години

Стига с това "преди еди колко си години". То преди 1000 години и България беше фактор. Айде живей и мисли в настоящето!

41

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

Пише се "реторика" а не "риторика". Да бяхте сбъркали думата само веднъж - щеше да е по-приемливо, но явно нивото на "журналистиката" вече е толкова ниско, че даже правописа не се знае, камо ли пък да има някаква мисъл в преписването ...

40

Анонимен

преди 6 години

До до 19 26Произведена е в краварията на маняни у петък!!!! 60% от произведените изделия са китайски, а останалите японски, тайвански, вече индийски и т.н....Абе, вие откъде падате бе? Че преди 200 години не е съществувал такъв краварски обор и пак света се е развивал! Че откъде се пръкнаха толкова много "умове" в краварията?? Нали някой ги е учил и е развивал техниката дотогава! Когато Леонардо Да Винчи е направил чертежите за танк, на краварскито блато са се гонили индианци! "Умници",да бе да

39

до 43

преди 6 години

Ти значи си престъпник

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40 Знам го кучето аз пък имам макаров 9 мм. и барет също 9 мм,както и 3 газови преработени на бойни с общо на 185 патрона флоберка дай да пробваме ако си палтиш 20 000 бона може и да ти се размине!!!

37

Анонимен

преди 6 години

До БГ народна мъдростндааа, то затова в БГ толкова хора ги изядоха кучетата...буквално!

36

Анонимен

преди 6 години

До 37Ела до нас да покажеш , че поговорката ти е верна. Едно бяло дого има ...лае си с кеф ...Може да демонстрираш дали не хапе. Хахахаххахахахха

35

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо да изпече дебелото Жълтурче ще е от полза за всичко.

34

Анонимен

преди 6 години

Да да те и Ирак говореха , и Сирия говореха , и Афганистан говореха , и Либия говореха , и Сърбия говореха ....вече ги няма. Мерси. Единствената гавра остава за народите им, че са се оставили да паднат на диктатурата.

33

Истината

преди 6 години

За това изявление е, че Тръмп след поредната сделка, в случая с Япония от кумове срама казва някоя друга блага дума за ушите на Японците. Но при него е ясно, всичко е бизнес и след седмица ще е концентриран върху следваща сделка! Доста ги испонаеба вече шейхове, самурай, самсунгите, сега сигурно следва - слона моят приятел.

32

Бай Иван

преди 6 години

Китай имат ангажимент към СК ако бъдат нападнати от трета страна да ги защитят. Затова са тези провокации от страна на САЩ

31

Анонимен

преди 6 години

Значи излиза , че всички говорят как ще се спре ракета на СК ? Никой не говори, как СК ще спре ракета на САЩ . Което потвърждава думите , че СК е агресора. Вие сами даже чрез думите си го казвате.

30

Анонимен

преди 6 години

До 29А защо в мисълта на всички фенове на прасьо е АКО НЕ МУ СВАЛЯТ РАКЕТАТа??? Ами ако САЩ , Япония и ЮК нанесат първи удара с ядрено оръжие ????? Той как ще спре ракетите ??? Или вие живеете в измислен свят, че СК е нещо Велико щото имала 5 ракети ???

29

фифти фифти

преди 6 години

"Скоро, ще видим първата свалена ракета и на прасчоо."ХЕ хе, ако видим първата пропусната ракета на Прасчо? На някои (сещате се кои) ще им се дръпне акото.както казва Ицо Стоичков -" сометайм уин, сометайм люн"

28

Анонимен

преди 6 години

До 19Тоя Е умствен недъг, като повечето от тоя клас хора в бг. САЩ реално , не са петролна държава . Кладенците им са затворени от 70 те години и са най големия вносител на петрол . Съответно най големия платец на петрол. Да кажеш, че САЩ нямали икономика е смешно и показва само , колко акъл "имаш" :)))

27

За N + 1 ви път

преди 6 години

О отново - Тръмп: Повече няма да търпим провокациите на КНДР!:)WWF - договорен словесен бой! Тия ще си обявят война по наддумване.

26

до 19

преди 6 години

Чети, интересувай се, мисли. Ако мислиш че икономиката на САЩ е само борси, акции и продажба на петрол, то не мислиш и не знаеш нищо. Почти всички чипове се правят в САЩ или по техен патент. 50% от измервателната техника (независимо за какво ) също е произведена в САЩ.

25

до 19 анонимен

преди 6 години

Другарю, икономика наричам това, което формира най-големия БВП в света. Чуло магарето, че подковават коня и то вдигнало крак. Първо се поинтересувай какво реално произвеждат Щатите и в какви мащаби и после ела да говориш пак

24

Анонимен

преди 6 години

Вчера видяхме , как СА свали за втори път балистична ракета, тук в този сайт удобно не писаха по въпроса. Скоро, ще видим първата свалена ракета и на прасчоо. Дадоха му цялото време на света да спре. Когато човек си проси нещо ...рано или късно го получава. Япония едвали , ще търпи над главата си ядрени ракети. Япония е бивша империя , която ще се събуди и ще стане лошо около нея. Дърпат два много лоши демона СК.