38

анонимен

преди 6 години

Затова сме здрави !

37

На баща ми

преди 6 години

вуйна му работеше в месокомбинат по времето на комунизма, и тя ни е разказвала, че е чувала на някой да му разказват как всяка сутрин са идвали марсианци и са изнасилвали биковете, а както се знае семенната течност на марсианците е пълна с нитрати. Така че и тогава си беше същото.

36

Анонимен

преди 6 години

До Циникбе тежко е, разбирам, никой не ти обръща внимание, животът е безсмислен, да тролиш в интернет е единствентат утеха и изява, ама внимавай все пак, ако те усети турчина, че не работиш може да ти се наложи да минеш на харц фиа и жена ти да те издържа, а може и да се наложи да се прибираш за България.

35

хах

преди 6 години

Че вие не знаехте ли?

34

ужас

преди 6 години

Кошмарно е това с антибиотиците. Детето на едни познати е алергично именно към антибиотици от тетрациклиновата група. И какво биха могли да направят хората, да не купуват месо ли? А колбасите?

33

Анонимен

преди 6 години

Баща ми работеще в месокомбината във Варна по времето на комунизма, и той ни е разказвал, как всяка сутрин идвали две цистерни с антибиотици и ги изсипвали в храната на животните, но тогава не се говореше за това.

32

Циник до 33

преди 6 години

Ръбак .... малко ти беше ританено ***?:-)

31

Циник

преди 6 години

България с най-много жертви на пътя в ЕС за 2016 г.Нашата страна заема челна позиция с близо 100 загинали /99,7/ на 1 млн. население.У нас нямаме нужда от психично болни...повечето са си такива!

30

Анонимен

преди 6 години

За съжаление си прав 29. Да, членството в ЕС е най - голямото постижение на славния ни преход...!!

29

Тошовото време ли...

преди 6 години

Родопа изнасяше месо само за другите комунистически страни, вкл. арабски соц страни, никой друг не купуваше месо от нас.Нямаше основни храни по магазините.Гледайте бг филми от 80-те и ще си спомните онази мизерия!

28

Анонимен

преди 6 години

Чичо ми работеще в месокомбинат в Шумем по времето на комунизма, и той ни е разказвал, че тогава се слагаха много повече антибиотици в месото от сега, но тогава за това не се говореше.

27

Циниче

преди 6 години

злобно пак плюнчи перото.Защо не работиш, за турчина-барото?Пак от Германия хейти разгневенза да намери смисъл в жалкия си ден.

26

Анонимен

преди 6 години

И при комунизма се даваха много антибиотици на животните, повече от сега!Но тогава за това не се говореше.Баща ми беше ветеринарен лекар, той ми е разказвал с какви химии са тъпчели животните за да задържат вода, за да тежат повече, та да се изпълняват задачите на Партията.

25

историк

преди 6 години

Не знам колко са били отровни мръвките по Тошово време, ама Родопа се скъсваше от износ и вкарваше милиарди в България. Арабите примираха за нашето агнешко, гърците също. А вие си пишете глупости колкото искате.

24

Анонимен

преди 6 години

До КомунистДруго си е да жувееш във Фукушима, в демократична Япония.

23

Анонимен

преди 6 години

Кой е виновен за това - българските производители!Никой друг не е виновен!Защо намесвате ЕС ?А уж имало двойни стандарти за храните, от ЕС внасяли лоши храни ... глуупости!Нашите производители ни тровят, а не други!Българи тровят народа. Това е по комунистически образец!

22

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков през 45 годишната руска окупация на България и месото и млякото и хлябът бяха с антибиотици, но комунистическите медии не го отразяваха.

21

Страничен

преди 6 години

ефект от демокрацията. В бананите и тоалетната хартия антибиотици няма, рупайте и се радвайте на Европа.

20

Емпа

преди 6 години

Само преди седмица някъде из нета изтече информация ,че арабите забраниха внос на месо от България!Това въобще не излезе по централните новини просто защото ние сме единствената страна от ЕС с такава забрана.Контрола в арабските държави е жесток и натъпкани с лекарства меса няма как да минат проверките им.Като тръгнеш да готвиш българско пиле уханието е на лекарства с изтекъл срок,като готвиш румънско все едно домашна кокошка...вкусно и ароматно!

19

До 19

преди 6 години

Що ти тия неща не ги консумираш също. Или си само на месце.