43

да

преди 6 години

Спирала дъха новина - "Българин очевидец на драмата - гледал я по телевизията":-):-):-):-):-):-):-):-)

42

Анонимен

преди 6 години

Човека е тръгнал за традиционната неделна литургия в църквата. Искал е да се помоли и попее с пълно гърло заедно с другите миряни от паството. Някакъв го спира на входа. ОткъдЯ на къдЯ ще му пречат да се уедини с твореца? Изпитал е напълно справедлив гняв от това, че са го лишили от религиозните му потребности.

41

пак цяла седмица рев

преди 6 години

Няма ли сега да изкочи някой чикагски българянин по Скайп и да каже, колко страшно е било и как изстрелите са отеквали чак в предградие Миуоки..

40

пастор с картечница

преди 6 години

Ако баптиските сектанти са промили мозъка на майка му / жена му, го разбирам завалията.

39

Анонимен

преди 6 години

Отвратително. Сее се насилие още от детските филми, войните се подклаждат за да върви пазара на оръжия. Във филмите някакви хора стават оървавени и продължават сякаш са от желязо, но в живота психиката не издържа. Бивши военни, полицаи трепет не само в Америка. В България онзи ден. Защото вместо да има добро, любов и смирение трябва да има военни, оръжия, войни и индустрия за милиарди за сметка на най-съвършенното човешкият живот.

38

Анонимен

преди 6 години

В края на краищата защо не казват каква религия изповядва този убиец? Не знаят ли? Нека знаем в името на алах или в името на отца сина и светаго дyxa ги е убил.

37

Ахам!

преди 6 години

Ето ги "плодовете" от прилагането на доктрината за глобална власт на "богоизбраните". Масово полудяване на хората и масови убийства! САЩ бе превърната от страна на неограничените възмножности в територия, в която експериментираха превръщането на населението в "биомаса". Унищожена средна класа, подмяна на християнските ценности, Тотален социален хаос от мултукултурност и политкоректност - ЛГТБ, вегани, феминистки. Консуматорска маса, зависеща от ипотеки и кредити. И ето ги резултатите!

36

Анонимен

преди 6 години

Преди една седмица убиеца от църквата е публикувал в фейсбук снимка на полуавтоматично оръжие и е написал: She's a bad bitch. Уж ФБР проверяват и следят фейсбук, а са изпуснали това.

35

Анонимен

преди 6 години

Дива работа. Всеки вади пушкала, гърми както дойде. Контрол няма.

34

да

преди 6 години

така е в американската демокрация :-):-):-)там не си играят с по убийство-две..а направо по цели църкви:-):-)следващия щатски психо сигурно ще застреля..стадион:-):-):-)а иначе голям смях..изтрепал половината село,мъртъв и той, но полицаите размахват оръжия и танкове:-):-):-)след дъжд качулка..и отново снимки на песни,мечета,прегръдки и гей-западни глупости на кг!!!!!айде да не забравите и свещите с аромат на сандалово дърво, че най-върви за опело :-):-)

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Ветеран в САЩ се води всеки уволнил се запасняк.

32

Анонимен

преди 6 години

До MKUltraкакви ветерани вършеят из черепната ти кутия ве! Психо-хулиган на 26 години!

31

Анонимен

преди 6 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че нападението в Тексас е "акт на зло"....За малко да си помисля, че е акт на тероризъм. Успокоих се сега.

30

Анонимен

преди 6 години

Активно мероприятия като това във Вегас. Целта - да им съберат пушкалата и да им наложат Martial law.

29

да

преди 6 години

Класически американски войник - наркоман !!!!вьв воденето на войни янките са гола вода, но в наркотиците равни нямат:-):-):-)то какво ли друго да очакваш от армия, съставена от мексиканци, наркомани или..направо мексиканци-наркомани :-):-)ненапразно вьв Виетнам тия са носили повече спринцовки, отколкото оръжия :-):-)

28

Пустиняк

преди 6 години

Да пуснат сега стоте хиляди им магазини за оръжие, автомати на промоция, за да може жителите да ходят и на църква с оръжие в ръце и да се чувстват по-сигурни. Да въоръжат и децата в градините, да застрелят евентуален нападател. Няма по-болно разбиране за оръжието от американската свобода на въоръжаване. Обзалагам се, че след тази касапница, законът в Тексас няма да мръдне и на йота и скоро ще дойде новото клане, докато тая пародия на президент се занимава с ПЪЛНИ глупости.

27

Анонимен

преди 6 години

Сега това за или против притежаването на оръжия е? Ако имаше забрана тоя щешеда продължи да убива.Иначе този гражданин добро преследване му е организирал. Добре че не са го объркали него със убиуца.

26

Анонимен

преди 6 години

Проследих почти всички медии,вестници слушах радиа и постоянно си задавам един и същи въпрос,защо по дяволите този ТЕРОРИСТ не е ТЕРОРИСТ.При всички е СТРЕЛЕЦ,НАПАДАТЕЛЯ,УБИЕЦА всичко друго но не и ТЕРОРИСТ защо?Защото не е ясна причината. Не дерзай толкова

25

eee

преди 6 години

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че нападението в Тексас е "акт на зло".А ако беше някой с арабско име щеше да е терористичен акт.

24

Анонимен

преди 6 години

местни традиции :/