79

до 85

преди 6 години

Прав си пържолите вървят най-добре с доматена гарнитурка и червено винце.

78

Анонимен

преди 6 години

Работата на Кона е да тегли каруци .От край време . Да става на конски луканки също.

77

Lina

преди 6 години

За долното отношение на *** към конете и всички животни съм съгласна с веганите, НО това, което ме озадачава е " войната" , която са започнали с месоядните врагове - напр. вандализма в Пловдив, почупените барбекюта и пейки за пикник не са особено правилен подход, мисля. А и всеки човек има право да избере с какво да се храни , а не да му бъде наложен този избор. По- спокойно да го дават веганите, и по - цивилизовано, моля!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Обяснението за хищниците във философията е, че са си хищници и не могат да направят етичен избор в природата, а човекът в супермаркета може да избере дали да купи салам или домати, като и в двата случая ще оцелее, и затова трябва да направи етичен избор и да яде доматите.

75

Не

преди 6 години

ни стигат ***, които се натрапват на всички, сега и веганите се наредиха на опашката за внимание!

74

Конеяд

преди 6 години

***, на вас някой нещо да ви налага чрез показни акции? Яжте си тихо тревата и не се бъркайте в културата на другите!

73

Анонимен

преди 6 години

И какви права имат животните!Ами хищниците!По тази логика на веганите,лъвовете треба да пасат тревица!хахаха.............рупам си пържолки и ми пука за тревовеганите.

72

Анонимен

преди 6 години

Прави са в случая нехуманно е да оставиш кон в ръцете на ром, които го малтретира.

71

М

преди 6 години

Като изключим крайностите на веганите, наистина идеята за премахването на каруците из улиците е добра.Дали ям или не ям месо, гледката на тези изнемощели от глад животни, които са непрестанно бити и недохранени от братятя е много тъжна!Помните ли мечките на синджирите по улиците....

70

Анонимен

преди 6 години

За тези, които не ги разбират: Етичните вегани вярват, че хората и животните са равни и да убиеш животно е същото като да убиеш човек. Тоест всички, които убиват животни, са като ИД. Да кажеш, че да се яде месо си е твоя работа, за вегана е все едно да кажеш, че атентатите на ИД са си тяхно право и не засягат никой. Абсурдно е. На вегана не му пука как си живееш живота, стига да не убиваш. Може да не ви харесва, но такава е философията и те искрено си вярват в нея.

69

Анонимен

преди 6 години

до чоека. прав си, но предимно биволи и катъри за оране, а не коне.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Бързо отивай да се скриеш в миризливото място, от което си излезнал!

67

чоека

преди 6 години

Коня е част от човешката еволюция. Колко каруци е изтеглил и колко хора на гръб е пренасял. Част е от древните технологии за пренос на информация, една от важните бойни еденици. Огромна роля в аграрния сектор има доста земя изорана от еднокопитния голямоочко.

66

До Анонимен 69

преди 6 години

За нещо си прав, ама... Беззъба е почти цялятя нация! От липса на пари, а не на култура! Дантистите повилняха! Цените им са непосилни! Направо аморали! Наместо да се гневиш на това, обиждаш! Не е гот! Е това е пълна липса на култура, драги!А това с веганите е акция, дирижирана, платена! На тези дечица с объркани представи за живота, за здравето им плащат, показват ги по ТВ и вестници "песни за тях пеят".Дразнят с присъствието си, с натрапчивостта си, с глупавата орторексия, достигаща доабсурд

65

Кучето бау бау

преди 6 години

Искам да се оплача, че моя господар веган е на път да ме умори от глад, защото не ми дава месо.пп. веганството е вид ненормалност.

64

Gaskoing

преди 6 години

В момента стачкуват за глупости. Всеки има право да яде и да пие каквото иска и никой не е в правото да му се бърка в каквото и да е. Аман от *** и комплексари.

63

Гост

преди 6 години

Ама тия коне дърпат каруци, не ги ядат?)). Да идат да протестират пред заводите за преработка на конско месо? Защо искат да дискредитират веганството в България, може би смятат, че у нас няма хора вегани, кой знае, които наистина знаят, кой кара и кой яде!

62

11

преди 6 години

въпросът е - кой им плаща на тия ***?

61

Анонимен

преди 6 години

Простащина, некомпетентност и немарливост обвива цялата ни държава и всеки един аспект от живота ни, като граждани на републиката, която наричаме България. Средно статистическият ни гражданин е беззъб, мрънкащ ***, без грам култура, без никакви социални, интелектуални или дори финансови преспективи, но ето тук, дискутираме опозицията на една група, срещу нещо, което трябваше да е забранено преди 80 години, сякаш е най-важното в съществуването ни.Наздраве !

60

Бахур

преди 6 години

Адски ми се иска тия защитници на животни да дойдат да протестират на някой мотосъбор...То само за моя екип сигурно е заминала кожата на теле и половина...