301

Анонимен

преди 6 години

Ако успехите на Съветската армия са причина да спасим евреите си,защо въпреки тези успехи много страни депортираха своите евреи?Защо най-голямата партизанска армия в света,тази на Тито,не спря ешалоните на смъртта,които минаха през Югославия?Според"историка"от руското посолство,депортираните евреи от Одренска Тракия и Македония било тъмна страница в нанашата история,но забравя,че те не са имали български паспорти и България е нямала юрисдикция в тези земи,за да ги спаси.

300

Ушанка

преди 6 години

Руснаците пак изцапаха пейзажа в Кафево...........колкото до нумизматите които разбират от рубли, да припомним, че проституцията не е законен източник на доходи все още за съжаление. А руснаците не са ми никакви.

299

Шурик

преди 6 години

Руското джудже, Най-голямото джудже в света...............Ура другари.......Урааааааа.......ръкоплекане.......

298

Анонимен

преди 6 години

Нещастна руска измеет...

297

Зозо

преди 6 години

До ФутурологТази сутрин помоли ли се пред портрета на Путин?

296

Крали Марко

преди 6 години

В България през ВТСВ влиза трета Украинска армия. Да не се забравя това.УКРАИНСКА ОКУПАЦИЯ. Сега са ни приятели. Ходи кажи в Украйна че си българин ако смееш и ти е мил живота.Действително това е станало под юридикцията на Съветите. Едва ли можем да си представим тогавашните времена на противопоставяне и много смърт. Доказва човешката лудост и способност на зверства. За съжаление не сме се променили. Историята не ни учи и повтаряме всичко отново.

295

щерев

преди 6 години

Над 133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара,е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тазиогромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ.Издръжката на съветските окупационни войски е изключителнотежко натоварване за българския бюджет и значително надхвърля наложените наБългария следвоенни репарации. През 1944-1947 г. около 600 000 съветски войниции офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретнимеждуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещоповече - всички запла

294

Анонимен

преди 6 години

САЩ са окупатори, ползват БГ-военни бази без да плащат и една стотинка.Освен това САЩ създадаха незаконната държава Косово и поддържат албанската мафия-най-опасната мафия в цяла Европа.

293

Анонимен

преди 6 години

Всички американски паметници в България трябва да се премахнат !

292

Анонимен

преди 6 години

Всички съветски паметници в България трябва да се премахнат !

291

Анонимен

преди 6 години

След като посолството потвърждава , че паметника не е издигнат заради спасението на българските евреи от съветската армия, то той се оказва напълно излишен и ненужен, и е още един повод за премахването му !

290

и

преди 6 години

До Анонимен 271"При комунизма децата в България умираха от глад, но това беше официално скрито и медиите не го отразяваха."От всички идиоtии, които прочетох днес, твоята е най-iдиотската! Ти си за Карлуково, опакован в бяла риза с вързанки! Тогава въобще нямаше глад! Може да не е имало банани (освен в "представителните магазини"!), но хлябът беше 20 ст., а сафридът - 60 ст! Защо ми дишаш кислорода, гаd?

289

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на американските летци, които сринаха София със земята, да се премахне от столицата на България!

288

муспи

преди 6 години

Не е верно, еврейте сами са си устроили театър спасение. Царя, правителството, пресата и най вече парите са биле еврейски, както и сега. Народът ги е мразил както и руския народ ги е мразил, заробен 1917г. и впрегнат да изнесе най голямата война, за евреиските планове за световно господство. А сега евреите обвиняват българите в антиСАТАНизъм и му провеждат геноцид.

287

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на престъпника Роналд Рейгън няма място в столицата на България, да се премахне!

286

Анонимен

преди 6 години

Паметникът на съветския окупатор трябва да се премахне от столицата на България !

285

Анонимен

преди 6 години

Неофашистите в Киев забраниха на българите да учат майчиния си език, разбрахте ли?Освен това забраниха руския език и няколко други езици- на съседните на Украйна страни.

284

Анонимен

преди 6 години

Къде е смешникът Росен Плевнелиев да обяви война на велика Русия и да върне Крим на Украйна??Отиде на бунището на историята, нали?

283

Анонимен

преди 6 години

Къде е смешникът и *** Микола Балтаджи да си върне Крим от велика Русия на фашистка Украйна?

282

Анонимен

преди 6 години

Вън киевската неофашистка хунта(бандеровци и десен сектор) от Украйна.Психодесни откачалки като БГ-СДС и ДСБ, *** и убийци са те.