24

Анонимен

преди 6 години

Държава със столица Крушовица и питие крушова ракия,лавен везир Кирчо марката,говорител прекъсвала!

23

брадатчесъноядец

преди 6 години

Видяла две държави.една.За бедни данъкоплаъци и другаЗа крадливи и кресливи бесепари.

22

анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова не е вредна за държавата тя е много полезна Тя е човека който иска хората да живеят добре Но тъпия български народ предпочита Бойко Борисов

21

ПЕНКО

преди 6 години

От моето място /на което се намирам във ВСЕЛЕНАТА /си масля следното: "СЛЪНЧЕВИ БУРИ -ДРЕВЕН ВОЖДИЗАМ;СЛЪВЧЕВИ БУРИ-КРАЛЕ -ЦАРЕ - ИМПЕРАТОРИ;СЛЪВЧЕВИ БУРИ -ДИКТАТУРА;СЛЪВЧЕВИ БУРИ-РЕВОЛЮЦИЯ; СЛЪНЧЕВИ БУРИ -ДЕМОКРАТИЧНА ДИКТАТУРА ИЛИ МОНАРХИЧНА /КАТО В ИСПАНИЯ/ ! ТРЯБВА ДА ИМА ГАЛАКТИЧЕСКА ПРИЧИНА ,ЗА ДА СЕ ПРЪКНЕ ЕВРЕЙСКАТА" ВОЙНА" ЗА ВЛАДЕЕНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ЦЕЛ ---КАПИТАЛИЗЪМ ,ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕК... И ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ !!!СОЦИАЛИЗЪМ И СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ !!!

20

нн

преди 6 години

Писах и ще продължа да пиша, че Нинова е вредна и за България и за БСП. Мания за вождизъм, аз съм върхът, чувате ли? БСП и дойде като добре дошла. Жалко, че ще се разбере много късно.

19

Г-жа Лъжа

преди 6 години

Защо наричат *** г-жа Лъжа, защото лъже яко и много често естествено. Сега вярвате ли и на смешните лъжи за предизвиканата катастрофа, Нейната истинска катастрофа ще бъде при битката и с Г. Гергов, защото Гергов забавя, но не забравя...

18

Анонимен

преди 6 години

Нинова е права. Какво общо има живота на човек с Майбах и този със стар Опел, на този който ходи да пазарува в Париж и този, който купува дрехи втора ръка в квартала, на плащащият сметка от няколкостотин лв. в софийски нощен клуб и този, който има по-малко от сметката пари за месеца, на този купуващ на глезините си деца всеки новоизлязъл телефон и на този, който се чуди как да ги нахрани, на човека от Видин и този от жълтите павета.

17

пенко

преди 6 години

НЕЩО НЕЩАТА В БСП МИ НАПОМНЯ НА ВРЕМЕТО НА "ЗАДГРАНИЧНОТО И ВЪТРЕШНО ПОЛИТБЮРО НА Б К П" .../КОГАТО ТРАЙЧО КОСТОВ Е УБИТ И СЕ РАЗВИВА "КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА" НА ...? И ВСЕКИ СЛЕДВАЩ /!!! ЧУДЯ СЕ КАК СЛЕД КАТО ВЕЧЕ Е ИМАЛО- " СНАЙПЕРИЗЪМ" - НЯМА ЛИКВИДИРАНИ "***" ...АЙДЕ "ПРОТИВНИЦИ" -В ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ" ДИКТАТУРАТА" ----ИЗГРАДИЛА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ !!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Деса Дуловска прикачи думата "лъжа"на корни и всички вкупом я харесаха.Толкова им е капацитета.Аз пък наричам шефа и "господин лъжица",защото хем лъже,хем плюска без мярка.Що не пляскате на хрумката?

15

Ив.Костов

преди 6 години

Моята възпитаничка кравата Нинова не мирясва и много ме кефи.Само да устиска и да не я приберат психиатрите накрая .....

14

пенко

преди 6 години

Уважаеми съпричастни към статията , МОЛЯ, не се подигравайте с хората с повредено зрение ,носещи очила с диоптри и понякога лещи !!!

13

Zv.

преди 6 години

Тая ако не излае някоя простотия вечер няма да може да спи.Вече ми се гади от нея.

12

Анонимен

преди 6 години

Наистина г-жа Лъжа и БСП живеят в паралената държава , която е на Позитано 20 . Толкова много им се иска да са на власт , че вече се смахнаха . Да коментираш приказките на Нинова е все едно да търсиш под вола теле.

11

Анонимен

преди 6 години

До БгНещо не съм чувал в Швейцария да има протести.

10

toto

преди 6 години

Престанете да се ядете взаимно ! Вземете и направете нещо общо и добро за България ! Аман от Вашите "селски " кромоли ! Всичките пърдите в едно гърне ,ама всеки вика на другия ,че неговото мирише по-хубаво !

9

Корни

преди 6 години

Много се изтърка вече с празните си приказки !

8

И.Христов

преди 6 години

Няма партии.Има система за претакване на държавни и общински ресурси.Федерации по интереси и кумово-роднинска система.

7

Bg

преди 6 години

Никой не говори за спокойствие, а за икономическа стабилност. Протести има и в най-развитите държави.

6

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Има ли отговор г-жа ЛЪЖА на въпроса:"кой е спасил българските евреи" ?

5

Анонимен

преди 6 години

Леля Корни е права в едно, протестите са навсякъде и за всичко. И се увеличават. Където е пипнал Суджук паша, трева не е поникнала. Всичко е в разруха, шуробаджанащина, крадене от държ.поръчки, лъжи по платените телевизии, колко сме добре и дори има 4% растеж. Да, растеж на цените всеки ден. Не може страната да се управлява от полуграмотен еднокнижник и да сме добре. Поне икономическо образование да имаше или финанси. Иска му се много да му се признае, колко се е отправила България, но sorry!