79

Шопо

преди 6 години

Прекалено внимание отделяте на тревопасните ! Да си ручкат трева,я че ручам МЕСО !

78

Анонимен

преди 6 години

Веганите изумят с простотията си. Освен смешно-глуповати историйски за наивници, друго не съм чул от тях. Има ли аргументи? Единствения им аргумент е доказаната им лудост.

77

Анонимен

преди 6 години

И кои животни по точно? А какво за това че едни животни убиват други за да се нахранят? Тоя как ще храни тези животни които консумират други? Синигерчатата които консумират насекоми? Или вълкът които яде заичета и сърнички? Тоя веган очевидно е промит мозък спонсориран от унгарския кореняк милярдер, чиято перверзна цел е да създаде някякво разделение в обществото с предтекста че се бори за някаква справедливост и доброто на човечеството.

76

Щ.Младши

преди 6 години

Това "вегани" е грубо и парвенюшко- ние сме свикнали с думата "вегетарианци,но за някои журналистчета и червените им шефчета тя е твърде позната,за да остане неподменена. "Веганите" са няколко вида- опитайте да ги разграничавате помежду им. Вегетарианства се само по религиозна причина- щом си вегетарианец значи си сектант,понякога евангелист,привърженик на йогистката философия,кришнаист или будист. Безсмислени вегетарианци няма- проверете ги,йогите не са секта,само те и дъновистите са безопасни!

75

Анонимен

преди 6 години

Гледаите значи във 21ви век за какво се карат хората! Още едно разделение инжетирано и раздухано от фалшивите новинарски агенции...Почвата е направена и създадена от мъртви организми, а вегините грубо пренебрегват натуралният въртеж на живота пробутваики си техните политически перверзии държеики рачичката на Чичката от Унгария. GS

74

до 81

преди 6 години

Това за древен Китай къде го прочете? Дай малко по-подробно! Такива бисери не се срещат всеки ден.

73

Анонимен

преди 6 години

Планинските горили в Африка доколкото знам се хранят изцяло с разтителна храна. Геномът им съвпада с този на човека с 92-98% На маса достигат над 160кг. Освен това зъбите на homo-sapiens не от месеяден тип. Миналия семестър един предподавател ни каза, че в месото имало някакви влакнини, кито огранизма ни не може да преработва самостоятелно и в Древен Китай имало специално мъчение да хранят някой затворник само с месо и за около 30 дни умирал от отравяне на организма.

72

Таин

преди 6 години

Спенс изложи месоядното ни общество. Не защитавам Донев, но той се представи на по-добро ниво с по-ясни и логични доводи и реално се опитваше да проведе някакъв спор. Докато Спенс просто си знаеше неговото, беше приготвил няколко реплики и се опитваше да бъде забавен или да изложи веганите, а така само изложи нас.

71

Анонимен

преди 6 години

И една интересна подробност - въпреки големите си успехи Алберт Бекълс е бил вегетарианец.

70

Анонимен

преди 6 години

Алберт Бекълс държи един уникален рекорд - участвал е в 110 състезания в кариерата си, първото през 1965, а последното през 1992 година. Алберт твърди, че уникалната му 27-годишна състезателна кариера се дължи на разумните тренировки, хранене и диети. Ставах все по-здрав и силен с годините, а сега виждам, че има момчета, които едва по 5-6 години изкарват. Сега Алберт живее в Северен Холивуд, но не е забравен от никого - той е съдия в IFBB и все още въпреки възрастта си тренира по 6 пъти седмич

69

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТревопасци, ако трябва да ядем само терва и зърно, Великата Майка Природа щеше да ни даде храносмилателна система като на кравата, или на коня.А по повод лова с голи пъце и приготвенкото ще ти кажа - човекът се е "очовечил" окончателно, когато е завъдил домашни животни - стока, както са му казвали дедите ни. Същите тези деди, които по 100 и кусур години са изкарвали с мляко сирене, яйца, пастърма, суджуци и сланина. Вашите възгледи са жив мързел! пише се "ИЗЯЖТЕ"! Неграмотност!

68

Анонимен

преди 6 години

Месоядците, хайде като сте толкова отворени, отидете в гората и си хванете с голи ръце дивеч и го изяще без обработка. Ако успеете с първото, то за вторто, ако не ви изпопадат зъбите ще си сменя името. От магазина, приготвенко в тарелка и на тигана и баба знае. Това доказва, че човек не е в състояние да бъде естествен месоядец.

67

Топ-експерт

преди 6 години

Веганите и гейовете да не казват на другите кой какво да прави, нека се върне казармата като отидат да служат на държавата и изпълнят обществения си дълг тогава да давaт акъли. Направете наборна служба 3 - 5 години.

66

Гробокопач

преди 6 години

Веганството е част от чифутщината шествуваща по света. "Расови и класови белези"... Айде, да си бе защитавал пасането на трева, ама да почнеш да говориш за "расови и класови белези", показва, че твоите вегански инициативи имат силно идеологически и политически характер и ако станем вегани под крилото на Донев, явно трябва да станем и либерални демократи.

65

Анонимен

преди 6 години

Доказано е ,че веганите страдат от В-12 дефецитна анемия ,имат хормонални проблеми и страдат по- рано от деменция ,защото повечето хормони ,мозъчното вещество се изграждат от животински мазнини-никакви тревички и листенца не могат да ги заместят

64

Анонимен

преди 6 години

Спенс, рапирай си, в това те бива! Не се излагай по сутрешните предавания, никога не е късно да станеш зарезил,

63

T

преди 6 години

Този готованец с бялото си търси последователи, от които да изкарва пари. Сега е модерно да намериш ниша (лов, риболов, автомобили, веганство), да направиш блог или нещо от сорта и бързо да насъбереш поне 10 хил. последователя. Колкото са повече, толкова по добре за теб. После накачулваш реклами или кандидатстваш за финансиране към някое НПО и си спиш до обяд, а баламурниците нека ходят на работа от сутрин до вечер. Много тарикати така правят пари, които с работа се изкарват за година поне.

62

Анонимен

преди 6 години

Та, ако веганите караха стъпка по стъпка никой нямаше да ги соли. Ако примерно инвестират повече протести против лошото качество на работа в кланниците, гадното третиране на животните - ще имат повече успех. Така ще привлекат повече хора да ги изслушат. Знае се че месо с по-малко наркотици в заколеното животно, по-малко гняз и по-добра грижа продуцира по-добро месо и животното не се стресира в жизнения си цикъл. Иначе с тея протести хич не ме печелят. Налагат се и са нагли. Евала на Спенс, къса.

61

123

преди 6 години

От гледна точка на биологията ,човекът е всеядно животно ,като 2/3 е животинска храна и никакви модни течения в последните 20-30год. не могат да променят това,ако ще да се пукнат от протести и медийни изяви.

60

Анонимен

преди 6 години

искам да попитам тревопасните : те купуват ли рози на съпруги и приятелки? а защо? като ги отрежеш розите плачат,плачат безутешно. тревопасни,вие сте опасни !