10

Анонимен

преди 6 години

Днес се наблюдава голяма активация на тиквено-прасешките зорошоидни *** по всички форуми.Оплюват порива за свобода на Каталунците, та се късат.Обиждат, присмиват се. Разбираемо - те са се родили роби, с робско съзнание, а след това са станали почитатели единствено на финикийските знаци, раздавани от гнусния смрадлив унгарски евреин.Няма как да разберат нормални свободомислещи хора, като Каталунците.

9

Анонимен

преди 6 години

По цяла Европа има платени клоуни.

8

Факт

преди 6 години

Брекзит и каталунската истерия са коренно различни неща,но имат и нещо общо-предизвикани са от едни и същи хора-Богоизбраните,които дърпат конците на световната история!Брекзитът бе задействан по две причини:първо,евр*еите управляващи де факто UK няма как да се подчиняват на бюрократите в Брюксел и второ,с ЕС ще се случат много лоши неща(предизвикани от същите тия),а Британия ще остане незасегната!Събития като тези в Испания ще са част от лошото,което ще сполети ЕС!Против Европа се води война!

7

Ха ха

преди 6 години

Хайде сега дайте "мнението" и на Инджев и Плевнелиев по въпроса! Че да сте по- убедителни в пр0пагандата!

6

Анонимен

преди 6 години

Неадекватна и компрометирана личност като Асен Агов не бива да дава мнение за неща, които просто не са му по мярка. Да си гледа старините и да си пие редовно хапчетата, друго да не прави. С кой акъл са го поканили в телевизия, като какъв? Персона без значение, точно той ли ще дава мнение???

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Пич, ти въобще ходил ли си в имперската столица Мадрид?Барселона е красив и модерен град, но Мадрид е стара европейска столица и един от най-красивите градове в света, не говори глупости. Да, сградите на Гауди са красиви за някои хора, лично на мен са ми твърде заоблени и футуристични, но няма да ги критикувам. Не може така, Слънце!

4

Анонимен

преди 6 години

Агов, ал.ко.хо.лик такъв, големи проблясъци имаш, ама на Славчо не можеш да стъпиш и на малкия пръст.

3

2

преди 6 години

ПОНЕ ИМАТЕ ТЕМА ЗА ПРИКАЗКИ ОТ ВАС НЕ ЗАВИСИ НИЩО

2

БГзит

преди 6 години

Каталунчетата или са като палестинчетата - 80% под 18 год възраст, или има много гладни малди и красиви и по испанските земи. Като ги даваха по 24/7 от родните медии, ми направи впечатление, че са им раздали същите ранички като във Венецуела.

1

Анонимен

преди 6 години

Асе Агов е г.л.у.п.а.к и не му е работа да коментира случващото се в Испания да си гледа неговите си проблеми и да коментира случващото се в БГ по - добре но не може да коментира защото има цензура.