109

Анонимен

преди 6 години

Според мен Калоян е осъзнал какво е направил и затова се е самообил

108

Анонимен

преди 6 години

Бащата вместо да обвинява, да беше останал с детето си, като придружител в болницата. Да беше седял в коридора, да беше спал на стол и меже би детето му щеше да е живо сега и една медицинска сестра нямаше да е помляна от бой. Не може да прехвърляш вината на другите, след като не си направил нищо.

107

Анонимен

преди 6 години

Само на мен ли ми се струва или бащата крие нещо? Не ми изглежда да е честен в това, което казва.

106

ясно!

преди 6 години

До 65Да си каже името, за да го намерите и пребиете от агитката, нали?! Бракувани по рождение същества сте вие ултрасите, всичките до един!

105

Анонимен

преди 6 години

Ха сега де!Момчето е било вързано с каиши -има клип.Как така се е развързал?Намирисва тази история,дано се разследва!

104

65

преди 6 години

До 103 Много смели и тежки обвинения. Кажи си името за да ти повярваме

103

11

преди 6 години

Гадна история, симптоматична за съвременна България. Бащата е несравнимо по-виновен от постоянно сочените с пръст медици. Изглежда мега-агресивен тип и явно е побутвал сина си по същия път. Нямаше дума на извинение към пребитата от сина му жена, само желание за мъст. Съчувствам му за загубата, но е бил негоден родител. Създал е опасно същество (Бог да го прости). Такива да не те срещат - ежедневно пълнят криминалната хроника...

102

герф

преди 6 години

До Анонимен 104Ти си гнил, кирчо. На вас постоянно все нещо на гнило ви мирише. Ми погледни си в гащите бе, или в раницата.

101

преди 6 години

До Анонимен 99Всички ние попадаме в това същото общество, но не всички сме наркомани, побойници и самоубийци, нали?Самият баща заявява,че е имало промяна в поведението на сина му...ами хайде де...родител си в крайна сметка- не си комшията от съседния вход?! Като не можеш да се справиш сам има специалисти, алармирай...но не я, колко по- лесно и удобно било друг да е виновен.

100

Анонимен

преди 6 години

Нещо не е наред в цялата история.има нещо гнило!Добре е да се прегледат камерите - мисля си че момчето е убито.

99

Анонимен

преди 6 години

Какъвто бащата, такъв и сина. И двамата са членове на агитка, в която се разпространяват тежки наркотици. Нормално е поне един от двамата да умре от свръхдоза някой ден.

98

65

преди 6 години

Просто никой не го е спрял.Видяли са го,че в момента е пълно куку и са го отписали.Направо е трябвало да го вържат.Лекарите и охраната са виновни, и са за съд.Той е могъл и в Пирогов да умре впредвид сустоянието си.Язък за детето,горко на родителите.

97

арефб

преди 6 години

Бил неадекватен, но не вярвал да е приемал наркотици... *** тъпака, тоя не става за баща. Синът му си е бил ***-боксьорче, самата муцуна му го издава. Добре, че е скочил. Щото след време можеше и повече хора да нарани, дори и убие, под въздействието на тия ***, дето ги приемат от келешлък.

96

гостенка

преди 6 години

Как не го е срам тоя ***, бащата да съди Пирогов.Вместо да се замисли какво изчадие е създал и отгледал , вместо да се извини на пострадалите, *** ще ги съди!!!

95

Анонимен

преди 6 години

Бащата колкото и да го възпитава, не може да го държи в килера. Все идва момент момчето да се добере до телевизора, интернет и да попадне на улицата сред Вас! Вижте се какво представлявате, ако имахте малко съвест половината щяхте да вземете правилното решение. Калоян е имал съвест! както и онова момче в Родопите, което отиде в пропастта!

94

Анонимен

преди 6 години

Хора с проблеми и престъпни наклонности винаги има. Въпросъ е, че сега при управлението на Герб и демокрацията почвата е най благодатна всеки от нас да изяви не добрите си, а най отвратителните си качества.Включително тук, включително като общество. Кучето скача според тояга. Тодор Живков като дошъл на власт преди 60 години дал малко демокрация и хулиганите започнали да пикаят на главите на хората от дърветата край лятното кино. Тогава разпоредил на милиционерите да започват възпитателна работа.

93

Анонимен

преди 6 години

Сетил се бащата - "подир дъжд - качулка"! А докато синът му е вземал наркотици, държал се е неадекватно и агресивно, пребивал е хора - какво е правил бащата? А кой е възпитавал и отгледал такъв син - може би персоналът на "Пирогов"?!!! А ще поеме ли нахалният баща отговорността за пребитата сестра?

92

Анонимен

преди 6 години

Ще търсят отговорност от Пирогов ли?????А къде е тяхната отговорност като родители.Ако си бяха свършили работата като родители нямаше да се стигне до тук.Не останали с него в Пирогов да не го дразнели......Хайде стига! Все някой друг ни е виновен.Възпитате си децата!!!!!!! Ня кой друг ли е виновен че синът ви е наркоман?Къде бяхте вие като родители за да не се стигне до тук?????

91

Анонимен

преди 6 години

естествено нашето дете е най доброто ... и това е за първи път ... тези глупости ги слушам 45 години в съда

90

Анонимен

преди 6 години

Дочух за случилото се през уикенда, а сутринта гледах и репортажа. Не вземам страна, но мога да споделя лични впечатления от подобно събитие. Преди много години ми се наложи да лежа известно време в друга клиника. Една вечер в стаята ми докараха друг пациент. Напил се, бил се и т.н. Не беше най-приятната гледка и компания, но изкара около ден колкото да се освести и ... си бега. Скочил бе от 2-ия етаж, въпреки заключванията, проверките, охраната, и т.н. На другия ден идваха от МВР-то и разпитвах