88

До баба Куна

преди 6 години

Явно си невръстен и нищо не си видял Ще ми се със същия никнейм да те видя след само 6 месечно управление на комунистите.НАРОДА мойто момче много е видял и преживял .Такива мушморочета като теб ,на които сега им никнат косми и ще почнат да се бръснат нямате грам представа че при комунистите такива като теб са обречени.Ще поживееш ще видиш.Борисов няма да е вечен ,но дойде ли ,,който и да е"-не е позиция.Значи ти чакаш нещо но не знаеш какво.Или просто си плямпаш за пари.

87

Шопа

преди 6 години

Щели да свалят ГЕРБ?!ХА-ХА-ХА.....Шъ го свалят ама друг път

86

Гошу

преди 6 години

До 87Ок, докажете го. Ама трети мандат вече ГЕРБ :))) А за сега леви партии са само БСП и ДПС, други няма. ДПС е масово мразена, на БСП електората всеки ден, всеки час се топи :))) Сори, ама ФАКТИ !!!

85

Анонимен

преди 6 години

До Хитър Петър 85Ха-ха-ха....това само означава, че на българина отдавна трябва да му се смени "чипа"!!!! Три пъти на една и съща мотика на настъпва, това си е направо клиника!!!

84

Анонимен

преди 6 години

До Гошу 82Хммммм..........казва се "никога не казвай "никога"! То и германците воюваха срещу руснаците, па сега първи дружки, търгуват си на поразия! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА! Краварите защо са измислили цветните революции, не ти харесва едно правителство, идва друго! А колкото до НДСВ- трябва да го откопаеш от гроба, ама и това няма да помогне! Виждаш какъв оглушителен провал имаха ВСИЧКИ ДЕСНИ. Махалото отива на другата страна!

83

Байфидан

преди 6 години

А бе, бабо Куно изкуфяла, тази мантра я слушаме вече 10 години. Стига, не е интересна.

82

Хитър Петър

преди 6 години

Нови избори ли? При нови избори БСП отново ще са смазани от ГЕРБ за пореден път. Пак Бойко ще сглобява ново коалиционно правителство. Самият той си подаде оставката, но това не помогна на БСП да спечели. Отново ГЕРБ спечели, защото БСП и ДПС са некадърни и не знаят как се управлява държава.

81

БАБА КУНА

преди 6 години

ДА ИЗРИТАМЕ ГЕРБ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО! КОЙТО И ДА ДОЙДЕ СЛЕД МАФИОТСКАТА КЛИКА НА БОКО И ЦВЪКИ ВСЕ ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ ЗА НАРОДА.

80

Гробокопач

преди 6 години

До ГошуСамо Корнелия може да ти сбъдне тази мечта Гоше;))) Е, виж, Радев върна на власт, единият жълт масон Герджиков, а Герджиков върна Борисов на власт. Подадоха си топката, като на тенис корта!

79

Гошу

преди 6 години

Тези никога повече няма да са на власт. По-скоро Симеон Сакса ще дойде на власт с НДСВ, отколкото тези

78

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименАз пък викам, да няма местни избори, ами направо Мабоку Сесе Секо, да назначава кметовете и наместниците. Така и такива, като д-р Енчев, ще са доволни. Кво шъ каеш? Ем, нема се хабят пари за глупости, ем ще е ясно, че всички са функция на Мабоку?

77

Го4о

преди 6 години

Гпобокопач може да бъде само БСП!

76

Гробокопач

преди 6 години

До Анонимен;))) Не е нужно да се печелят непременно изборите. Спечелването на изборите е радост за чорбарите и курбанджиите, защото дава стабилност на масата и паничката с курбаня, ни съ разлива на покривката от клатенето й. Истинските качества на един кораб и екипажа му, се изпитват в страховитата буря, която го лашка до преобръщане

75

Анонимен

преди 6 години

Другарко Нинова ти власт няма да видиш сега ще загубите и задаващите се местни избори !

74

..

преди 6 години

До ГробокопачРаботя там :) Кви си мислиш че Путин като забрани гейовете там няма .... Или пък няма икономически мигранти ... После искате пари как да има пари като народа няма кадри ... Гласувайте за вишистите от БСП... С подкрепата на доган да взривят още 1 църква ... Я питайте Бабите си какво е имало в магазините Само хляб ... ПОСЛЕ НИЕ СМЕ ИМАЛИ ПРОДЪКЦИЯ ... Смешници .... поне върнете Живков ии хич да не се връщам в БГ

73

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли че делничните каввали от този сайт през час изтипосват компромати за Русия и Путин, а в събота и неделя няма нито една такава статия? Що? Щото събота и неделя работят новобранците в сайта а те хал хабер си нямат че 3-4 *** от старите служители са болни на тема " омаскаряване на Русия и Путин" . Жалки същества!

72

Гробокопач

преди 6 години

До До ГробокопачаИ черешката на тортата Бойко Методиев Борисов;))) Що си толкова сляп?

71

Анонимен

преди 6 години

И така докога бе Нинче? Не може да искаш предсрочини избори само защото не сте на власт. Кое пък те кара да мислиш, че ще спечелиш нови избори??? Или просто така си говорим? Шайка безделници.

70

Гробокопач

преди 6 години

До ...Ти що не отидеш да живееш в Европата при мигрите, а? Ето, имаш своят лелеян евроатлантически рай - черни мигри с големи шланги!

69

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименВъншната политика е ясно очертана - България вън от всякакви Съюзи, сиреч вън от ЕС и Евразия. Начинът ви на мислене, определя посоката на движение на държавата, а в тази посока на движение, хориознта на бъдещето не се вижда. само едни остри скали пред кораба й.