78

Анонимен

преди 6 години

Тоя евровампир да вземе да си управи зъбите бах ти бълхарника 500 милиона представлява (поне има претенции ама нещо никой не го възприема за негов)

77

до 101

преди 6 години

и що си учил ...що не продължи да работиш в ткзс-то за 600 лв ??? а това 600 лв сигурно са били за трите лета....щото из ги помня заплатите.....баба ми работеше в ткзс-то та на друг ги разправяй. и пак не каза като стандартъ къде сме били в света...80-то или 90-то място

76

Анонимен

преди 6 години

До БацеЕвреите ако бяха толкова велики нямаше да душат гъ зовете на 1 млн араби в собствената им държава. Стига с тези евреи просташки пустинен народ и толкоз. Проблема е в корпорациите и сащ не в евреите а те че са смръдливци и алчняри си е така.

75

MarX Factor

преди 6 години

78 така е, брат. Мисля, че ловните дружинки (между 130 и 200 000 души) ще се справят порядъчно с копоите на капиталистическата върхушка: корумпираните полЮцаи-шкембелии. Познавам много ловци, здрави българи, някои от тях не в първа младост, но минали и калени в суровите редици на Българската народна армия (!!!), като ветераните легионери на Сула и Гай Марий са! Техните млади наследници ще ги последват. Изнежените еврог.йци не могат да спрат народната лавина на пролетариата. Възмездието също.

74

Анонимен

преди 6 години

До до 97Не дей обяснява колко е струвал хляба, защото хората помнят. Сметни го в бензин колко са тези 220 лева 1000 литра.

73

до 86

преди 6 години

Щастието е въпрос на избор не на пари. При Бай Тошо учех да и бях студент лятно време работех в ТКЗС-то даваха 600 лв заплати. За 3 лета си купих кола Другите студенти рзправяха кой е ходил на море какви цигaри е пушил и подобни, за тях кoмунизма сигурно е много лош ама за пушене на цигари никъде не плащат.

72

до 97

преди 6 години

кога хляба е бил 10 ст ...60-те години ли ...при 50 лв заплата?? а хляба беше дотиран защото помня , че струваше за кг по-евтино от кг жито !! а те питах за стндарта като цяло а не , за цената на хляба или сиренето нито на мекадонката. живота не е само ядене на стоки от първа необходимост.

71

Анонимен

преди 6 години

До юбералесТи не гойствай много че племето ти е прокълнато да живее в пустинята под страх стес и падащи ракети с 1 млн араби в държавата заобиколен от врагове и да не знае кога сащ ще вземе да се катурне и арабетите да ти таковат ***. Кога ли на лудия Иранец ще му скимне да пусне ракетите. Много сте отворени затова геноцид след геноцид сте яли.

70

юбералес

преди 6 години

До гой-от-еуропаСамо не разбрахме това да си нацист добре ли е или лошо.

69

Анонимен

преди 6 години

До до 86Аха при билет 5 стотинки и хляб 10.

68

sd

преди 6 години

1-2 милиона българи са избягали на запад, не знам дали има и хиляда да са в рашката-говняшката. и то в рашата са мафиоти некви дето перат мръсни пари

67

MarX Factor

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора.

66

MarX Factor

преди 6 години

88 Именно де. Това ми е известно. Аз затова ти казах, че либерастите от години работят да наложат "ценностите" си в Швеция. Горките ги направиха на луди. Обаче стандартът им на живот не може да се сравнява с капиталистическата диващина и мизерия на България. По-скоро е социално ориентиран, само че с известни пед.растически отклонения. Нас ни работят по друга схема и където поддаде. След време и тук ще се пробват да наложат "третополовите", какво си мислиш. Вече и ние си имаме г.й паради.

65

до 86

преди 6 години

а бе майтапчия ...при бай тошо баща ми получаваше 215 лв заплата...за какво 27 място в света ми говориш !!! айде с тези лозунги !!! ти ще изкараш , че западняците са ни завиждали за стндарта !!!не ми говори какви заводи сме имали а ми кажи като доходи къде сме се намирали...сигурно на 80-90 място

64

Анонимен

преди 6 години

Според мен този лъже. Според мен колкото повече членове, толкова по-доволен е.

63

Анонимен

преди 6 години

До MarX FactorСупер си живеят шведите няма що ако не знаеш там има 3-ти пол и им е наложено да наричат децата си до 5 години с 3-ти пол ни момче ни момиче после щяло да се определи детето. И ги карат да играят роли в училище един ден момче друг момиче. Е така си живеят шведите. Връх на изнасилвания е Швеция и убийства.

62

MarX Factor

преди 6 години

71 Що бе, в Швеция и Дания добре си живеят. Обаче либерастите и там искат да им развалят хубавите държавици, както и с нас го направиха навремето. Не винаги сме били лузерите в Европа. При бай Тошо Велики (Светла му памет) бяхме на 27-място сред най-развитите социално-икономически държави в света. А сега буржоазно-капиталистическа *** в България е на път да я превърне в първата индийска държава на Балканите. Вервай ми.

61

аха

преди 6 години

Ингилизите са страшни лисици. Признах ги. Ни ЕС ще има ни нищо.

60

Анонимен

преди 6 години

Вноските за ЕС се събират от всички българи, а после парите от Европа се усвояват от 20 гербави фирми. Аз не съм гербав, според вас къде ми е ползата от това?Да не кажа, че имам дори пряка вреда!

59

Анонимен

преди 6 години

До БруталноЯпонците не ги подценявай ама никак те са хора с чест на самораи и много добре знаят кой е врага просто са победена страна и засега си траят. Но поробителя става все по-слаб и КУЧЕ както го нарече един смел малък човек. Така че Японците ще обърнат палачинката и ще нададат такива шутове каквито само самурай може да бие.