198

Глупости!

преди 6 години

Гнила пропаганда!

197

Анонимен

преди 6 години

Пинко -ерген ще си останеш , ама по-добре се осъзнай и се пиши мома и беш към Рашъ , където кавказците ще ти покажат какво са истинските мъже

196

Анонимен

преди 6 години

207 - с какво точно Руската военна техника изпреварва технологична тази на САЩ , с това че от както имат ембарго на военни технологии не могат да произведат нито един радар с АФАР ли ?

195

фортекс

преди 6 години

Ми то и в България от 2008 *** на сам няма ръст....Все още караме по енерцията от Царя,Догана и Сергей....

194

Анонимен

преди 6 години

201 - в България може да стане по-добре , само ако някой ден нашите приятели от изток спрат да източват икономиката ни с милиарди всяка година . То не бяха банки , АЕЦ , ЛукОйл , Булгартабак , оръжия , ремонт на самолети за които плащаме като луди , а все не летят и още знайни и незнайни далаверки и корупциони схеми . Да не забравяме и на практика запора за разработване на газовите ни находища в Черно Море и шистовия газ .

193

Анонимен

преди 6 години

Дааа, а пък днес дойде една "братушка", с джип за 250 хил. И си купил си една къща около София за 500 Хил. Но те не са в ЕС и НАТО, но пък идват в БГ да си харчат- инвестират парите, дето са ги откраднали от Путин! За това е тази стагнация!

192

А бе

преди 6 години

Нормално е тоя Милов да говори такива неща-все пак е заинтересован от евентуална смяна на властта.Иначе проблеми в Русия колкото си щеш,обаче въпросната опозиция не предлага никакви реални решения,а единствената и идея е да се клекне пред Запада,като че ли това ще оправи всичко!Е,видяхме какво стана при Елцин,когато се водеше такава политика!Няма как да полъчи подкрепа.Когато руската "демократична" опозиция стане поне малко патриотична,тогава може и да спечели повече от 10%.

191

Забелезал

преди 6 години

Ходих в СеСеРе-то . В Москва видях по улиците само 3-4 Лади. Къде са другите Лади , които са произвели руснаците? Пътувах с Аеофлот - самолетите само - Еърбъс, къде са самолетите Ил и Ту? Метрото е добро , през 2 мин има влакче. Необходим е тотален ремонт и смяна на влакчетата и ескалаторите. В София метрото изглежда много по-ново.

190

анонимен

преди 6 години

В края на тази година Русия ще има златен резерв от 1900 тона злато, тази година там произведоха 120 милиона тона пшеница и 13 милиона тона месо, военната техника на Русия в момента изпреварва технологично тази на САЩ. Това говори за огромен технологичен потенциал, който тепърва ще се прехвърля в гражданските отрасли. Но на вас ви промиват мозъците.

189

диди

преди 6 години

До АнонименБензин от бензиностанция!

188

Анонимен

преди 6 години

САЩ краварите правят оръжия и който не се подчини го обират и разтрелват.

187

икономическо джудже

преди 6 години

Те руснаците въобще имат ли икономика ? До колкото знам думата "икономика" ,не важи при страните от третия свят.

186

Йоко

преди 6 години

Типичен поръчков материал

185

Анонимен

преди 6 години

Пишете и говорете КОГА и КАК в България ще стане по-добре: медицинска помощ, пенсии, сигурност и др. Омръзна ми да чета колко лошо е в Русия и колко лош е Путин!

184

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9 111Но за разлика от нашите пенсионери имат една купчина бонуси и облекчения при някои плащания. Например плащания за ток, газ, вода.

183

анонимен

преди 6 години

Брутен вътрешен продукт по паритет на покупателната способност на водещите страни в света Китай 19 696 млрд долараСАЩ 18 037 млрд долараИндия 7 998 млрд долараЯпония 4 843 млрд долараГермания 3 860 млрд долараРусия 3 725 млрд долара Бразилия 3 199 млрд долараИндонезия 2 848 млрд долараВеликобритания 2 702 млрд долараФранция 2 666 млрд долараИталия 2 175 млрд долара

182

ognyanz

преди 6 години

До "ГУРБЕТЧИЯ": Защо не си гледаш ти гурбета, а си взел да постваш тук по десет пъти едни и също? Добе, да речем, че в Русия е много зле (де речем, защото не вярвам да си ходил там, знаеш това, което си прочел някъде). Ти от това по голям гурбет ли ще направиш?Този Милов е човек, нает от Навални, за да я тиражира тази пропаганда . А нашата журналистика, както винаги, ако някой каже нещо против Русия, веднага го слага на първа страница.

181

Анонимен

преди 6 години

От 10 години живея в територията на ЕС,наречена България и до днес,освен непрекъснато пропадане,нищо друго не се вижда,но пък,плач по "пропадащата" Русия,огромен!Щом ми цитирате слугинчета на Навални е все същото някой в ПропадналИя,да цитира *** на Иван Кръстев,или което и да е НПО-извращение!Както се казва,хептен "обективна" информация!А на кретю,дето "виждал" празните магазини в ПропадналИя,през 1990 г,да напомня,че сегашните продажници укриха стоките умишлено!!

180

u4en

преди 6 години

До Гошу....Скоро...скоро

179

ни са знай

преди 6 години

Полирането на мозъците на българите продължава с пълна сила!