74

ФАКТ

преди 6 години

всеки може да провери в нета какъв е произхода на ердоган

73

Анонимен

преди 6 години

До" Турчина"ердухан дали ще ви дава помощи и да льокате денонощно а роме

72

Турчина

преди 6 години

До 82И това писаното ти е от сляпост също! В България с една средна заплата не можеш да свързваш двата края, а ако се надяваш на помощи даже и интернет няма как да имаш. Ако в България се живееше с помощи нямаше половин България да се изнесе в чужбина. Много сте ми смешни като почнете с тия помощи...

71

Анонимен

преди 6 години

"А ако Слепия *** спре да те храни и да ти дава помощи ердухан дали ще те приюти"Вие с вашия велик акъл, може да храните само апаши-полицаите СИ!!! :-)

70

Анонимен

преди 6 години

"Какъв растеж не шал//вар? Надува балона откаченяка, изолира се, инвестициите намаляха рязко, поради което вдигна данъците с 40%. "Ето колко сте няивни, прочетохте една новина, че ще се дигнат данъците на колите в Турция на 40% и повярвахте, а защо ли тез ваши медии официално като се направи изявление за данъците на големите коли че ще е 25 %, а на малкие 15 % не си поправиха грешката!!! На вас проблема ви е, че вярвате на всичко, което ви кажат и покажат!Ти живееш ли в Турция за да го кажеш?

69

Анонимен

преди 6 години

Муслиманското мислене е мем си джейс! Нема значени в какви ***::а ги е натикал падишаха, заедно гребат и ла!!пат от тях. Отвратиха света с арестите и убитите войничета, които нямаха никаква вина за измисления преврат. Колко изгони от работа? Набеди ги, че били гюленисти, около 250 000. А в голямата си част са интелигентни и образовани хора. С примитивите ли ще прави велика държава? И със всички съседи съседи ли ще воюва? Ирак, Сирия, Иран, Русия, Гърция, България и Кюрдистан. Да опита.

68

Анонимен

преди 6 години

До" Турчина"А ако Слепия *** спре да те храни и да ти дава помощи ердухан дали ще те приюти

67

Турчина

преди 6 години

Слепия *** винаги си вярва на своето. Той вярва на едно, но реалността е съвсем друга. Все плюе по турците при всяка възможност все ги ненавижда и, ако чуе новина, че турците са нареднали в дадено нещо побеснява. Не правете злоба, а правете икономика злобата ви погубва.

66

Анонимен

преди 6 години

До deliormanliГОСПОД ДА МУ Е НА ПОМОЩ ЩОМ ВИЕ РОМИТЕ СТЕ ЗАД НЕГО!!!!!!

65

Ганчо

преди 6 години

Ало, европата? До кога ще му търпиме на тоя резак простотийте?

64

До 73

преди 6 години

Резанчо, ходи си при Хуйдоган, какъв ги търсиш тук? Нали там е рая на земята!

63

Анонимен

преди 6 години

До "Турчина"От коя държава си получаваш помощите бре "велики" турчино ХАХАХАААА

62

Анонимен

преди 6 години

До Турчина2 % растеж от рускини, сега подписаха най-после и за зимните домати - още 100 % ръст, после ще ги "лекуват" евтинийка с есемеси в турски клиники за разсейващи се надежди

61

До турчина

преди 6 години

Какъв растеж не шал//вар? Надува балона откаченяка, изолира се, инвестициите намаляха рязко, поради което вдигна данъците с 40%. Много се развива, със строежа на джамии и ислямизацията, кой му вярва!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Бил съм в Босна, в близост до Сребреница, за която обвиняват сърбите. Всички е било спокойно, когато сърбите са заградили в града муслитата. Но последните за да се правят на герои, нощно време се преминавали през охраната и са клали по селата. Има изклано цяло село, Коневичи поле, заедно с животните. Около 250 души. За него не се говори, защо? Тогава сърбите подкарват муслитата и с право. Аркан също здраво ги е наказал. Да не се правят на жертви босненци, избивали са сърби и то жестоко.

59

Професор

преди 6 години

Ердоган да не знае много а да си подава оставката!

58

Турчина

преди 6 години

До 63 Светът се развива и хората търсят свободата на мисленето, избора, ду//ха. Колко ще изкара Ердоган, с колко десетилетия ще върне Турция назад? И с прогресивния ислям ли ще развие Турция? Ха-ха-ха!! Води война с всички съседи, икономически се срива, губи от туризма, инвестициКак тогава след като Турция върви назад МВФ си ревизира растежа на Турция от 3 на 5.1%. А вие след като сте много напреднали какъв растеж имате?

57

Анонимен

преди 6 години

До Турчинамоди, то от тебе по злобна смяна пред компа няма, днес не си ли в Берлин

56

Турчина

преди 6 години

До dдфсфУспокой се ще се пръснеш от злоба. За дето вие сте много читави е..хте мамата на собствената си държава. Даже Сирия от колко години е в гражданска война не намаля колкото вас. Как си обясняваш факта, че сте най-бързо изчезващата нация в света след тази на Лесото? Злобата ви погубва! Ей така само ще псувате пред компа, но хората действат, а вие злобеете.

55

мутер Дойчланд

преди 6 години

"бошняшкият народ" след 450 години ислям посрещнал башханъм ЕминА с метани като за поне три газопатока, обаче с кючека на Дачич не могат се мерят.та значи и те не щат в Европа - кофти тръпки предвид Географията, освен да си разменят цялото население с някоя азиатска държава, които пък като мигрантите и гастърбайтерите не щат в Азия