12

Burzum

преди 6 години

Браво ,удри по кравите....потапяй коритата...

11

inatut

преди 6 години

В Далчения Изток няма да го видим Кимчо нито като Садам да се люля на въже, нито като моамарчо с продупчена глава.Кимчо ще бъде разпран, сварен жив, изгорен на кол или живо одран. Там хората са малко по-жестоки, е не толкова жестоки като шумкарските полу-***.и., но все пак достатъчно, за да му приготвят едно последно угощение, в което той ще е ястието.Бабек, луканка и пр. колбас ще изкарат от него. Да има и да се помни..

10

Анонимен

преди 6 години

Прасчо ще опържи краварника и ще пострадат няколко града оцелелите кравари ще убият полуделия Тръмп и дотам.

9

Иван

преди 6 години

- Защо преди време САЩ обявиха война на Ирак?- Защото казаха, че Ирак имат оръжия за масово поразяване.- А защо сега не обявяват война на Северна Корея?- Защото действително имат оръжия за масово поразяване.

8

Анонимен

преди 6 години

До 7..Що не кажеш, че Хирошима и Нагазаки са в отговор на едни други дето си помислиха, че могат да победят САЩ? Защо не кажеш, че те са отговор на потопените кораби в Пърл Харбър? САЩ са били неутрални до този момент, но Япония си помислила, че ще ги бие....Е...малко сбъркаха.

7

Анонимен

преди 6 години

Дааа, невероятно но във вероятен момент, с познат звук ще напълни гащите и ще скимти за милост. Да не мислите, че толкова обича народа си, превърнал го в маймуни, и за него е готов да умре? Погледнете го колко е тлъст, това е от преяждане и угаждане, от затулупяване. И ще се принесе в жертва за кое, измисления комунизъм или социалната държава?? Ха-ха, а къде са му сметките? Няма смелост да удари САЩ защото добре знае какви ще са последствията. Страхливец е тулупчето, но играе една игра от която

6

до 4

преди 6 години

Колко човека е убил Ким и колко човека са убили краварите от Хирошима насам да Ким е зъл, но пред краварите е един ангел.

5

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаха :))) Щял да изпепели няколко града назападното крайбрежие :))))))))) Явно някои не са си пили хапчетата...:))))

4

До 2

преди 6 години

А ти защитаваш това , което е зомбирало един народ и го превърнал в оли//гофрени? Щял да хвърли Водородна бомба??? И срещу кого, Япония и Ю.Корея, които са толкова развити. С техника от 50 и 60 те ще я хвърли върху себе си, нищо повече. Но на сатрапа не му се умира, трепери от страх защото е заминал. Къде ще се крие, в някой бункер? И колко ще изкара. А санкциите ще го принудят на преговори, защото Цар Глад властва в СК от десетилетия. Рано или късно ще го ликвидират неговите и обединят с

3

А бе

преди 6 години

То е ясно,че С.Корея ще бъде опукана,обаче ако успее да изпепели няколко града по Западното крайбрежие на САЩ,няма да е зле....Не е задължително да стане с ракети,има и други начини.

2

до 1

преди 6 години

Много не се напъвай, че жълтуркото ако хвърли една водорoдна бомба радиационния облак ще обиколи 3 пъти земното кълбо, туй да не е камилар със шмайзер. Ким им демонстрира какво може щом искат нека го пробват.

1

Анонимен

преди 6 години

Ужааааас, но за Жълтуркото ще настъпи. Това дебело ще жертва народа си но и той ще бъде изпържен. Да ударва, какво се чуди но......се надява да не дразни много Бай Дончо.