4

Анонимен

преди 6 години

До 2не знам при вас как е, но тук трудно можеш да си набавиш дърва през лятото. Просто работниците и техниката са или в гората където трупат запас, или вършат друг тип работа другаде. Когато започнат доставките пък, с приоритет са местата където има сключени предварителни договори за дотставката им (най-често общински и здравни организации) и чак след това се доставя на частни лица. Който има финансовата възможност минава на пелети - там е бъдещето

3

от бай Баньо

преди 6 години

До Плюшки, Незнаеш ли , че бай *** обича бира, слага зеле в каца, говори немски и е стиснат.КАК ЩЕ ДАВАМ ПАРИ ЗА ДЪРВА КАТО СИ ГИ ВЗИМАМ ОТТУК ОТ ТАМ И ОТ ГОРАТА.

2

Анонимен

преди 6 години

Дано ,все пак има дръвца за Европейскито ни домакинство !!Да не се излагаме пред чужденците !))))))))..

1

Анонимен

преди 6 години

Дръвцата се набавят през лятото а не се чака да дойде зимата! През лятото и цената им е ниска и количествата са без ограничения. Но като винаги бай *** ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ЧАКА ДА МУ ДОЙДЕ ЯЙЦЕТО НА ДИРНИКА И ТОГАВА СЕ СЕЩА ЧЕ ЩЕ СНАСЯ! ВИЗИРАМ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ДОБРИ ФИНАНСИ И ИЗОБЩО МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДЪРВА. А ЗА ТЕЗИ СЪС 120 ЛВ ДО 300 ЛВ ПЕНСИИ ИМ ПРЕДЛАГАМ НАПРАВО ДА СИ ЛЯГАТ ПОД ОДЕЯЛОТО И ДА ЗАСПЯТ ЗИМЕН СЪН КАТО МЕЧКИТЕ. пък на пролет какво му дойде ако оцелеят?!