16

Кадафи и Саддам

преди 6 години

Абе и ние лаехме много срещу САЩ, пък то какво стана след това...

15

Анонимен

преди 6 години

А в България има демокрация, българите могат да излизат на Запад и три милиона българи работят миячи, чистачи, черноработници и проститyтки на Запад.

14

Анонимен

преди 6 години

САЩ се гърчат безпомощно като червеи пред Северна Корея и нищо не могат да направят.

13

Бае ви Прое

преди 6 години

Они пари си за едене нямат,ракети на гол г ъз ша ми стрелят да ми плашат пуйките: а-ама хайлази нехранимайковци де!

12

ТОМАХОВКА

преди 6 години

Не ракети, камък върху камък няма да остане в тази комунистическа ***! С.Корея ще стане равна като плато!

11

Анонимен

преди 6 години

От трибуната на ООН министърът на външните работи на КНДР Ри Йон Хо нарече Тръмп "психически неуравновесен човек, страдащ от мания за величие", и предупреди, че ако в резултат на въоръжено противопоставяне между двете страни "загинат невинни американци, то Тръмп ще носи цялата отговорност" за това.

10

ХХХ

преди 6 години

А ние веднагически си унищожихме армия, ракети, самолети, танкове и т.н. САЩ като изтропа с крак ........Да ама Северна Корея май не са *** !

9

Факт

преди 6 години

Една изстрадала държава която десетилетия наред е под жестоки икономически санкции и изолация постави САЩ на колене!

8

Анонимен

преди 6 години

другарю КИМ на тавхана Тони Кутев дайте 18 -- 4асова работа в урановите мини да хълми с 4ука да види какво е комунизъм

7

славянин

преди 6 години

Гаврата със отвъдокеанските ''божества'' няма спиране! Там и затова са толкова ошашавени и истеризирани и правят грешка след грешка - Путин ги ''преследва'' денонощно, излизат от ЮНЕСКО, ще ''анулират'' едностранно ядреното споразумение с Иран, собственото им население лудее все повече и повече, дългът им расте нонстоп, губят стари стратегически съюзници като Турция и Саудитска Арабия, отрочетата им от ИД изживяват последните си дни и въобще поражения по всички направления!

6

Анонимен

преди 6 години

до Анонимен А ти що не заминаваш в САЩ, а? Или нямаш виза? За българите май трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки, САЩ открито плюят в лицето на България като не спазват договорите които са подписали, а българите се гушат с наведена глава и се облизват покорно.

5

:)))))))))))))))))))

преди 6 години

Болшевишкото гладно имбецилче лае като за последно-- вижда края на царуването си в комунистическата гнусна *** и му се плаче от мъка.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9 заминавай при него или при путин тогаз кой те спира там нали е рай

3

писмо

преди 6 години

другарю КИМ ще ти изпратим кораб с миризливи 4ервени тавхани от позитано 20 барабар с родата им Молимте покажи им какво е комунизъм и ги дръж така 5 -10 години дорде пукнат мискините

2

до № 2

преди 6 години

Ти луд ли си не виждаш ли,че и двамата така наречени лидери са на един акъл и,ако се стигне до там да никнат гъби всички заминаваме.

1

Анонимен

преди 6 години

Дебелото Жълтурче вместо да си нахрани гладния и мършав народ, изстрелва ракети. Треска го тресе от сърах и си дава смелост с тези ракети. Добре разбира, че няма шанс ако е във война с Америка. И кво му остава, да плаши и заплашва. Както и да се моли, Чичо Дончо да не си е легнал изнерВиран, за да не даде старт на оперция "Изтриване".