36

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До gospodХвана ли СПИН,ще го хванат и жена ти и дъщеряти,покрай тях и ти.Не злобей толкова много.

35

Анонимен

преди 6 години

РУСОФИЛИТЕ СА ТУРЦИ-ИСЛЯМИСИ

34

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Интересът клати феса. Факт !Русия и Турция имат взаимна полза.Западът ги направи насила приятели и съюзници.

33

до 40

преди 6 години

Под нивото ми е да говоря с отре-пки и лузъри.Достатъчно е, че чета платените ти коментари тук.

32

gospod

преди 6 години

този Mr.STARBUCKS е много гадна гербска *** отдавна съм го запомни с *** му коментарчеета *** скапан само спин за тебе копеленцццее

31

Калеко Алеко

преди 6 години

А как ще бъдат закупени рушките противовъздушни ракети, на бартер срещу турски краставици ли, по позната вече схема по която Индонезия ще закупува рушки супер-изтребители срещу чай, кафе и палмово масло ... ?!

30

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До до 27Искаш ли да ми се обадиш по телефона,да ти грабна малко от червената пенсийка ?

29

до 34

преди 6 години

Като гледам злобата, която блика от постовете ти - то е ясно кой се пръска от яд.Крим е РУСКИ - точка.Въпросът е затворен.Руснаците не са влизали в Крим - те си живеят там от IX век.И колкото и да се напъвате зорошките ***, не можете да промените този факт.

28

промо

преди 6 години

не по-голямо приятвлство от това на борисов и Ердоган ! знаете защоооо гербчетаа :)

27

Анонимен

преди 6 години

нее по-скоро бизнес :)

26

PD

преди 6 години

Не омръзна ли на журналята, да ни къпят със сапунки, на тема приятелство, когато всичко е въпрос на интереси? Няма такова приятелство, и никога не е имало, и ...няма и да има. Четете историята внимателно. Търгашко господарския ментал винаги е бил възпиран и поставян на място. Колко бой яде, докато се откаже от роботърговията. И пак мечтае да врътне далаверка на чужд гръб, и пак ще гризне дървото. Чипа е такъв, изсметкярски. Не го ли смени, от белите хора, приятелство няма да види.

25

до 27

преди 6 години

ДРУГАРЮ ще викаш на шефа си - Банкянския крадлив тлъстак.И престани да се правиш на американец.Зная те че пишеш от WC-то в Люлин за жълти стотинки.

24

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Анонимен 262РМ е Другарю.Похапвам си и ви чета червените коментари,от серията ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Ето появи се и вторият *** на Суджуците - СТАРБЪКС.Явно смяната им е застъпила в 21.00 ч.

22

до ДНЕС-а

преди 6 години

Вярно защо на този селян-дур Калеко Алеко винаги му публикувате постовете двойни.Нещо привилегирован ли се явава. От вашите ли е.

21

Циганин

преди 6 години

Тази статия от Дойчк Веле ли е препечатена , щото ЕРДОГАН каза че не иска в ЕС и да го молят ,купува вече ракети от Русия ,договаря се с Путин за Сирия и за кюрдите ....личните симпатии настрана ,когато интресите на държавата са важни за тях и за двамата това е мотото във външната им политика.Хм , нещо стрелец от САЩ се оказва ,че не е бид сам или въОбще не е участвал в стрелбата -всякакви домисли витият в интернет пространствата .Ц

20

Анадолски

преди 6 години

"Да всичко е истина в статията."Всичко ли :-) че туристите избягват Турция ли е истина?.. тази година от последните 7 год туризма беше най-висок... Я ела до Истанбул, обиколи Капалъ Чаршъ, Султан Ахмед и Таксим поне та да видиш, немци ли искаш, руски ли искаш, англичани, китайци за араби от Катар да не говоря...а, че по морето сезона още не е свършил да не говорим...

19

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Само да припомня,какви бяха заканите на Путин,след свалянето на СУ то.А сега били приятели.Събрали са се две политически ****ви.

18

до 20 и 21

преди 6 години

Герберасткият ***, който е тъ-п като га-лош и сам си слага плюсчета пак се появи.Цветанов го е аквирал. Интересно *** къде дремят или си барат мъд-те.

17

Калеко Алеко

преди 6 години

Това което обединява двамата приятели е ненавистта им към Европа и "арогантните" партньори от НАТО. За товариш путин Европа е лоша защото му наложи санкции заради анексирането на Крим, а за Ердоган, защото отправи критики и отрече ислямистката му диктатура, и понеже и двамата не харесват Европа, ще си останат трайно в Азия. Що се отнася до закупените ракети С-200, те като нищо могат да изненадат някое злощастно СУ изотзад, когато утре или вдругиден двамата приятели преосмислят отношенията си !!!